Bu Cumartesi gün içinde alacağımız bizleri kararsız kılabilir, duygularımız ve mantığımız arasında köprü kurmaya çalışalım. Öğlen saatlerinde abartılı tavırlar, duygusal iniş çıkşlarla davranabiliriz. Öğleden sonra saat 15:21 itibarıyla ay boşlukta olacak ve gece 22:18 e kadar boşlukta kalacak, önemli büyük adımlardan, işlerden, alışverişlerden kaçınmak yerinde olur.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; farklı ortamlar ve yabancı yerler çok hoşunuza gidiyor. Gururunuz çok fazla ve hayatınızda kritik noktalarda sizi kilitleyebilir. Keyifli ve sosyal yönleriniz size kazandıracak. Yalnız bazı noktalarda kendinize aşırı yüklenmeyin. Bu sene, yakın çevre bağlantılarınızı iyi kullanacaksınız.




Koç Burcu: İş ve hizmet alanlarınızdaki hareketlilik sizi biraz yormuş olabilir ama yine de işlerin üzerine gitmeyi bir görev bileceksiniz. Kendinizi rahatlatmanın en güzel yolu alıp başınızı gitmek ama bunu yapmakta zorlanıyorsunuz.




Boğa Burcu: Aşk hayatınızdaki gelişmeleri arkadaşlarınız ve çevrenizle paylaşma vakti gelmiş bulunuyor. Yine de her iki taraf arasında gidip gelmeleriniz bugün sizi zorlayabilir. Önemli konulara odaklanmış durumdasınız.




İkizler Burcu: Kariyeriniz ve iş alanlarınıza biraz daha fazla konsantre olmalı, aile hayatınızın işlerinizin önüne geçmesine izin vermemelisiniz. Özel hayatınızda enerjinizi bir türlü istediğiniz noktaya çekmiş değilsiniz.




Yengeç Burcu: Uzak yerlerden sizlere ulaşan haberler kafanızdaki plan ve projeleri hayata geçirmenizde sorunlar yaşamanıza neden olabilir. Fikirlerinizi ortaya dökerken karşı tarafın görüşlerine yeteri kadar önem göstermeyi unutmayın.




Aslan Burcu: Partnerinizin hayatındaki parasal gelişmelere bu aralar hayretler içinde yaklaşabilir ve sizin paraya bakış açınızla örtüşmediğini görebilirsiniz. Keyfinizi daha da arttıracak ortamlar içinde olmanız bu aralar önemli.




Başak Burcu: Özel hayatınızdaki bazı oluşumlar kafanızdaki planlar ve fikirlerle örtüşmüyor, bu da kararsız ve zaman zaman dengesiz görünmenize yol açabilir. Aile hayatınızda sizi durduran bazı etkilere nasıl tepki vereceğinizi bilmiyorsunuz.




Terazi Burcu: Bu dönem kendinizle mutlu olmanıza rağmen karşınıza çıkacak iş projeleri, durumları kafanızı karıştırabilir. Yakın çevrenizdeki insanlardan ve arkadaşlarınızdan beslenmeli ve kendinize göre bir yol haritası çıkarmalısınız.




Akrep Burcu: Eğlenceli yönlerinizi, sosyal çevre aktivitelerinizle harmanlayacak, özel hayatınızdaki konuları bugün abartarak konuşmak arzusunda olacaksınız. Maddi konularda ısrarcılıktan kaçının.




Yay Burcu: Aile hayatınızdaki belirsizlikleri ve fedakarlıkları bugünlerde iş hayatınıza yansıtmaya meyillisiniz. Özellikle toplum önünde bazı konuşmaları kafanıza takabilir, aynı fikirde olmadıklarınıza karşı tepkiyle yaklaşabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Fikir alışverilerinizin bir hayli yüksek olduğu bu dönemde çevrenizden duyacaklarınız sizi fazlasıyla etkiliyor. Bir düşündüğünüz diğerini tutmayabilir, bu da kararsız algılanmanıza neden olacak.




Kova Burcu: Sahip olduklarınız ve yaptıklarınız konusunda kafanız dalgın olabilir, başka insanlara yardım etmeniz güzel ama sizi bazen istenmedik durumlara da sokabilir. Sosyal çevrenizdeki insanlara yetişmekte, onlarla plan yapmakta zorlanıyorsunuz.




Balık Burcu: Özel hayatınızdaki gelişmeler kendi kişisel hayatınızda yapmanız gerekenleri ihmal etmenize neden olabilir. İş alanlarınızda bazı girişimlerinizde istediğiniz sonuçları almanız bu aralar biraz zor olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR