Bugün sabah saatlerinde ay boşlukta olacağı için yapmamız ve tamamlamamız gereken basit işlerimizin üzerine eğilebiliriz. Sabah saatlerinde kafamız çözüme yönelik çalışacak, kalbimizden geçenlerle, fikirlerimiz arasında bir köprü kurulabilir. Öğleden sonra saat 13:03 itibarıyla ay burç değiştiriyor ve boğa burcuna geçiyor. Olaylara yavaş, temkinle yaklaşabilir, bulunacağımız ortamlardan istediğimiz keyfi alabiliriz




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; enerjik, sosyal, inatçı, sabırsız, çekici bir insansınız. Arkadaşlarınızı seçerken dikkatli olmalısınız. Duygusal hayatınızda düşünmeden hareket etmeniz bazı sorunlara neden olabilir. Sabırsızlığınızı yenerseniz büyük başarılar ve maddi kazançlar elde edebilirsiniz. Bu sene aşk hayatınızda güzel hareketlenmeler oluşabilir.




Koç Burcu: Bugün iletişimsel ve bir o kadar mantıklı yönlerinizle hayatınıza yön vereceksiniz. Yakın çevrenizden bir insan size yardım edebilir veya siz ona konuşmalarınızla yol gösterebilirsiniz. Hayatınızın değerini öğreneceksiniz.




Boğa Burcu: Bugün geri plandan yürüttüğünüz işlerinizin maddi planlamaları sabah saatlerinde önem kazanabilir. Yapmanız gereken işlerinizi ihmal etmeyin ama önemli işlere kalkışmayın. Öğleden sonraysa kendinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz.




İkizler Burcu: Sosyal çevre ortamlarınızda arkadaşlarınızdan ve çevrenizden alacağınız ilham yüksek olabilir, olaylara mantıkla yaklaşacak onların sorunlarına da kolay çözümler üreteceksiniz. Kalbinizin istediği bir şey önünüze düşebilir.




Yengeç Burcu: Kafanızdaki düşünceler bugün sizi endişelendirmeyecek tam tersine işlerinizde önemli bir çıkış yolu bulabilirsiniz. Çok önemli iş ve görüşmelerinizi sabah saatlerine denk getirmeyin.




Aslan Burcu: İçiniz kıpır kıpır ve değişik yerler görmek, maceralara atılmak isteyebilirsiniz. Bugün öğlene kadar yapacağınız planlarınızda dikkatli olun, gözden kaçırdıklarınız olabilir. Öğleden sonraysa kendinizi daha güçlü hissedebilirsiniz.




Başak Burcu: Seyahatleriniz ve kafanızdaki planları bugün öğleden sonra devreye sokabilirsiniz. Bir para işiniz varsa sabah saatlerinde bu işinize daha çözümsel ve mantıklı yaklaşabilirsiniz. Kalbiniz ve düşünceleriniz doğru yönde sizi destekliyor.




Terazi Burcu: Sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız planlarda sabah saatlerinde mantıklı ve çok yönlü olabilirsiniz. Öğleden sonraysa bazı parasal işlerinizi halletmeli ve iş hayatınızdaki oluşumları destekleyecek kararlar içinde olmalısınız.




Akrep Burcu: Parasal işlerinizde kafanız çok iyi çalışıyor ve bugün kalbinizi ve duygularınızı işin içine katarak yönünüzü daha kolay bulabilirsiniz. Sevdiğiniz insanı görme isteğiniz, herşeyi bir partnerle gerçekleştirme arzunuz önem kazanıyor.




Yay Burcu: Eğlenceli işlerinizde ve aşk hayatınızda bugün yolunuzu daha kolay bulabilirsiniz. Kalbinizde arzu ettiklerinizle, kafanızdan geçenler sizi sabah saatlerinde tatmin edebilir. Öğleden sonraysa günlük işlerinizde biraz daha ağır ve rahat olacaksınız.




Oğlak Burcu: Aile hayatınızda bazı konuşmalar bugün içinizi rahatlatabilir. Onlara yardımcı olmak isteyebilir veya onlardan istediğiniz fikirsel yardımları alabilirsiniz. Gün içinde aktiviteleriniz ve eğlenceli olaylar artmaya başlayacak.




Kova Burcu: İletişime dayalı işlerinizde ve yaratıcılık gerektiren alanlarınızda işlerinizi kolay koordine edecek ve kalbinizle, düşünceleriniz arasında köprü kuracaksınız. Evinize ve ailenize yapacaklarınız öğleden sonra daha önemli olmaya başlayacak.




Balık Burcu: Aile hayatınızda evinizle ilgili önemli konuşmalarda yol gösterici olabilir ve olaylara daha mantıkla yaklaşabilirsiniz. Öğleden sonraysa etrafınızda olup biteni merak edecek, kısa vadeli işlerinizi devreye sokacaksınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR