Bugün ve yarın Ay Balık Burcunda dolaşıyor; Bugünlerde, genel olarak merhametli, anlayışlı, sevgi dolu ve duygusal oluruz. Partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkar. Sosyal ortamlarda ve ikili ilişkilerde uyumlu tavırlarımız devreye girer. Ancak aynı zamanda hayalci, ürkek, tembel ve keyfimize düşkün olabiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; istediklerinizi rahatlıkla elde edebilirsiniz. Konuşma ve anlaşma yeteneğiniz çok fazla ve bu alanda iş yaparsanız başarılı olursunuz. Çekiciliğinizle karşı taraf üzerinde etkiniz çok yüksek. Popüler bir insansınız. Bu sene, parasal konularda şansınız bol olacak.

Koç Burcu: Bugüne, biraz geri planda durmayı tercih ederek başlayabilirsiniz. Yaratıcılıkla ilgili bir işiniz varsa ilham perisi gün boyunca sizin yanınızda olacak. Gün içindee bazı duygusal yetersizliklerinize dikkat edin.

Boğa Burcu: Bugün sosyal çevrenizin ve ortamlarınızın göz bebeği olabilir, güne hareketli bir başlangıç yapabilirsiniz. Özel hayatınızda bu bir kaç gün yelkenleri suya indirmeniz gerekebilir. Her alanda mücadele edemezsiniz.

İkizler Burcu: Bugün aktif yönleriniz ön planda olacak. Normalde mantıklı olan yapınız, farklı konularda daha duygusal tepkilere yatkın görünüyor. Sevdiklerinize karşı duygusal, tanımadığınız ortamlarda, mantıklı olmaya çalışın.

Yengeç Burcu: Bugün uzak çevrenize karşı anlayışlı ve kabullenici yönleriniz ön planda olacak. Seyahat, eğitim alanlarında şansınız yüksek görünüyor. Başkalarının işlerini yaparken duygusal olarak zorlanabilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün ortaklaşa giderleriniz konusunda fazla çömert ve dağınık bir yapı sergileyebilirsiniz. Özellikle ailenize ve sevdiklerinize karşı güzel jestler içinde olacaksınız. Arkadaşlarınızdan alacağınız güzel haberler, keyfinizi yerine getirecek.

Başak Burcu: Bugün özel yaşantınızda oldukça müşfik, sevecen ve paylaşımcı olacaksınız. Sevdiğiniz insanla halletmeniz gereken işleriniz varsa, yola koyulabilir ve onun programına göre hareket edebilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün, günlük işlerinize4 odaklanabilirsiniz. Keyfiniz yerinde olduğundan, koşturmaca ve dikkat gerektiren konularda biraz tembel davranabilir, canınızın istediği alanları öne çıkartabilirsiniz.

Akrep Burcu: Bugün, yaratıcılık gerektiren alanlarınızla, aşk hayatınızla veya varsa çocuklarınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Hayatınızı ilgilendiren kararlarda güçlü yönlerinizle hareket edeceksiniz. Harcamalarınızı abartmayın.

Yay Burcu: Bugün, ev ve aile hayatınız sizin için önemli olacak. İşlerinizin çoğunu evinizden veya bulunduğunuz yerden halletmeye çalışacak, hareket ederek fazla enerji harcamayacaksınız. Sosyal ortamlardaki aktiviteler sizi gereğinden fazla yorabilir.

Oğlak Burcu: Bugün, hızlı ve biraz da net olmayan iletişim trafiğiyle güne başlayacaksınız. Etrafınıza karşı anlayışlı yönlerinizle hareket edeceksiniz. Yakın çevrenizde yapacağınız işlerde dalgınlık ve dağılma tehlikesine karşı uyanık olun.

Kova Burcu: Bugüne, maddi konularda veya para konularında fedakarlıklarla başlayabilirsiniz. Konu paraya gelince yelkenleriniz çabuk suya iniyor. Eğlenceye dayalı harcamalarınızı abartmamaya çalışın.

Balık Burcu: Bugün uzak çevrenizden alacağınız haberlerle, zamanınızın çoğunu kendi yapmak istediklerinize ayıracaksınız. Güçlü ve etkili aile dostlarınızdan hayatınıza dair güçlü destekler görebilirsiniz.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR