Bugün, Venüs Akrep Burcu'na geçiyor. 3 haftalık bu süreçte ilişkilerimizde daha kıskanç, baskıcı ve tutucu olabiliriz. Venüs Akrep burcunda zararlı bir yerleşimde olduğundan ilişkilerimize daha keyifli ve esnek yaklaşmaya çalışalım. Ya hep, ya hiç tavırlarından kaçınalım. Müdanasız hareketler bizleri zorlayabilir. Parasal konularda da istediklerimizi yapmakta zorlanabiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; mülk, sigorta, sağlık, edebiyat, kamu işlerinde başarılı olabilirsiniz. Yaşlı akrabalardan fayda ve yarar göreceksiniz. Çok yönlü bir insan olmanıza rağmen, gönül işlerinde oldukça sabitsiniz.Karşı tarafa gereğinden fazla değer vermeye meyillisiniz. Bu sene, önemli işler başaracaksınız.

Koç Burcu: Bugün itibarıyla ortaklaşa giderler ve gelirler alanlarınızda kuşkucu, baskıcı tavırlarınız öne çıkabilir. Kredi, borç, nafaka, miras, banka ödemeleri, stopaj, vergi, prim alanlarınızda zorlanmalara dikkat edin. Yine bu dönem kredi almak istiyorsanız, şartları iyice gözden geçirmelisiniz.

Boğa Burcu: Venüs, özel hayatınıza güzellikler taşımaya başlayabilir.Yine ortaklı işleriniz varsa aynı koşullar geçerli olacak. Yalnız sevdiğiniz insan veya ortağınız varsa üzerinde baskı kurmaya ve kıskançlık yapmamaya özen gösterin. Onları manipüle etmeye çalıştıkça zorlandığınızı görebilirsiniz.

İkizler Burcu: İş, hizmet ve sağlık alanınızda 3 hafta boyunca güzel ilişkiler, kurabilirsiniz. Venüs Akrep burcunda rahat etmediğinden, yine iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda umduğunuz yardımları bulamayabilir veya ilişkilerinizden yeteri kadar fayda sağlayamayabilirsiniz.

Yengeç Burcu: 3 hafta boyunca aşkla , çocuklarınızla veya yaratıcılıkla ilgili konularda ilişkilerinizi düzeltebilirsiniz. Ancak venüs akrep burcunda rahat edemediğinden, ilişkileriniz konusunda yönlendirici, müdanasız ve kıskanç davranışlardan mümkün olduğunca kaçının.

Aslan Burcu: Venüs, ev ve aile alanlarınızda iyi ilişkiler kurmanız için size destek verecek. Yalnız venüs akrep burcunda rahat olmadığından tadilat, dekorasyon, tamirat, boya, badana işleriniz varsa bir takım aksiliklere hazırlıklı olun. Evinizi güzelleştirmek için uğraşabilirsiniz.

Başak Burcu: Bu 3 haftalık dönem içinde yakın çevrenizde ve iletişimle ilgili işlerinizde güzelliklerle karşılaşabilirsiniz yalnız venüs akrep burcunu pek sevmediğinden, sorunlar ve aksiliklerde yaşamanız mümkün. Tutkularınızı ve duygularınızı kontrol altına almalısınız.

Terazi Burcu: Para evinize giren venüs size bu alanlarda kıyak geçmeye başlayacak. Yalnız venüs akrep burcunu sevmediğinden, maddi konularda zorlanmaları da beraberinde getirebilir. Malınıza ve paranıza sahip olmaya çalışmayın , paylaşımcı davranışlar sergilemelisiniz.

Akrep Burcu: Venüs sizin burcunuzda ilerliyor. Özel hayatınızda gizlenen ve açığa çıkmayan taraflar, artık görünür hale geliyor. Hayatınızı oturtmakta ve vereceğiniz kararları uygulamakta zorlansanızda, başkaları bu 3 haftalık dönem içinde umrunuzda olmayabilir.

Yay Burcu: İlişkilerinizde zorlanmalar, geri çekilmeler, fedakarlıklar görülebilir. Yine bu 3 haftalık dönem içerisinde tutkularınızla hareket edebilir ve gizli saklı işlerin ve ilişkilerin peşinde koşabilirsiniz. Yine de ilişkileriniz ve sosyalliğiniz biraz geriye çekiliyor gibi bir hisse kapılacaksınız.

Oğlak Burcu: Sosyal çevrenizden ve arkadaşlıklarınızdan fayda ve yarar görebilirsiniz. Yine de venüs akrep burcunda rahat bir yerleşimde olmadığından, ısrarcı ve baskıcı davranırsanız, ilişkilerinizi zorlaştırabilir. Mümkün olduğunca insanları sıkmamaya gayret edin.

Kova Burcu: İşinizde göz önünde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Yine 3 haftalık dönemde üstleriniz veya patronlarınızla ilişkilerinizi güzelleştirebilir, terfi, prim ve zam gibi isteklerinizi çok fazla ısrarcı ve baskıcı olmamak şartıyla dile getirebilirsiniz. Kendinizi kontrol etmelisiniz.

Balık Burcu: Uzak çevre, seyahat, medya, ticaret, yabancı ortaklı işler, hukuk ve eğitim alanlarınızda ilişkilerinizi arttırabilirsiniz. Yalnız venüs akrep burcunu pek fazla sevmediğinden, kendinizi kontrol etmek önemli olacak, yine bu alanlarda bir takım terslikler yaşamanız söz konusu.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR