Bugün devreye giren merkür- jüpiter kavuşumuyla daha önceden konuşulmuş önemli işler, fikirler karşımıza gelebilir. Bir yandan da hayatın bizi desteklememesi, sorumluluklardan kaçmamıza ve otorite figürleriyle anlaşmazlıklara neden olacak. Kişisel girişimlerimizde ve özel alanlarımızda yanılgılar, aldanmalar oluşabilir. Olup biten olaylara gerçekçi gözlerle bakmaya çalışmalıyız.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; gerek sosyal hayatınızda, gerekse iş yaşantınızda adaletli ve dürüst davranmasını biliyorsunuz. Aklınız çok iyi çalışıyor ve bunu kullanarak kariyer hayatınızda yeni alanlar yaratabilirsiniz. Bu sene, etrafınızda olup biten olaylara daha gerçekçi gözlerle bakmaya çalışın.

Koç Burcu: Karşınıza çıkacak daha önceden konuşulmuş bir iş fırsatı yüzünüzü güldürebilir. Planladığınız işler konusunda iyimser olacaksınız yalnız bu iyimserlik uzun vadeli adımlarda işlerinizde sorunlara neden olabilir. Bazı işlerinizde sorunlara açıksınız.

Boğa Burcu: Bir yandan keyifli etkiler altındasınız, diğer yandan bazı ilişkilerinizde bozulmalar, beklenmedik durumların oluşabilir. Sosyal çevrenizden beklediğiniz faydaları görememeniz nedeniyle bu konularda yaşayacağınız hayal kırıklıkları devrede olabilir.

İkizler Burcu: Özel hayatınızda, ailevi ilişkilerinizde zorlanmalar söz konusu. Karşı tarafla anlaşmazlıklar gündeme gelebilir. Aile hayatınızda, özellikle anne-babanız arasındaki iletişimsizlikler, kararsızlıklar, sorunlar, sıkışmalar; sizin hayatınızı bir parça da olsa olumsuz etkileyecek.

Yengeç Burcu: İletişimsel konularda işinizde sıkıntılar ve problemler oluşabilir. Kendinizi ortaya koymak istediğiniz konular, projeler ya da işlerde sorumluluklarınızdan kaynaklı olarak birtakım beklenmedik olaylar ve durumlar söz konusu olabilir.

Aslan Burcu: Bugün maddi konularda güzel gelişmeler altındasınız, kendinizi parasal girişimlerinizde şanslı görebilirsiniz. Yalnız yine bu süreçte borç alacak-verecek dengesini kurmak önem kazanıyor. Bu alanda bazı işlerinizdeki sıkıntılar ortaya çıkabilir.

Başak Burcu: Karşınıza çıkacak fırsatlar yüzünüzü güldürebilir. Fakat bir yandan da özel hayatınızda istediğiniz kıvamı tutturmak ve sevdiğiniz insanla anlaşmak kolay görünmüyor. Özel hayatınızda birtakım hayal kırıklıkları, sıkıntılara karşı hazırlıklı olun.

Terazi Burcu: Önemli işler karşınıza gelse bile başlangıçlardan ve kararlardan kaçının. İş koşulları bazı noktalarda yanıltıcı olacak ve bu dönemde karşılaştığınız insanlar ve duyacaklarınız, hayal kırıklıklarını ve birtakım sıkıntıları tetikleyebilir.

Akrep Burcu: Sosyal çevrelerde daha önceden konuşulmuş bir proje yeniden gündeme gelebilir. Özel hayatınızda ve aşk hayatınızda aynı etkileri alamayabilirsiniz. Sizi destekleyen insanlarla olan bağlantılarınızda ufak tefek hayal kırıklıkları ve sıkıntılar oluşabilir.

Yay Burcu: Daha önceden konuşulmuş, yarım kalmış, başlatılmış işleri tamamlamak ve bu işlerdeki güzel becerileri ortaya koymak için uygun bir gün. Bazı sorumluluklarınızda, bazı verdiğiniz sözlerde sorunlara ve sıkıntılara açık olacaksınız.

Oğlak Burcu: Devreye giren güzel teklifler bazı noktalarda gerçekçi olamamanıza, yakın çevre ve uzak çevreniz arasında gelgitlere sebep olabilir. Hayatın sizi desteklemediğini düşüneceksiniz ve sorumluluk almak bu süreçte size zor gelecek.

Kova Burcu: Ortaklaşa parasal konularda daha önceden konuşulmuş, fikir birliğine varılmış konularda önemli şanslar ve fırsatlar yakalayabilirsiniz. Elinize bu dönemde bir para geçebilir ama her halükarda parasal konularda dikkatli adım atmalısınız.

Balık Burcu: Bugün keyifli etkiler altındayken, özel hayatınızda konuşulan bazı konuların yerine gelmemesi, ilişkinizde birtakım sıkıntı ve problemleri ortaya çıkarabilir. Özel hayatınızda veya ortaklaşa işlerinizde çok ani, önemli kararlar almamaya çalışın.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR