Bugün devreye giren merkür- satürn olumlu açısıyla fikirlerimiz, konuşmalarımızda kalıcı ve sağlam adımlar atmaya yatkınız. Disiplinli ve iyi organize olabilirsek işlerimizde istediğimiz sonuçları elde edebiliriz. Ciddi düşünerek, az konuşarak araştırmalar yapmak, olaylara net bakmak önem kazanabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; mutlu, anlayışlı, zeki, orijinal, insanları seven bir insansınız. Sosyal çevreniz çok geniş ve herkesle arkadaş olmayı iyi beceriyorsunuz. Prestijli işler tam size göre. Enerjinizi doğru kullanmalı, hayal gücünüzü çalıştıracak ortamlarda bulunmalısınız. Bu sene, önemli sonuçlara ve kalıcı işlere imza atacaksınız.




Koç Burcu: Hayatınızı ilgilendirecek önemli duygusal ve iş kararlarınızı etkili bir şekilde yerine getirebilir ve kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz. Olgun ve tecrübeli insanlardan alacağınız destekler önünüzü açabilir.




Boğa Burcu: Aile hayatınızda parasal konularda alacağınız önemli kararları etkili bir şekilde hayata geçirebilirsiniz. Yine evinize yapacağınız bir yatırım ya da harcama önem kazanabilir. Fikirlerinizi ortaya koyarken başkalarından etkilenmeyin.




İkizler burcu: Yakın çevrenizin çocuğu veya aşk hayatıyla ilgili konularda yardımcı olabilirsiniz. Özel hayatınızda konuşulanları yapacağınız, sorumluluklarınızı bileceğiniz bir hafta olacak.




Yengeç Burcu: Sağlık giderleriniz için yapacağınız harcamalarda temkinli olabilirsiniz. Bir yandan da iş hayatınızda kalıcı ve sağlam para anlaşmaları oluşabilir. Özel ilişkilerinizde birkaç gün boyunca dengeyi sağlayın.




Aslan Burcu: Çocuğunuzun veya sevdiğiniz kişinin sorumluluklarını üstlenebilir, bazı fikirlerinizin desteklendiğini görebilirsiniz. Kreatif ve sanata dayalı işlerinizde kalıcı adımlar atılabilir. Takıntılarınızı biraz azaltın.




Başak Burcu: Kafanızdaki düşüncelerin davranışlarınızla desteklendiği bir dönem içindesiniz. Aile hayatınızın sorumlulukları, ev hayatınızdaki önemli kararlar devrede olabilir. Kalıcı çözümler üretmek derdindesiniz.




Terazi Burcu: Sosyal ortamlarınızdaki düşünce ve planlarınızı iletişim yönünüzle ortaya dökebilir ve kalıcı, güzel anlaşmalar ve işbirlikleri içine girebilirsiniz. Aile hayatınızda önemli kararlar ortaya çıkıyor.




Akrep Burcu: Kariyeriniz ve iş hayatınızdaki konuşmaları sağlam ve istediğiniz zemine oturtacağınız bir hafta içindesiniz. Düşüncelerinize bu aralar dikkat edin ve olumlu olmaya çalışın zira enerjiler sizi her anlamda destekliyor.




Yay Burcu: Her tür geleceğinizi ilgilendiren işleriniz için harekete geçmeye ve önemli adımlar atmaya hazırsınız. Maddi yönden dalgalanmalara açık olsanız bile bu yönden önemli sonuçlara da açıksınız. Aşkta anlayışı elden bırakmayın.




Oğlak Burcu: Özel hayatınıza ve kendi hayati kararlarınıza önem göstermeniz gereken bir dönem. Ailenizde ortaya çıkan anlaşmazlıklara dikkat edin. Ortaklaşa parasal konularda önemli çözümler ve konuşmalar bugünlerde her yönden sizi destekliyor.




Kova Burcu: Özel hayatınızda, ilişkilerinizde konuşmalarınız gelecek planlarınızı destekleyecek. Önemli kararlar alacak ve kalıcı uygulmalara geçeceksiniz. İş hayatınızda dengeyi iyi sağlamaya çalışın. Sağlığınıza gereken özeni gösterin.




Balık Burcu: İş alanlarınızdaki konuşmalar ve gelişmeler, önemli kişiler tarafından destekleniyor. Kariyerinizde önemli sonuçlar elde edebilirsiniz. Aşk hayatınızda ve bulunacağınız çevrelerde duygusal dengenizi iyi oturtmaya çalışın.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR