Bugün gökyüzünde oluşan güneş-uranüs üçgeniyle kendimize ve çevremize karşı olabildiğince esnek, neşeli, mutlu, iyimser olacağız. Olaylara karşı rahat yaklaşımımız her tür sorunu aşmamıza neden olacak. Farklı ve sıradışı herşey daha çok ilgimizi çekebilir. Yeni keşifler yapmak, olaylara yeni çözümlerle yaklaşmak etkili olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; eğlence ve şov dünyasında kendinize bir yer edinebilirsiniz. Yakın çevrenizle ve akrabalarınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Anlaşmalarınızı yaparken hayatınız boyunca dikkatli olmaya özen gösterin. Bu sene, hayatınızda güzel gelişmeleriniz olabilir. Esneksiniz.




KOÇ BURCU: Hayata karşı esnekliğiniz çok yüksek. Farklı sıradışı sizi heyecanlandıracak aktiviteler içerisinde yer alabilirsiniz. Yine spor faaliyetleri, aktiviteler sizi harekete geçirecek. Aşk hayatınızda da olumlu etkiler altındasınız.




BOĞA BURCU: Ailevi ortamlarınızda kendinizi çok rahat esnek uyumlu hissedebilirsiniz. Yine farklı değişik olaylar, konular gün içinde sizi heyecanlandırabilir. Kendinizi değiştirmek istediğiniz konularda şansınız yüksek.




İKİZLER BURCU: Kendinizi olabildiğince esnek rahat ve hayata karşı keyifli neşeli hissedeceksiniz. Sosyal ortamlarda, arkadaşlarınızın yanında farklı ve sıradışı bir gün sizi bekliyor. İş yaptığınız insanlardan göreceğiniz destek de yüzünüzü fazlasıyla güldürebilir.




YENGEÇ BURCU: Kendinizi toplum içerisinde kalabalık ortamlarda gayet keyifli, güvenli esnek hissedeceksiniz. Değişik ortamlarda bulunmak sizi ferahlatabilir. İşinizle ilgili de güzel haberler alabilirsiniz. Olaylara esnek bir gözle yaklaşmanız önem kazanıyor.




ASLAN BURCU: Uzak yerlerde seyahateyseniz, güzel ve keyifli etkileşimler altındasınız. Esnek, rahat, mutlu olarak, çevrenizdekilerle iyi anlaşacak, farklı, sıradışı konulara odaklanacaksınız. İstediğiniz bir iş karşınıza gelebilir




BAŞAK BURCU: Her koşulda farklı bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Aynı zamanda arkadaş ortamlarında ve sevdiğiniz dostlarınızın yanında sezgilerinizi güzel bir şekilde kullanacaksınız. Geri plandan yürütülen işlerinizin karşılığını göreceksiniz.




TERAZİ BURCU: Sevdiğiniz insanla yaşadığınız zorlanmalar geride kalabilir. Özellikle özel hayatınızda sosyal ortamlarda oldukça keyifli etkiler altındasınız. Farklı, sıra dışı her şey sizin ve partnerinizin daha fazla ilgisini çekebilir. Bu yüzden değişik yerlerde bulunmaya çalışın.




AKREP BURCU: İş alanlarınızda güzel haberler devrede olacak. Her tür konuda kendinizi rahat esnek ve güvenli hissedeceksiniz. Farklı konu ve olaylar daha fazla öne çıkabilir. Alacağınız haberler keyfinizi yerine getirebilir.




YAY BURCU: Uzak seyahatlerde, tatil ortamlarında, aşk hayatınızda kendinizi çok esnek, rahat, keyifli hissedeceksiniz. Daha az tanıdığınız insanlarla olan ilişkileriniz sizi hareketlendirebilir. Eğitimsel planlar, gelecekle ilgili kararlar enerjinizi yukarılara taşıyacak.




OĞLAK BURCU: Ev ve aile alanlarınızda esnek bakış açınızla, hayata daha neşeli, keyifli, daha mutlu bir şekilde yaklaşmasını bileceksiniz. Ailevi ortamlarda ortaklaşa para konularında güzel etkileşimleriniz olacak.




KOVA BURCU: Özel hayatınızda, sevdiğiniz insanla ikili ilişkilerinizde kısa vadeli planlarınız devrede olacak. Hayata, esnek, mutlu keyifli bir şekilde yaklaşıyor olacaksınız. Altıncı hissiniz yüksek çalışabilir.




BALIK BURCU: Parasal konularda alacağınız güzel haberler, keyfinizi daha da yerine getirecek. İş hayatınızda kariyerinizle ilgili konularda koşturmalarınızın karşılığını görebilirsiniz. Sizi destekleyen insanlarla temasınız yüksek.







İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR