Haftaya ve bayrama Ay oğlak burcundayken giriş yapıyoruz. Duygusal olarak kendimizi ifade etmek kolay olmayabilir ama işlerimizi tamamlamak, görevlerimizi yerine getirmek bu Pazartesi kolay olacak. Bayramın 1.2. günlerinde sinirli tavırlardan, sert ve agresif tutumlardan uzak duralım. Cuma günü Balık burcunda bir Ay tutulması yaşanacak. Bu ay tutulması bırakmak istediğimiz konu ve olaylarda bir tamamlanma olarak görülebilir. Haftasonu ilişkilerimizdeki tansiyona dikkat etmeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duygusal dalgalanmalarınız yüksek olduğundan aşk hayatınızda istediğiniz istikrarı bir türlü tutturamıyorsunuz. Fazla hayalperestsiniz ve sanata, edebiyata düşkünlüğünüz var. Seyahati, gezmeyi çok seviyorsunuz. Bu sene, kariyerinizde önemli adımlar atacaksınız. Şansınız yüksek.




Koç Burcu: Bu hafta başı oldukça dinamik, hareketli ve iş bitirici olacaksınız yalnız bu aralar fazla sinirli ve etrafa karşı agresifsiniz. Bayramın ilk günü sizin gibi düşünmeyen veya hızlı olamayan insanlara karşı sabrınızı koruyun.




Boğa Burcu: Bu bayram seyahatte veya dış ortamlarda bulunmak isteyeceksiniz. Çocuğunuza veya sevdiğiniz insana karşı anlayışı elden bırakmayın zira sinirli ve agresif olabilirsiniz. Fazla tatlıdan uzak durun.




İkizler Burcu: Ortaklaşa parasal işlerinizle haftanız ve bayramınız başlıyor. Para harcamalarınız ön planda olabilir. Aile hayatınızdaki kişilere karşı bu bayram biraz agresif ve sinirli olabilirsiniz. Daha önceden konuşulmuş bir meseleye dikkat.




Yengeç Burcu: Bu bayram yakın çevrenizdeki insanlarla, sevdiklerinizle olmak isteyebilirsiniz. Üzerinizdeki sinirlilik hali ilk birkaç gün sizi zorlayabilir. İnsanlara ve çevrenize hemen tepkiler vermeyin, bayramın güzel havasını soluyun.




Aslan Burcu: Bayrama yapılması gereken işlerinize kanalize olarak başlayabilirsiniz, özel ilişkileriniz bayram boyunca önemli olacak. Parasal harcamalarınızı bu bayram kontrol altında tutmalısınız. Agresif tutumlardan kaçının.




Başak Burcu: Bu bayram daha çok kendi kişisel isteklerinize odaklanabilirsiniz. Aile bireylerinizle olan konuşmalarınızda agresiflikten kaçının ya da onlar size karşı sinirli olabilirler. Aşk hayatınızda dengeyi sağlamaya çalışın.




Terazi Burcu: Bu bayram ailevi konu ve olaylar etrafındasınız bir yandan da eğlenceli aktivitelere yer vereceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlara karşı fikirlerinizde sert tutumlardan ve agresif yaklaımlardan uzak durmaya çalışın.




Akrep Burcu: Bu bayram iletişiminiz artıyor. Yakın çevrenizdeki insanlarla kısa vadeli planlar içine girebilirsiniz. Sosyal ortamlarda fikirlerinizi ifade ederken çok agresif ve sert tutumlar içine girmemeye özen gösterin.




Yay Burcu: Maddi konular bu haftabaşı ve bu bayramda önemli olabilir. Bugün yapılması gereken işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Göz önünde olacağınız kalabalık yerlerde agresif ve sinirli söylemlerden kaçınmalısınız.




Oğlak Burcu: Haftaya girişken ve olumlu etkilerle başlıyorsunuz ama birkaç gündür siniriniz üzerinizde olabilir. Bayramın ilk günü bu siniri iyi kontrol etmeye çalışın, ağzınızdan istenmedik şeyler çıkabilir.




Kova Burcu: Bu bayram biraz daha isteksiz ya da yorgun olabilirsiniz. Sosyal ortamlarda, arkadaş ilişkilerinizde paradan kaynaklı bazı sıkıntılar yaşanabilir, özellikle bu birkaç gün fikirlerinizi söylerken dikkatli olun.




Balık Burcu: Sevdiğiniz kişiyle konuşmalarınız bugün sinirli ve öfkeli olabilir. Dış ortamlarda, insan içindeyken dikkatli olmalısınız. Bu bayram sosyal çevrenizdeki insanlarla bir arada olmak isteyebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR