Bugün Marsın burç değiştirerek Oğlak burcuna geçmesiyle beraber enerjimizi kariyer ve iş alanlarımıza kaydırmaya başlıyoruz. Beraber çalıştığımız insanlarla mücadeleleriniz artacak ama bir çok işi disiplin ve sorumlulukla bu dönemde kolay halletmeye yatkın olacağız. Aşırı çalışmaktan ve etrafı kontrol etmekten kaçınalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; aktif, eleştirel, akıllı, sempatik bir insansınız. Kanuni işlerde ve sözleşmeye dayalı olaylarda şartları birkaç kez gözden geçirmeniz yararınıza olacak. Şansınızı ve başarınızı katlamak için arkadaşlarınız ve çevrenizde biraz daha anlayışlı hareket etmelisiniz. Bu sene, iletişimsel işlerinizde şans sizden yana.




Koç Burcu: Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kariyerinizde ve sorumluluklarınızda artış görülebilir. Kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız. Patronlarınızla olan iletişiminize özen gösterin.




Boğa Burcu: Seyahatler, yabancı ortaklı işler üzerine düşme, eğitim alanlarınızı tamamlama, hukuksal işlerinize enerjinizi yönlendirme gibi etkiler altında olacaksınız. Ticaret ve medyayla uğraşanlar mücadelelerini ortaya koyacaklar.




İkizler Burcu: Banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, prim, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında enerjinizi harcayacaksınız. Tehlikeli her tür aktiviteden, uzak durmalı ve çok acil değilse ameliyat olmaktan kaçınmalısınız.




Yengeç Burcu: Bu dönem vaktinizi ve enerjinizi karşı taraf için harcamayı tercih edeceksiniz. Kendi hayatınızı ilgilendirecek meseleler biraz geri planda kalacak. Sevdiğiniz insanla bu süreç içinde sürtüşmelerden kaçının.




Aslan Burcu: Çalışma koşullarınız ve bu alanda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. Yeni oluşturacağınız bir sağlık programı, egzersizleri, enerjinizi olumlu harcamanıza neden olabilir.




Başak Burcu: Bugün itibarıyla aşk hayatınızda, çocuklarınızın koşulları ve bu alanda mücadeleleriniz artacak. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi daha fazla alana, sportif faaliyetlere ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz.




Terazi Burcu: Bugün itibarıyla aile ilişkilerinizde, ev hayatınızda enerjinizi harcayacaksınız. Aile büyüklerinizle veya kendi yuvanızda sürtüşmelerden ve mücadelelerden kaçının. Evinizin güvenliğini ihmal etmemelisiniz.




Akrep Burcu: Bu dönem iletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadele edeceksiniz. Yine satış, reklam, pazarlama, iletişim alanlarınız için çalışmalarınız hızlanabilir.




Yay Burcu: Bugün, mars sizin para evinizde hareket etmeye başlayacak. Paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda, maddi alanlarda, mücadeleleriniz olabilir. Mars harcatmayı sevdiğinden harcamalarınızda artabilir.




Oğlak Burcu: Bir kaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam ve konsantrasyonu yüksek bir enerjiye bırakmaya başlıyor. Bir çok konuda etkili sonuçlar almanız mümkün.




Kova Burcu: Bu dönem hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, kişisel alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Enerjiniz düşük olacağından, ateşli hastalıklara, enfeksiyonel durumlara, alerjilere karşı dikkatli olmalısınız.




Balık Burcu: Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, sosyal alanlarınızda mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde isteğiniz yüksek olacak, çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz. Enerjinizi kalabalık ortamlarda harcayacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR