Bu pazar, oluşan Venüs- Jüpiter kavuşumuyla ilişkilerimizde keyif, neşe, bolluk ortaya çıkmaya başlıyor. Önemli ilişkiler devreye girerken, maddi konularda abartılı ve müsrifçe davranışlar ortaya çıkabilir. İlişkilerimizden fayda görebiliriz. Kendimizi mutlu, iyimser, şanslı ve yaratıcı hissedebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; geleneksel ve toplumun belirlediği temel kurallara karşı çıkma özelliğiniz çok yüksek. Hayatınız içerisinde size yol gösterecek ve yardımcı olacak bir sürü dostluklarınız olacak. Onlara karşı biraz daha vefalı olmayı öğrenmelisiniz. Bu sene, maddi kazanımlarınız yüksek olacak. Önemli anlaşmalar yapabilirsiniz. Özel hayatınızda da şans sizinle.




Koç Burcu: Bu Pazar işinize olan aşkınız artacağı gibi günlük rutin düzeninizde de bir takım keyifler ortaya çıkabilir. Yemeye, içmeye olan meyiliniz yüksek olacak. Bir yandan da sağlığınızda güzel haberler devrede.




Boğa Burcu: Aşk hayatınızda oldukça keyifli ve ferahlatıcı etkiler söz konusu. İlişkilerinizdeki keyif, bollaşma sıkıntı yaşadığınız alanlardaki problemleri çabuk aşmanıza neden olabilir. Anlık kararlar gece vakti devrede.




İkizler Burcu: Bu haftasonu aile hayatınızda bereket, bolluk, güzel ilişkileriniz devreye giriyor. Bir anlamda zorlandığınız konuları irdeleyerek güzel ilişki çözümlerine kavuşabilirsiniz. Anlık hareketlenmeler akşam saatlerinde devreye giriyor.




Yengeç Burcu: Karşınıza çıkacak olan iletişim fırsatları, yüzünüzü güzel bir şekilde güldürecek. Aile hayatınızda yaşayacağınız güzel gelişmeler, arkadaşlarınızdan alacağınız güzel haberler, sizi çok mutlu kılabilir.




Aslan Burcu: Parasal konularda güzel kazançlar ve güzel teklifler devreye girmeye başlıyor. İlişkiler size doğru bir şekilde para kazandıracak ve bu ilişkilerinizi iyi bir şekilde dengeleyebileceksiniz.




Başak Burcu: Gezmek, dolaşmak, alışveriş yapmak, sosyalleşmek, haftasonu sizi çok mutlu edecek. Ailevi konularda, özel hayatınızda yaşadığınız birtakım sıkıntı ve sorunları çok rahat üzerinizden atmasını başaracaksınız.




Terazi Burcu: Haftasonu Pazar günü geri planda durulacak işler konusunda, parasal işlerinizde güzel gelişmelerle ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizle olmak, insanlara yardım etmek manevi anlamda size çok iyi gelecek.




Akrep Burcu: Sosyal çevrenizde ilişki içinde olduğunuz insanlardan çok güzel fırsatlar ve şanslar yakalayacaksınız. Keza özel hayatınızda bir insan yoksa yine arkadaşlarınız size çöpçatanlık yapabilirler, bulundukları çevrelerde yeni insanlarla sizi bir araya getirebilirler.




Yay Burcu: Bu Pazar göz önünde olacağınız yerlerde şansı, keyfi ve mutluluğu deneyimleyebilirsiniz. Partnerinizin ailesiyle olan bağlantılarınız kuvvetleniyor, iş alanlarınızdan da gelecek güzel haberleriniz olabilir.




Oğlak Burcu: Dış ortamlardan, uzaklardan gelecek harika bir teklif ayağınızı yerden kesebilir. Çok güzel bir iş teklifi, çok güzel bir oluşum Pazar günü ve Pazartesi günü karşınıza gelecek. Seyahat halindeyseniz keyfiniz yüksek.




Kova Burcu: Ortak parasal işlerinizde güzel haberler alabilir, partnerinizin hayatındaki güzel gelişmelere sizde ortak olabilirsiniz. Haftabaşındaki iş düzenlemelerinizi bugünden yapmak sizi rahatlatabilir.




Balık Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla mutluluğunuzu arttıracak aktiviteler içine girebilirsiniz. Özel hayatınızda çok güzel gelişmeler var ve siz oldukça mutlusunuz. Ortaklaşa işlerinizdeki konuşmalar haftabaşına taşınabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR