Haftaya ay koç burcunda, aktif ve dinamik bir şekilde başlıyoruz. Çarşamba günü değişik, konu ve fikirler bizi daha fazla heyecanlandırabilir. Önemli iş bağlantıları kurabiliriz. Cuma günü tepkisel yönlerimizi, düşüncelerimizi iyi kontrol etmemiz gerekebilir. Hırslı, aktif yapımızla olaylara sinirli tepkiler verebiliriz. Cumartesi günü merkür Başak burcuna geçiyor, iletişimimizde pratik, iş bitirici yönler ortaya çıkabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; aktif, girişimci, lider, kendini ifade eden bir insansınız. Herkesi yönlendirmeyi ve idare etmesini iyi biliyorsunuz. Ama sizi başka noktalara sürükleyecek arkadaşlık ilişkilerine dikkat etmelisiniz. Karşı cins sizi fazlasıyla çekici buluyor. Bu sene, aşk hayatınız ve yaratıcılığınız yüksek olacak.




Koç Burcu: Haftaya aktif ve dinamik bir şekilde başlıyorsunuz. Aşk, eğlence ve keyif dolu aktiviteler sizi daha canlı tutabilir. Bu aralar iş hayatınız ve ordaki dönüşümler, kendi kişisel seçimlerinizi etkileyebilir.




Boğa Burcu: Aile ve ev hayatınıza daha fazla kendinizi verdiğiniz bugünlerde derin düşünceler, geçmiş konular ilginizi çekebilir. Bu Pazartesi ortaklaşa parasal işlerinizi daha rahat halledebilir, sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz.




İkizler Burcu: Geleceğinizi ilgilendiren önemli işleriniz bu hafta etkili olabilir. Arkadaşlarınız ve çevrenizi bir araya getirebilir ve onlarla kısa vadeli planlar yapabilirsiniz. Değişime açıksınız ama etrafınızda olup bitenlere duyduğunuz merak da az değil.




Yengeç Burcu: Haftanıza iş hayatınızda aktif, dış ortamlarda girişken yapınızla başlıyorsunuz. Duygusal olarak iş bitirici tavrınız ön planda. Bu aralar kafanız parasal konularda iyi çalışıyor ve işlerinizin düzenini oturtabilirsiniz.




Aslan Burcu: Bu hafta seyahatleriniz, yabancılarla yapılacak olan işlerinizde ve diğer konularda hayatınızda istediğiniz senkronizasyonu tutturacak, rahat bir nefes alacaksınız. Aşk ve çocuk sorumluluklarınızda biraz rahatlamalısınız.




Başak Burcu: Haftaya alacak verecek işleriniz veya halledilmesi gereken parasal işlerinizle giriş yapıyorsunuz. Gizemli konu ve olaylar daha derin düşünmenize ve hareket etmenize neden olabilir. Aile hayatınızda içinizden geldiği gibi davranamıyorsunuz.




Terazi Burcu: Özel ilişkileriniz ve başkalarına bağlı olarak hareket etmeniz bugün size güzel avantajlar sağlayabilir. Sosyal çevrenizdeki insanlardan duyacağınız ve alacağınız haberler keyfinizi yerine getirecek.




Akrep Burcu: Haftanıza günlük işlerinizle ve kariyerinizdeki iş koşturmalarıyla başlayabilirsiniz. Göz önünde olacağınız ortamlarda parasal sorumluluklarınızı bileceksiniz. İş bağlantılarınızı bu Pazartesi sıkı tutmaya çalışın.




Yay Burcu: Aşk dolu, keyif ve eğlence dolu haftanız başlıyor. Seyahat, tatil, yabancı yerlerdeki keyifli oluşumlar gelecek planlarınızı hızlandırabilir. Hayatınızı yeniden oluştururken sizi yukarıya taşıyacak insanları çevrenize alıyorsunuz.




Oğlak Burcu: Ailenize yönelik adımlar, eviniz için yapılacak olan işlerle haftanız başlayacak. Derin ve gizemli konuları araştırmak hoşunuza gidiyor ve şu an hayatla ilgili bir sürü teoriniz var. Davranışlarınızı gözde geçireceksiniz.




Kova Burcu: İletişime dayalı işleriniz ve yakın çevrenizdeki hareketli konularla haftanıza başlayacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla beraber yol almak isteyebilir, alacağınız kararlarda karşı tarafın sözlerini önemseyebilirsiniz.




Balık Burcu: Haftaya parasal işlerinizle başlıyorsunuz. İş hayatınızdaki güzel konuşmalar ve oluşumların karşılığını rahat alabileceğiniz bir hafta içindesiniz. Maddi konularda sorumluluklarınızı halletmek bugün önemli olmalı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR