Bu bayram, ailemizle, büyüklerimizle keyfi, huzuru ve mutluluğu tadacağımız bir bayram olacak. Sevdiklerimizle bir arada vereceğimiz kararlar hayatımızı destekleyebilir. Birlik, beraberlik, şefkat, hoşgörü önem kazanıyor. Akşam saatlerinde değişen Ay’la beraber daha eğlenceli, cömert birkaç gün içine giriyoruz. Kalbimizi fazla zorlamamalı, bu bayram dolaşım sistemimize dikkat etmeliyiz. Mutlu bayramlar...

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; düşünceli, kibar, sezgili ve liderlik özelliği belirgin, çekici bir insansınız. İnsanları çok kolay etki altına alıyorsunuz. Bu yüzden beraber olduğunuz insana ve çalıştığınız insanlara buyurganlığınızdan vazgeçmeli, kendi isteklerinizi dikte etmemeye özen göstermelisiniz. Bu sene, ailevi konularda şans ve huzur sizden yana.

Koç Burcu: Bu bayramda aileniz ve sevdiklerinizle beraber olacaksınız. Akşama kadar ziyaretler veya sevdiklerinizi evinizde ağırlayabilir, akşam saatlerindeyse eğlenceli ve sizi harekete geçirecek planlar yapabilirsiniz.

Boğa Burcu: Bu bayram yakın çevrenizdeki insanlarla, ailenizle vaktinizi geçireceksiniz. Kısa gezilere, ziyaretlere, eğlenceli aktivitelere hazır olun. Akşam saatlerinde aradığınız huzuru evinizde bulmanız mümkün.

İkizler Burcu: Bayramın ilk günü, parasal harcamalarınız önem kazanabilir. Bir yandan da sevdiklerinizi mutlu etmek isteyeceksiniz. Aile büyükleriniz ve yakın çevrenizdeki insanlarla olan bağlantılarınız önem kazanıyor.

Yengeç Burcu: Çoşkulu, keyifli duygularla bayrama giriş yapıyorsunuz. Yakın çevrenizdeki insanlarla aradığınız o bayram çoşkusunu hissedecek, çocuğunuza veya sevdiğiniz insana enerjinizi harcayacaksınız. Akşam saatlerinde harcamalarınız hızlanabilir.

Aslan Burcu: Bu bayram geçmiş bayram karşılaştırmalarınız fazla olabilir. Aile ortamlarınızda bir hareketlilik söz konusu olacak. İnsanlara hizmet etmekten mutluluk duyabilirsiniz. Akşam saatlerinde hayatınız hızlanıyor, kendi isteklerinize yoğunlaşacaksınız.

Başak Burcu: Arkadaş çevreniz ve yakın çevrenizdeki insanlarla güzel paylaşımlar içinde olacağınız harika bir bayrama hazırsınız. Hayatın sizi birçok açıdan desteklediğini göreceksiniz. Akşam saatlerinde iç muhakemeleriniz fazla olabilir.

Terazi Burcu: Göz önünde olacağınız yerlerde bulunacağınız bir bayram sizi bekliyor. Gezmek, dolaşmak, sevdiklerinizi ziyarette bulunmak önem kazanabilir. Akşam saatlerinde arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz hareketlenecek.

Akrep Burcu: Bu bayram uzak yerlerde, seyahatte keyfiniz yüksek olabilir. Arkadaşlarınızla, çevrenizle ve sevdiklerinizle bir arada olacaksınız. Akşam saatlerinde partnerinizin aile büyükleri veya kalabalık yerlerde olmak ilginizi çekebilir.

Yay Burcu: Bu bayram parasal harcamalarınız yüksek olabilir. Dış ortamlarda, aile büyüklerinizle geçirilecek güzel zamanlarınız var. Enerjinizi hala istediğiniz gibi ortaya koymakta zorlanıyorsunuz, değişik insanlarla bir arada olmak hoşunuza gidebilir.

Oğlak Burcu: Bu bayram sevdiğinizle, özel hayatınıza odaklanarak vaktinizi harcayabilirsiniz. Önemli kararlarınız devreye giriyor. Tatilde veya seyahatteyseniz akşam saatlerinde harcamalarınız hızlanabilir.

Kova Burcu: Bu bayram yapılması gereken işleriniz keyifle tamamlanmak üzere sizi bekliyor olacak. Sevdiklerinize hizmet etmek, evinizde ve dış ortamlarda insanları ağırlamak isteyebilirsiniz. Özel hayatınızın daha fazla üzerine düşebilirsiniz.

Balık Burcu: Bu bayram çocuğunuz, sevdiğinizle önemli kararlar alabilir, keyifli ortamlarda bulunabilirsiniz. Seyahat veya tatildeyseniz mutluluk sizinle olabilir. Akşam saatlerinde yapılması gereken işleriniz öne çıkabilir, rutin işlerinizi bu bayram aksatmayacaksınız.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR