Bugün oluşan merkür- jüpiter dik açısıyladeğişik iş fırsatları, konuşmalar ve görüşmeler devreye girebilir. Kendimizi mutlu, şanslı hissedebiliriz. Yalnız girişeceğimiz işlerimizde, konuşmalarımızda detayları gözden kaçırmamalıyız. Aşırı iyimserlikten, abartıdan uzak durup tutamayacağımız sözler altına girmemeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; ciddi, güçlü, yetenekli, derin, sabırlı bir insansınız. Saygılı yaklaşamınızla girdiğiniz ortamlarda sevgi ve saygı kazanmanız mümkün. Kendi kaderinizi kendiniz çiziyorsunuz. Farklı ve yeni olan şeyler, insanlarla ilgili işler dikkatinizi çekiyor ve bu alanda başarılısınız. Bu sene hayatınızda yeni açılımlarla karşılaşacaksınız. Şansınız yüksek.




Koç Burcu: Bugün iş hayatınızda, iletişime dayalı konularda değişik fırsatlar karşınıza gelebilir. Güzel gelişmeler karşısında çabucak tutamayacağınız sözler altına girebilirsiniz. Sosyal ortamlarda keyfiniz yerinde.




Boğa Burcu: Bugün maddi konularda güzel seçenekler, alternatifler karşınız gelebilir. Abartılı hareketlerden ve tavırlardan kaçınmakta fayda var.Özellikle ticari girişimlerinizde tutamayacağınız sözlerden ve riskten kaçının.




İkizler Burcu: Bugün parasal girişimleriniz için hayat sizi destekleyecek. Ailenize karşı vereceğiniz sözlerde abartmadan ilerlemek önemli olmalı, detayları gözden kaçırmayın. Dış ortamlarda kendinizi iyi hissedeceksiniz.




Yengeç Burcu: Beklenmedik, farklı birtakım oluşumlar, özellikle iş hayatınızda karşınıza gelebilir. İşinizle ilgili beklenmedik yerlerden göreceğiniz değişik fırsatlar, önünüzü açabilir. Tutamayacağınız sözler altına girmeyin.




Aslan Burcu: Bugün sosyal ortamlarda, çevrelerde parasal konularda aşırı iyimser davranabilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber iş yapacaksanız, onlara gereksiz yere tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.




Başak Burcu: İş yaşantınızdaabartılı hareketlerden ve tutamayacağınız sözlerden kaçınmaya özen gösterin. Yaşadığınız sıkıntılar geride kalmaya başlarken bu sefer de üzerinize aşırı bir cesaret, aşırı bir iyimserlik çökebilir.




Terazi Burcu: Bugün yeni iş görüşmeleri, beklenmedik yerlerden gelen fırsatlar devrede olabilir. Bu fırsatlarda fazla abartılı davranmamaya ve detayları gözden kaçırmamaya özen gösterin. Hayata bakış açınız bugün sağlam olacak.




Akrep Burcu: Bugün sosyal çevrelerde, önemli grupsal aktivitelerde parasal konularda abartmadığınız müddetçe bazı iş projeleri size yeşil ışık yakabilir. Aile yaşantınızda onlar için yapacaklarınızı öncelikli tutabilirsiniz.




Yay Burcu: Göz önünde olacağınız toplum önü konuşmalarınızda vereceğiniz sözlere özen gösterin çünkü bu sözler, tutamayacağınız sözler olup daha sonra sizin başınızı sıkıntıya sokabilir. Özel hayatınızda veya ortaklı işlerinizde şanslısınız.




Oğlak Burcu: Yabancılar, dış ortamlar, yurtdışı bağlantılı işlerden yana şansınız yüksek olabilir. Farklı bir teklif, farklı bir işin gündeme gelmesi önem kazanıyor. Etkili kişiliğinizi etrafınızdaki insanlara göstermekten çekinmeyeceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR