Bu Pazar oluşan venüs- Uranüs karşıtlığıyla, ilişkilerimizde sorunlar yaşayabiliriz. Değişik ve farklı vereceğimiz tavırlar, özgürlüğümüze düşkün yapımız karşı tarafın hoşuna gitmeyebilir ya da biz karşı taraftan böyle bir tepki görebiliriz. Olaylara biraz daha anlayış ve esneklikle yaklaşmak önemli olsun.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; arkadaşlarınızda, sizin kadar sadık ve kıymetbilir insanlar olacak. Gençlik döneminizde sorumluluklarınızdan kaçsanız bile, orta yaş itibariyle kendinden daha mutlu ve sorumluluk seven bir insan olacaksınız. Başarı elde etmek istiyorsanız kolay pes etmemelisiniz. Bu sene, ilişkilerinize gereken özeni gösterin. Yine de şansınız yüksek olacak.




Koç Burcu: Bugün özel hayatınızda çabuk sıkılmalara, patlamalara ve ilişki kopuşlarına hazır olacaksınız. Kendi hayatınıza yönelik davranışlarınız sevdiğiniz insanın size tepki göstermesini kolaylaştırabilir. Biraz daha esnek olun.




Boğa Burcu: Bugün tepkisel davranışlarınız ön planda olacak. Gündelik hayatınızda beraber çalıştığınız insanlara karşı tepkilerinizi kontrol etmeye çalışın. Sıkılganlıklarınız sonucunda ilişkilerinizi çıkmaza sokmayın.




İkizler Burcu: Bu pazar, aşk hayatınızda, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde çabuk sıkılganlıklara, kafanıza göre davranmaya meyilli olacaksınız. Çevrenizdeki insanlarla anlaşmak kolay olmayacak, durumları körüklemeyin.




Yengeç Burcu: Aile hayatınızdaki ilişkilerinizde sıkılganlıklara ve tepkilere açıksınız. Göz önünde olacağınız yerlerde bu tepkileri daha kolay göstereceksiniz. Bir yandan söylenip, diğer yandan işleri halletmek duygusal olarak sizi zorluyor.




Aslan Burcu: Fikirlerinizdeki gitgelleri etrafınızdaki insanlara anlık çıkışlarla yansıtmak ilişkilerde tansiyonu arttırabilir. İnsanların yaptıklarına önem vermeyi unutmayın. Varsa çocuğunuzla ilgili konularda iş bitirici olacaksınız.




Başak Burcu: Pazar günü, parasal konularda anlık kararlar almamalı ve sıkılganlıklarla çok ciddi harcamalarda bulunmamalısınız. Ailenize gereken desteği ve özeni göstermeniz gerekiyor. Sadece kendi ihtiyaçlarınıza odaklanmayın.




Terazi Burcu: Özel ilişkilerinizde denge oturtmak, karşı tarafla anlaşmak bugün kolay değil. Partnerinizin anlık çıkışları duygusal tepkileri canınızı sıkabilir. Yakın çevrenizle yapacağınız kısa vadeli planlar ve kalabalık içinde olmak çok daha iyi gelecek.




Akrep Burcu: Bugün tansiyonunuza, kalp ritminize dikkat edin. Günlük işler, alacağınız haberler hemen tepki vermenize neden olabilir. İşinize, gücünüze konsantre olmak, işlerinizi tamamlamak sizi rahatlatacak.




Yay Burcu: Bu Pazar, sosyal ortamlardaki ilişkileriniz, anlık davranışlarınız ve tepkilerinizle bozulabilir. Ya da verdiğiniz sözleri tutamayabilir ve bunun sonucunda tepki alabilirsiniz. Hayat sizi her anlamda destekliyor ama sevdiklerinizi ihmal etmeyin.




Oğlak Burcu: Pazar gününde yine özel hayatınıza dikkat etmelisiniz. Anne-baba arasındaki çekişmeler, anlaşmazlıklar, sıkılganlıklar devreye girebilir ve siz, her iki taraf arasında kalabilirsiniz. Göz önündeki ortamlarda şansınızı çok zorlamayın.




Kova Burcu: Bugün fikirsel olarak ilişkilerinizde çabuk sıkılmalar, davranış değişiklikleri, anlık verilecek kararlar sizi zorlayabilir. Düşüncelerinizdeki gelgitleri ve sıkılganlıkların yakın çevre ilişkilerinizi etkilemesine izin vermeyin.




Balık Burcu: Bugün maddi konularda çok farklı ve değişik hareket etmek isteyebilir ve harcamalarınızı kafanıza göre yapabilirsiniz. Özel ilişkilerinizde olaylara tek yönlü bakış açınızı biraz daha esnetmeye çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR