Bugün akşam saatlerine kadar Ay Aslan Burcunda dolaşıyor; Alışveriş yapmak, para harcamak konusunda cömert davranabiliriz. Cesaretimiz ve özgürlük hissimiz ön plana çıkacağından ay boşlukta olduğu ve kapandığı için önemli adımlardan uzak duralım. Bize keyif verecek insanlar ve ortamlarda bulunmaya özen gösterelim.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; işin içinde sizi ilgilendiren bir şey olduğunda oldukça cömert olabiliyorsunuz. Sadece kendi kafanıza göre davranmaktan vazgeçmeli, hatalarınızdan ders alarak, yolunuza devam etmelisiniz. Bu sene, kadersel temalarınız yüksek. Kendinizi hayatın akışına bırakın.

Koç Burcu: Partnerinizle ilişkinizi düzelteceğiniz ve birbirinizi anlayacağınız bir döneme girdiniz. İş alanlarınızda önemli girişimleriniz varsa bugün harekete geçmeyin. Para alanlarında, sınırlarınızın ötesine geçmemeye özen gösterin.

Boğa Burcu: Kendinize dönmek ve huzur bulmak isteyeceksiniz ama sevdiklerinizin de istekleri olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Keyifli ve paylaşım içinde olacağınız alanlara yönelmelisiniz yalnız önemli kararlardan kaçının.

İkizler Burcu: Tercih yapmakta zorlanabileceğiniz birgün olsa bile, zekanız sayesinde çözüm kendiliğinden oluşacak, siz sadece biraz daha çaba gösterin ve işlerinizi bir düzen içine oturtun, akşam saatlerinde ilginizi ailevi konulara yönelteceksiniz.

Yengeç Burcu: Sevginizi ve ilginizi ailenize yönelteceğiniz bir döneme girdiniz, evinizde misafir ağırlamak, aile hayatınızda yapılması gerekenlere sevgiyle odaklanmak isteyeceksiniz. Maddi konularda yakın çevrenizin fikirlerine danışabilirsiniz.

Aslan Burcu: Kendi istekleriniz, planlarınıza odaklanacak akşam saatlerinde parasal konuşmalarınızı hızlandıracaksınız. İletişimi seveceğiniz, yakın çevrenizle olmaktan mutlu olacağınız bir dönem içindesiniz.

Başak Burcu: Kendi hayatınıza odaklanmışken sevdiklerinize karşı dürüst olmanız önemli. Sevdiklerinizi kırmadan onlara uygun dille havanızda olmadığından bahsedebilirsiniz. Maddi konularda kazanımlarınıza odaklanabilirsiniz.

Terazi Burcu: Bugün dışadönük hareket edeceksiniz. Arkadaş çevrenizle ilişkileriniz gün içinde yoğunlaşabilir. Dış görünüşünüze daha çok vakit harcayacağınız, kendinize gereken özeni göstereceğiniz bir dönem.

Akrep Burcu: İlişkilerinizde biraz geri plana çekileceğiniz, fedakarlıklarda bulunacağınız bu dönem arkadaşlarınızla olan bağlantılarınız önem kazanıyor. Göz önünde bulunmak isteyebilir, yalnız kalmaktan bugün hoşlanmayabilirsiniz.

Yay Burcu: Dış ortamlarda, bulunacağınız yerlerde bugün olabildiğince açık ve dürüst olmaya çalışın. Uzaklardan alacağınız haberleriniz var. Sosyal ortamlarda arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz.

Oğlak Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlarla, arkadaşlarınızla programlar devrede olabilir. Fakat para konularındaki endişeleriniz gözünüzü çabuk korkutuyor. İş alanlarınızda güzel ilişkilerinizi bu aralar beslemeyi ihmal etmeyin.

Kova Burcu: İletişiminizde, esnek ve yenilikçi adımlarla ilerleyeceksiniz. Seyahat etme, gezme eğiliminiz artarken bir yandan da merak ettiğiniz konuları öğrenmek hoşunuza gidecek. Özel hayatınızda gururdan uzak durun.

Balık Burcu: Bugün yarım bıraktığınız ya da tamamlamanızı bekleyen ufak tefek günlük işleriniz devreye girebilir. Ortak parasal alanlarınızda kuracağınız doğru ilişkilerle sıkıntılarınızı geride bırakabilirsiniz. Mistik konular ve uğraşılar ilginizi çekecek.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR