Bu Pazar kendi iç gücümüzü, kollektif bilincimizle birleştirebiliriz. Başkalarına yol göstermek isteyebilir, güçlü etkilerle önemli değişim ve dönüşümlerde hem kendimizi, hem başkalarını aydınlatabiliriz. Gelişmek, büyümek istediğimiz alanlarda gereken desteği sağlayacağız.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sezgi gücü yüksek, duygusal, sosyal, faal, anlayışlı ama biraz sinirli, tepkilerini direkt gösteren bir insansınız. Aşırı duygusallığınız özel yaşantınızda problemlere neden olabilir. Arkadaşlarınız sizi seviyorlar ama hiçbir zaman ilişkilerinizde yeteri kadar tatmin olmuyorsunuz. Bu sene, çok gelişeceksiniz. Şansınız çok yüksek.




Koç Burcu: Yüksek pozisyondaki etkili insanlardan hayatınız adına istediğiniz destek ve gücü göreceksiniz. Çalışma prensipleriniz takdir görüyor. Bir yandan da bugün kendinizi işin dışında herşeye bırakmaya daha yatkınsınız. Tadını çıkarın.




Boğa Burcu: Diplomatik gücünüzü önemli işlerinizde etkili bir şekilde ortaya koyacaksınız. Hayata aşkla, sanatla, keyifle bakacağınız birgün olabilir. Hayatınızdaki dostlarınız özel ilişkilerinizi de yüceltiyor.




İkizler Burcu: Bu Pazar, aile hayatınızda maddi anlamda kendinizi güçlü göreceksiniz. Parasal konularda önemli dönüşümler yaşarken, bu elde ettiğiniz yeni deneyimleri kendi kişisel alanlarınıza rahat aktaracaksınız.




Yengeç Burcu: Bugün sıkıntı yaşadığınız konularda kolay toparlanmasını bileceksiniz. Buradaki en büyük yardımı, hayatınızdaki partnerinizden alabilirsiniz. Parteriniz size birçok konuda yol gösterebilir.




Aslan Burcu: Bu Pazar ve yeni gelen haftabaşında iş hayatınızda çok güçlü insanlardan parasal destekler göreceksiniz ya da bu konularda güzel gelişmelerin içinde yer alacaksınız. Kafanızdaki şüpheler yerini güvene bırakıyor.




Başak Burcu: Bu Pazar, aşk hayatınızda gücünüzü ortaya koyacaksınız. Hayat size birçok açıdan yeşil ışık yakıyor. Özel ilişkilerinizi, doğru iletişimle idare etmesini bilecek, kısa vadeli planlar için bugün çabuk harekete geçeceksiniz.




Terazi Burcu: Bugün kendi içsel gücünüzü etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Hayatınıza etki eden önemli bir insandan destek almanız söz konusu. Bu Pazar aile ortamınızda bir arada olacağınız insanlara hizmet etmek vaktinizi alabilir.




Akrep Burcu: Aşk hayatınızda ve önemli işlerinizde yakın çevrenizdeki insanları devreye sokarsanız onların sizin hayatınıza, sizin de onların hayatına güzel bir şekilde etki ettiğini görebilirsiniz. Keyfinize diyecek olmayabilir.




Yay Burcu: Bugün maddi olarak kendinizi iyi ve güçlü hissedeceksiniz. İşinizde kazandığınız başarıları, etrafınızdaki insanlarla paylaşabilirsiniz. Aile ortamınızda bugün herşeyi en üstseviyeden yaşamak isteyebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Kendi iç gücünüzü, dış ortamlarda şans ve destek göreceğiniz insanlara rahat aktaracaksınız. Hayata bakış açınız geniş ve güçlü olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlar sizden çok şey öğrenebilir.




Kova Burcu: Gizemli konulardaki etkili gücünüzü çevrenizdeki insanlara aktarabilir ve etrafınızdaki insanlara bir anlamda psikolojik olarak yol göstermeye yatkın olabilirsiniz. Dinamik enerjinizle problemleri rahatlıkla çözeceksiniz.




Balık Burcu: Sosyal ortamlarda, çevrelerde, ortaklaşa işlerinizde kendinizi göstereceğiniz bir gün olacak. İnsanlara yardım etmek, onların sıkıntılarına çözümler bulmak için harekete geçebilirsiniz ve içinizdeki o etkili gücü hissedebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR