Bugün ve yarın öğlene kadar Ay Kova burcunda dolaşıyor; Yeni insanlarla tanışmak, kaynaşmak, arkadaşlıklar edinmek, sosyal olmak, kendimizi dışarı atmak, gezmek ve paylaşmak için olumlu günler. Bugünlerde, daha dostane, anlayışlı ve yardımsever oluruz. Özgürlüğümüze düşkün olmaktan kaynaklı istek ve arzular daha ön plana çıkar. Birazda vurdumduymaz, sınırları aşan tavırlarda sergilememiz mümkün.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sosyal, zeki, çok yönlü, kaygılı, sevgi dolu bir insansınız. Halkla ilişkiler ve insanlarla temas halinde olacağınız işler tam size göre. Sevdikleriniz için fazlasıyla endişeleniyorsunuz. Biraz hayal dünyasında yaşamanız, kendinizi bir çok konuda kandırmanıza neden olabilir. Bu sene, bol seyahat edecek, tamamlamanız gereken eğitim işlerinizin üzerine düşeceksiniz.




Koç Burcu: Sosyal çevre ilişkileriniz ve arkadaş ortamlarınız daha fazla aktif olacak. Sevdiğiniz insanla sosyal ilişkileriniz konusunda bazı anlaşmazlıklar yaşanabilir. Olayların gidişatına çok fazla takılmamak önemli olsun.




Boğa Burcu: Bu birkaç gün iş ve kariyer konularına odaklanabilir veya tatildeyseniz, kalabalıklar içinde olmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanları anlamak zor gelebilir. Ailenizdeki bazı konuşmaları bugün onaylamayabilirsiniz.




İkizler Burcu: İlgi alanınız daha çok seyahat veya eğitime dayalı konularda olmaya başlayacak. Uzak çevrenizden sabah alacağınız bazı haberler, olayları daha etraflı düşünmenizeneden olabilir. Ortak işlerinizin sorumluluklarını kolay halledeceksiniz.




Yengeç Burcu: Ortaklaşa para konularınızın üzerine eğileceksiniz. Banka ödemeleri, vergi düzenlemeleri vaktinizi alabilir. Parasal konularda moralinizi düzgün tutmalı, yapılması gerekenleri bugün aksatmamalısınız.




Aslan Burcu: Sevdiğiniz insanla veya ortaklaşa iş alanlarınız konusunda harekete geçebilirsiniz. Özel hayatınızdaki zorlanmalar gün içinde geride kalacak. Kendinizi tam anlamıyla rahat hissetmenize çok az kaldı.A




Başak Burcu: Birkaç gün boyunca iş alanlarınızda yoğunluklar yaşayabilirsiniz. İş alanlarınızda oluşacak bazı olaylar, kendinizi yetersiz hissettirse bile, gün içinde değişimlere ayak uydurmakta zorlanmayacaksınız.




Terazi Burcu: Eğlenceli ve size keyif verecek oluşumlar içerisine girebilirsiniz. Yalnız bazı arkadaşlarınızla fikir ayrılıklarına dikkat edin. Aşk hayatınız önde olacak, çocuğunuzla ilgili konular üzerine eğileceksiniz. İşten arta kalan zamanlarınızı iyi değerlendirin.




Akrep Burcu: Bugün, aileniz ve ev konularınız daha fazla ön planda olurken bazı aile büyüklerinizle anlaşmazlıklarınız olabilir. Kariyerinizdeki konuşmaları ve yaşadıklarınızı onlarla paylaşırken dikkatli olun, fikir anlaşmazlıkları olabilir.




Yay Burcu: Yakın çevre iletişiminiz hızlanacak ve daha aktif olacaksınız. Uzak akrabalarınızdan veya insanlardan alacağınız haberler moralinizi azaltsa bile, gün içinde kolay toplayacak ve hayata karşı esnek davranacaksınız.




Oğlak Burcu: Bu birkaç gün kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde moralinizi bozacak haberler devrede olsa bile, gün içinde rahat hareket edecek ve durumları hemen toparlayacaksınız.




Kova Burcu: Verdiğiniz kararlar, aldığınız sonuçlar devrede olabilir. Yakınçevrenizin sizi işleriniz konusunda desteklediğine şahit olacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğinizi ikna etmek, aynı fikirleri paylaşmak kolay olmayabilir.




Balık Burcu: Gün içinde, canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Maddi konularda yapılması gerekenlere önem vereceksiniz. Size hayat veren, keyfinizi arttıran işlerinizi ön plana çıkartın. İş hayatınızda anlayışı elden bırakmayın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR