Bugün ve yarın öğlene kadar Ay Koç Burcunda dolaşıyor; bugünlerde, ilk adımı atmak konusunda istekli oluruz. Anlık çıkışlardan kaynaklanan duygusal sarsıntılar ve değişimler söz konusu olabilir. Sabırsızlık öne çıkabilir. İşler istediğimiz gibi gitmezse şimşek gibi gürleyebiliriz. Kaprisli, inatçı, aceleci eğilimlerimiz olur. Aynı zamanda cesur ve atak yönlerimiz devreye girebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kültürlü, akıllı, dikkatli, ciddi, çekici ve bağımsız bir insansınız. Konsantrasyonunuz yüksek ama hayatı daha az ciddiye alırsanız daha rahat edersiniz. Girişken ve cana yakın tavırlarınızla iş hayatınızda kolay başarı yaklayacaksınız. Müzik, sanat ve seyahat sizi rahatlatan konular. Bu sene kariyerinizde istediğiniz başarıları yakalayabilirsiniz.




Koç Burcu: Kişisel isteklerinizi kendi tarzınızda uygulayabilirsiniz. Oldukça heyecanlı ve sizi harekete geçirecek haberler alabilirsiniz. Aile hayatınızdaki bazı zorlanmalarınızı geride bırakacaksınız. Gece saatlerinde sıkılganlıklarınız artabilir.




Boğa Burcu: Yakın çevrenizle ilişkilerinizin artacağı bugünlerde onların fikirlerinden daha fazla etkilenebilirsiniz. Bazı konuşmaları kafanızda geçmişle karşılaştırabilirsiniz. Hayatınızı yönlendirmeye çalışacak bazı insanlara tepkileriniz olabilir.




İkizler Burcu: Sosyal ortamlarda ve bulunacağınız yerlerde sizi harekete geçirecek konuşmalar ve planlar oluşabilir. Maddi konularda herşeyi rayına oturtmak üzeresiniz. Gün içinde ortak para harcamalarınız için enerjinizi kontrol edin.




Yengeç Burcu: Kendinize ve dış görüntünüze önem verdiğiniz bu dönemde, iş hayatınızda da fırtınalar estirmeye hazırsınız. Ortaklı işlerinizde bugün karşı tarafla aynı şekilde hissetmeyebilir ve duygusal anlamda birbirinizi zorlayabilirsiniz.




Aslan Burcu: Bu aralar herşeyi kafanızda bir plana oturtma ihtiyacınız yüksek. Biraz yorgun ve isteksiz olsanız bile, uzak ortamlarda sizi harekete geçiren konularınız olacak. İş hayatınızda duygularınızı bugün iyi kontrol etmeye çalışın.




Başak Burcu: İlişkileriniz ve sosyal çevrenizin bağlantıları daha fazla vaktinizi alabilir, sevdiğiniz arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Ortak para hesabınızı bugün bilerek ilerleyin ve anlık harcamalardan kaçının.




Terazi Burcu: Kariyer ve iş alanlarınızdaki güçlü bağlantılar iş hayatınızda yerinizi sağlamlaştırabilir. Özel ilişkilerinizde partneriniz sizi yönlendirmeye çalışabilir veya siz onu yönlendirmek isteyebilirsiniz. Duygusal iniş çıkışlara dikkat.




Akrep Burcu: Seyahat, öğrenim ve kendinizi geliştireceğiniz alanlarda oldukça şanslı bir dönemdesiniz. Günlük işlerinizi organize ettikten sonra kendi gelişiminize vaktinizi ayıracaksınız. Yakın çevrenizdeki insanlarla bazı çekişmeler oluşabilir.




Yay Burcu: Ortak para ödemeleri ve parasal konulardaki gelişmeler bu dönem hayatınızda daha fazla yer edebilir. Aşk hayatınızda anlık ve değişik tepkilerle dramatik yaklaşımlara açık birgün içindesiniz. Heyecan tutkunuzu kontrol edin.




Oğlak Burcu: Özel hayatınıza ve ikili ilişkilerinize odaklandığınız bu dönemde, ailevi konu ve olaylar bugün öne çıkabilir. Sıkılganlıklarınız yüksek olduğundan, ev hayatınızda daha farklı işler peşine düşebilirsiniz.




Kova Burcu: Günlük yapmanız gereken işlerinizi organize etmek, sağlığınıza daha fazla önem vermek bu aralar daha fazla ilginizi çekiyor. İletişime dayalı işleriniz varsa bugün kendi kendinizi aşağıya çekmeyin. Akşam saatlerinde keyifli etkiler devrede.




Balık Burcu: Aşk hayatınızda kendinizi mutlu ve güvende hissediyorsunuz ve sanatsal etkinliklere ve oluşumlara ayrı bir ilginiz var. Bugün maddi anlamda kafanıza göre para harcama isteğiniz yoğun olabilir. Anlık kararlar gece saatlerinde devrede.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR