Bugün iki kötücül olarak bilinen Satürn- Mars gezegen kavuşumu bazı zorlukların ortaya çıkmasına neden olabilir. Mars yaşam enerjimizdir, mücadele alanımızdır, harekete geçme dürtümüzdür. Satürn gibi sınırlayan, limitler yaratan, disipline eden bir gezegenle kavuşması, hareketlerimizi, girişimlerimizi engelleyen bir enerjiyle karşılaşacağımızı ve enerjimizi kontrol etmemiz gerektiğini gösteriyor. Mars- Jüpiter doğasında bilinen Antares Kraliyet yıldızıyla birleşen bu iki zorlu gezegen, hem kişisel hayatta, hem de Türkiye Haritasına göre bakıldığında sosyal hayatta sorunlar, zorluklar, doğal afetler, türbülanslar, hareketlerimizin engellenmesi, sağlık sıkıntıları, vahşetin ve cinayetlerin artması, suikastler, devlet içinde anlaşmazlıklar, ordu, polis ve donanma içinde zorlukları tetikleyebilir. Eğer girişimlerimizde disiplinli, kontrollü, şevkli ve dengeli davranabilirsek, art niyetten, acımasızlıktan, takıntılardan, aşırılıklardan vazgeçersek, bir müddet sürecek olan bu enerjiyi olumlu ve etkili bir enerjiye çevirebiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; elinize aldığınız işleri azminiz ve konsantrasyonunuzla başarıyla tamamlıyorsunuz.Yanlış ve doğru arasındaki ayrım, hayatınızda, işinizde ve özel hayatınızda size ayrıcalıklar sağlayacak. Başarılı bir insansınız yalnız olumsuz yönlerinizi törpülemeyi ve mantıklı olmayı öğrenmelisiniz. Bu sene, bazı girişimlerinizde ve hayat enerjinizde sıkıntılara açık olabilirsiniz.

Koç Burcu: Geleceğe yönelik adımlarınızda, seyahat, eğitim, medya, ticaret, hukuk ve yabancılarla yapılacak işlerinizde bazı zorlanmalar ve blokajlar oluşabilir. Uzak seyahatlerde, yolculuklarda dikkatli olmalı, enerjinizde ayarlamalar yapmalısınız.

Boğa Burcu: Ortaklaşa parasal işlerinizde zorlanabilirsiniz. Özellikle yaşamsal konularda çok stres içeren olaylar söz konusu olabilir. Ameliyatlarınızı bugüne denk getirmeyin. Etrafınızda oluşan birtakım olaylar size kriz olarak dönebilir.

İkizler Burcu: Özel hayatınız, ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklaşa işler alanınızda yaşanacak olaylar size önemli ve zorlayıcı kararlar aldırabilir. Bu yüzden hem sevdiklerinizle hem çevrenizle olan bağlantılarınıza dikkat etmelisiniz.

Yengeç Burcu: İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda harekete geçeceğiniz noktalarda birtakım engeller, sıkıntılar ve sorunlarla karşılaşmanız mümkün. Öfkenizi çevrenizden ve kendinizden çıkarmamaya özen gösterin.

Aslan Burcu: Aşk hayatınızda, çocuklarınızla olan ilişkilerinizde, eğlenceye ve sanatsal işlere yönelik atılımlarınızda enerjinizin engellendiğini düşünebilir, birtakım enerji blokajları, sıkıntı ve sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Başak Burcu: Aile hayatınızda enerjinizde birtakım engellenmeler, aksilikler, oluşabilir, aile büyüğünüzün sağlığı ile ilgili konularda birtakım sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Evinizde enerjinizi kontrollü kullanın.

Terazi Burcu: İletişimsel konularda ve yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda engellendiğinizi, durdurulduğunuzu, düşünebilirsiniz. Bu da öfke patlamalarını, beklenmedik olayları karşınıza getirebilir. Araba kullanırken bu günlerde dikkatli olun.

Akrep Burcu: Parayla ilgili birtakım girişimlerinizde engeller, sıkıntılar, problemler, para akışının durması ya da başınıza ters bir olayın gelmesi gibi durumlara karşı lütfen dikkatli olun. Dikkatli ve kontrollü davranmalısınız.

Yay Burcu: Yavaşlamanız, daha sakin hareket etmeniz gerekiyor. Fütursuzca, istediğiniz gibi hareket ettikçe hayat da sizi bir şekilde durdurmaya çalışabilir. Bu yüzden fiziki engellere, hastalıklara, sıkıntı ve problemlere açıksınız.

Oğlak Burcu: Sizin dışınızda gelişen beklenmedik olaylara karşı dikkatli olun. Evinizle, kişisel girişimlerinizle ilgili engeller ortaya çıkabilir. Yaşayacağınız ufak tefek sıkıntılar, sorunlar bu süreçte size fazla ciddi görünebilir.

Kova Burcu: Sosyal çevrenizde bazı problemlerin ortaya çıktığını göreceksiniz. Girişimlerinizin şartlar tarafından engellenmesi, çeşitli blokajlar sizi sarsabilir. Biraz daha disiplinli, düşünerek hareket etmeye çalışın.

Balık Burcu: İşte ve kariyerinizde girişimlerinizin beklenmedik olaylar yüzünden engellendiğine, kısıldığına şahit olabilirsiniz. Bazı girişimleriniz durabilir ya da işinizde çok daha düşünerek hesaplı bir şekilde adımlar atabilirsiniz.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR