Bugün itibarıyla Jüpiter Terazi burcuna geçiyor ve 10 Ekim 2017’ye kadar bu burçta olacak. Jüpiter büyüme ve genişleme gezegenidir, jüpiter sayesinde deneyimlerimizi arttırırız. İlişkiler, ortaklıklar, denge, uyum, sosyallik burcu Terazi’yle hareket ediyor olması, bu alanları genişletecek ve büyütecek. Bu alanlarda büyük etkiler bırakacak fikirler havada uçuşacak. Entellektüel oluşumlar artabilir. İlişkilerimiz önem kazanıyor. Bir partnerin varlığını, başkalarından istediğimiz destek ve onayı bu süreçte hayatımızda görmek isteyebiliriz. Aşkı arıyorsak, aşkla mücadele halindeysek, başkalarıyla ilişkilerde sıkıntı yaşıyorsak, bu dönemde zorlukları aşmamız kolay olacak. İlişkilerimize taze bir bahar esintisi, bir yenilenme geliyor. Romantizm ön plana çıkıyor. Bu dönemde tek başımıza ilerlemek yerine, diğer insanlarla beraber ilham bulmak bize ve hayatımıza çok şey katacak. Yine Terazi burcunun konuları olan ortaklaşa işlerde, anlaşmalarda, diplomatik yaklaşımlarda, hukuk ve adalet sisteminde, sanat, moda alanlarında güzel ilerlemeler kaydedebiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; mükemmelliyetçi yapınızla ve parlak zekanızla iş dünyasında kolaylıkla sıyrılabilirsiniz. Hayatı fazlasıyla ciddiye alıyorsunuz, çevreniz ve arkadaşlarınız sayesinde, olumsuz yönlerinizden kolaylıkla sıyrılabilirsiniz. Bu sene, şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Bazı sıkıntılarınız olursa hayatın size vereceği mesajı almaya çalışın.

Koç Burcu: 1 yıl boyunca evlilik, ikili ilişkiler ve ortaklaşa yapılacak işlerinizde önemli fırsatlarla karşılaşacaksınız. Evliyseniz güzel gelişmeler sizi mutlu kılabilir. Evlenmeyi düşünüyorsanız harika bir süreç. Ortaklaşa atılacak her tür adım bir yıl boyunca sizi destekleyecek.

Boğa Burcu: İşinizle ilgili konularda çok önemli gelişmeler içine gireceksiniz. İşinizi geliştirebilir, büyütebilir, işinizden memnun değilseniz, iş değiştirebilirsiniz. 1 yıl boyunca şansınız iş ve sağlık konularında sizi destekliyor. Kilo alımına dikkat.

İkizler Burcu: Bir yıl boyunca aşk hayatınızda güzel gelişmeler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyen İkizler için harika bir dönem. Yine var olan çocuğunuzun gelişimi ve hayatı size keyif verebilir. Aktiviteler, sanatsal işlerde şans sizden yana.

Yengeç Burcu: Aile ilişkileriniz her zamankinden daha uyumlu, daha keyifli, daha dengeli olabilir. Bir yandan da onlarla olan bağlantılarınızı, beraberliğinizi daha güzel noktalara taşıyabilirsiniz. 1 yıl boyunca emlak ile ilgili girişimleriniz, bir ev sahibi olma hayalleriniz gerçek olabilir.

Aslan Burcu: Bir yıl boyunca yakın çevrenizden fayda göreceksiniz, iletişimsel konularda becerilerinizi arttıracaksınız, eğitim fırsatları yakalayacaksınız. Bir yandan satış, reklam, pazarlama, bilgisayar, alanlarında çok güzel gelişmeler yaşanabilir.

Başak Burcu: Jüpiter bir yıl boyunca parasal konularda çeşitli fırsatları karşınıza getirecek. Bu sene başlattığınız ve giriştiğiniz bütün girişimlerinizin parasal karşılığını ve tam anlamıyla hak ettiğinizi alıyor olacaksınız. Ticari faaliyetleriniz hızlanıyor.

Terazi Burcu: 1 yıl boyunca şans ve fırsatların size aktığını göreceksiniz. Özellikle ikili ilişkilerde, ortaklaşa atılacak adımlarda, hak-hukuk-adalet gerektiren konularda, sanatsal performanslara dayalı işlerde; şansı, güzelliği, mutluluğu bir yıl boyunca yaşayacaksınız.

Akrep Burcu: Bir yıl boyunca Jüpiter sizi her tür zorluktan, her tür kötülükten, her tür olumsuz olaydan koruyacak. Bir anlamda maneviyatınız artacak, hayatı daha sorgulayacak; özellikle okült konulara, maneviyat gerektiren konulara daha fazla kendinizi vereceksiniz. Kişisel gelişiminize yönelin.

Yay Burcu: 1 yıl boyunca Jüpiter sosyal çevre alanlarınızda size şanslar ve fırsatlar sunacak. Yeni iş fırsatları, yeni insanlarla bağlantı kurmanıza da sebep olacak. Gruplarla olan bağlantılarınızda daha güzel etkiler altındasınız. Bu dönemde çevre değişimlerinden korkmayın.

Oğlak Burcu: Kariyer alanlarınızda güzel fırsatları yakalayacağınız bir yıl var önünüzde. Göz önünde olmaktan mutluluk duyacaksınız. Toplumsal konu ve olaylarla ilgilenmek öne çıkacak, yine patronlarınızla, üstlerinizle olan bağlantılarınız güçlenecek.

Kova Burcu: Bir yıl boyunca eğitimle ilgili konularda önemli şanslar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda medyada çalışıyorsanız medyayla ilgili güzel teklifler karşınıza gelebilir. Seyahatleriniz keyif verici olacak. Yeni yerler görmekten, yeni ortamlara girmekten mutluluk duyacaksınız.

Balık Burcu: Bir yıl boyunca ortaklaşa parasal konularda çok önemli şanslar ve fırsatlar elde etmeye başlayacaksınız. Bir yandan ortak para havuzunuzdaki gelişmeler sizi mutlu edebilir. Yine bu süreçte alacaklarınızı çok keyifli bir şekilde tahsil edebilirsiniz.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR