Bugün Merkür düzeliyor, 3 haftadır iletişimimizde ve sıkıntı yaşadığımız konularda düzelmeler görülebilir. Kendimizi ifade ederken artık rahatlıyoruz. Yine bugün Güneş Terazi burcuna geçecek. Sonbahar dönemi başlıyor! Kimliğimizde ve kişiliğimizde huzurlu, denge arayışı yüksek, sosyallik öne çıkabilir. Hava grupları olan ( Terazi, Kova ve İkizler ) için de kendi kimliklerini rahat ve zahmetsiz ön plana çıkaracakları bir dönem başlıyor.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; profesyonel bir iş hayatınız olacak çünkü oldukça dürüst ve adaletli bir insansınız. Modayı seviyorsunuz ve giyim kuşam sizin için çok önemli. Aşırı savurganlığı ve para harcamalarınızı bir kenara bırakmalısınız. Ailenize çok düşkünsünüz. Bu sene, bazı işlerinizi iyice gözden geçirmelisiniz.




Koç Burcu: Merkürün düzelmesiyle beraber iş hayatınızda yaşadığınız iletişim sorunlarının üstesinden geleceksiniz. İş arkadaşlarınızla aranız daha iyi olmaya başlayacak. Sadece iş de değil, hem sağlığınız, hem yakın çevre iletişiminiz rahatlıyor.




Boğa Burcu: Artık iş hayatınıza odaklanıyorsunuz. Üç haftadır aşk hayatınızda, çocukla olan ilişkilerinizde, kreatif alanlarınızda yaşadığınız sıkıntı ve sorunların geride kaldığını göreceğiniz günler başlıyor.




İkizler Burcu: Bugün itibarıyla kendinizi aşka, eğlenceli konu ve olaylara vereceksiniz. Ev ve aile hayatınıza odaklı bir dönemden sonra bu süreç size çok iyi gelecek yine Merkür’ün de düzelmesiyle beraber ailevi konularda yaşanılan sıkıntılar geride kalacak.




Yengeç Burcu: Bir ay boyunca ailenizle daha fazla bir arda olmak, onlarla ilgilenmek önem kazanabilir. Merkür’ün düzelmesiyle beraber, yakın çevrenizde yaşadığınız iletişim problemlerinin de geride kaldığını göreceksiniz.




Aslan Burcu: Bugün itibarıyla ilginizi iletişimsel konulara yönlendireceksiniz. Yine Merkür’ün para evinizdeki düzelmesiyle beraber artık parasal konularda kafanız daha etkili ve yöntemli bir şekilde çalışacak.




Başak Burcu: Maddi konularda kendinizi güvene almak isteyeceksiniz. Para getirilerinizin, maddi varlıklarınızın üzerine daha fazla düşebilir, yatırımlarınızı gözden geçirebilir, kazançlarınızı oluşturacak durum ve koşulları daha fazla yakından takip edebilirsiniz.




Terazi Burcu: Bugün itibarıyla kendinize olan güveniniz yerine geliyor. Rahat bir nefes alacaksınız, kendinizi göstermek isteyeceksiniz, geri planda durduğunuz konulara hoşçakal diyeceksiniz. Sağlığınızda güzel, gözle görülür gelişmeler sizi daha mutlu edebilir.




Akrep Burcu: Bugün itibarıyla hesapta olmayan gelişmeler karşısında şartları çok zorlamamalısınız ve bu süreçte sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Merkür düzeliyor ve siz artık daha etkili bir şekilde iletişiminizi sosyal çevrenizde göstermeye başlıyorsunuz.




Yay Burcu: Sosyal ortamlar önem kazanacak ve size yabancı insanlar üzerinde etki bırakmak isteyeceksiniz. Dışa açılmalı, sosyal ilişkilerden daha fazla istifade etmelisiniz. Merkür’ün düzelmesiyle beraber kariyerinizde yaşadığınız sıkıntı ve sorunlar geride kalıyor.




Oğlak Burcu: Başarı ve ödül kazanmamanız için hiçbir sebep yok çünkü her şeyin daha fazla görünür hale geldiğini göreceksiniz. Yine bugün Merkür’ün düzelmesiyle beraber eğitim konularında, önemli işlerinizde, seyahatlerde yaşadığınız sıkıntılar geride kalmaya başlayacak.




Kova Burcu: Bugün itibarıyla seyahat, dış ticaret, eğitim konularının ya da ruhsal, yasal konuların gündeminizde önemli yer tutması söz konusu olacak. Bir şeyler öğrenme amaçlı seyahatler yapabilirsiniz. Ortak parasal işlerinizde rahatlayacaksınız.




Balık Burcu: Ortaklaşa parasal konularda kendinizi göstermeye başlıyorsunuz. Hayatınızı değiştirecek bir insan devreye girebilir ve bu insandan tavsiyeler alabilirsiniz. Yine parasal durumunuzla ilgili önemli gelişmeler altındasınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR