Bugün gökyüzünde oluşan Merkür- Plüton olumlu açısıyla düşünce ve fikirlerimizi kabul ettirmek, güçlü insanlardan destek almak için uygun birgün. Bazı konular kafamıza takılı olabilir ama gerçek konsantrasyon ve dikkatle önemli işlerimizin altından kolayca kalkabiliriz. Merkür yarın düzeliyor ama bugün durmakta, bu yüzden iletişim sıkıntılarına gün içinde dikkat edelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çevrenizdeki herkese yardım etmek istiyor, etrafınızdakileri sevindirmekten mutluluk duyuyorsunuz. Keyifli yanlarınızın yanısıra, bir de hayatınızın karanlık taraflarına odaklanan yönleriniz var, bu duygusal yapınızdan kaynaklanıyor. Bu sene, önemli atılımlar içinde olabilirsiniz. Takıntılarınıza dikkat.




Koç Burcu: Bugün yakın çevrenizde olup bitene karşı meraklı ve istekli olacaksınız. Rahat olmak istediğinizden insanların gerçek ve ağır nedenleriyle uğraşmak istemiyorsunuz. İş alanlarınızda bazı iletişim sorunlarınıza dikkat.




Boğa Burcu: Bugün maddi konularda ve kendi sahip olduklarınız alanında kısa ve net bilgiler sizi yeteri kadar tatmin edecek.Yaptığınız işten beklediğiniz somut adımları ve tatmini bugün yeteri kadar göreceksiniz. Ailevi konularda çözüm yolunuz net.




İkizler Burcu: Bugün iletişiminiz artacak, kalbinizi yerinden oynatacak heyecanlı haberler alabilirsiniz. Aşkta ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde herşey istediğiniz gibi olacak. Aileniz ve sosyal ortamlar arasında kalabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün, iş hayatınızda ve duygusal yaşantınızda kendinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz. Geçmişle ilgili yapılacak konuşmalar kafanızı kurcalayabilir. Sevdiğinizle yapılacak kısa planlar sizi mutlu edecek.




Aslan Burcu: Bugün sosyal çevrenizde ve gruplarla yapacağınız işlerde, kendi isteklerinizi rahat ve açık bir şekilde sergileyeceğinizden, keyifli ve anlaşılır bir gün geçireceksiniz. Bazı şeylerin hesabını gözünüzde çok abartmayın.




Başak Burcu: Bugün, kendinizi ortaya koyacak, anlaşılır bilgilerle hareket edeceksiniz. Maddi konularda biraz zorlanmalarınız olsa bile üstesinden gelmesini bileceksiniz. İş ve keyif arasında bugün gününüz verimli geçebilir.




Terazi Burcu: Bugün, uzak çevrelerde ve daha az tanıdığınız ortamlarda kendinizi rahat ve iyi hissedebilirsiniz. Hayatın bir şekilde sizi desteklediğini hissetmek, size mutluluk verecek. Aile hayatınızda destekleriniz yüksek.




Akrep Burcu: Bugün ortaklaşa elde edilen gelirleriniz ve harcamalarınız ön plana çıkabilir. Sizi zorlayan olayların aslında sizin işinize yaradığını görecek, daha az yakınacaksınız. Sosyal ortamlarda önemli konuşmalarınız gerçekleşebilir.




Yay Burcu: Bugün özel ilişkilerinizde meraklı ve konuşkan tavırlarınızla hereket edecek, ortağınızın veya sevdiğiniz insanın kalbini kazanmasını iyi bileceksiniz. İş alanlarınız, özel hayatınıza yetişememenize neden olabilir.




Oğlak Burcu: Bugün yapmanız gereken ufak tefek işler için harekete geçebilirsiniz. İş hayatınızda ince eleyip sık dokuduğunuz için, bir çok işinizi halletmek derdindesiniz. Seyahatlerde zorlanmalar olabilir. Önemli iş görüşmeleriniz devrede.




Kova Burcu: Bugün aşk hayatınızda kısmetleriniz fazla olabilir. Yapılacak bir seyahat ve ufak bir kaçamak planı sizi mutlu edebilir. Parasal konuları ve harcamaları kafanızda dert etmeyin. Kafanıza gereksiz şeyler takılıyor.




Balık Burcu: Bugün, ev hayatınızda ve aile ilişkilerinizde ikili bir tutum takınabilir, hoşunuza gitmeyen şeyler olsa bile, görmezden gelebilirsiniz. Aile hayatınızda şans sizden yana. Hayatınıza yenilikler katmak istiyorsunuz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR