Bugün Ay Oğlak burcunda dolaşıyor; Bugünlerde, daha çok iş konularına, sorumluluklarımıza odaklanırız. Mücadeleci oluruz. Yeteneklerimiz ön plana çıkar. Ciddiyetimiz artar, olaylara duygusal yaklaşmayız. Gayrimenkul almak ve gelecekle ilgili planlar yapmak için uygun birgün. Ay oğlak burcundayken kendimizi daha kararlı ve inatçı hissedebiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; çoşkulu, heyecanlı, entelektüel, mutlu, şanslı bir insansınız. Çok erken yaşta olgunlaştığınız için, çevreniz oldukça köklü ve etkili insanlardan oluşuyor. Fazla sosyal olduğunuz için ev dışı aktivitelerden ve spordan hoşlanıyorsunuz. Bu sene kafanızdaki yeni planları devreye sokmalısınız.




Koç Burcu: Birçok alana yayılma ve aşırı istekli hareketleriniz iş alanlarınızda güzel sonuçlar getirebilir ama biraz daha itinalı olmalısınız. Bugün zorlanacağınız konularda yeni çözümler ve fikirler üretebilirsiniz.




Boğa Burcu: Bugün dış ortamlar, seyahate, eğitime dayalı konular daha fazla ön planda olabilir. Sevdiklerinize karşı duygularınızı dile getirirken mutlu olacaksınız. Bazı fikirleriniz kabul görmüyorsa, değişiklikler yapmanın tam zamanı.




İkizler Burcu: Bugün ortaklaşa para alanlarınız daha fazla ön planda olabilir. Aşk hayatınızda ciddi kararlar gündeme gelebilir. Gün içinde yapılacak işlerinizi düzenlemeye ve plan yapmaya özen gösterin. Aile hayatınızda sizi desteklemeyen fikirlerinizi yeniliklerle değiştirin.




Yengeç Burcu: Bugün sevdiğiniz insanla olan ilişkilerinizde keyifli iletişiminizle daha doğru ve özenli davranabilirsiniz. Kafanızda büyüttüğünüz bazı fikirleriniz hayattan keyif almanızı engelleyebilir. Planlarınızda değişiklikler yapmalısınız.




Aslan Burcu: Yapılması gereken işlerinize kanalize olacaksınız. Söylenen bazı sözlere takılı kalmayın ve duygularınızdaki iniş çıkışları iyi kontrol etmeye çalışın. Akşam saatlerinde sevdiğiniz insandan haberiniz olabilir.




Başak Burcu: Sevdiğiniz insanla olan ilişkiniz konusunda güvensizlikleriniz var, bunları aşın ve sevdiğinize bu hissettiklerinizi yansıtmayın. İş hayatınızdaki bazı fikirlerinizi ve düşüncelerinizi üzerinde düşünerek daha etkili bir hale getirebilirsiniz.




Terazi Burcu: Aile hayatınızda kendinizi huzurlu hissetmek isterken kafanıza takılan bazı davranışlar sevdiklerinizin yanında kendinizi güvensiz hissetmenize neden olabilir. Bugün hayatınız için kurduğunuz planlarda farklı bir şekilde hareket edebilirsiniz.




Akrep Burcu: Düşüncelerinizi ve duygularınızı dile getirirken bazı abartılardan uzak durun ve güvensizliklerinizi karşı tarafa aktarmayın. Aklınıza bir fikir düştüğünde bu fikirlerden etkilenmemeniz ve kolay kurtulmanız zor gürünüyor.




Yay Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın fikir ve düşünceleri sizin gelecek planlarınızla örtüşmeyebilir. Yine de bazı özel planlar yapabileceksiniz. Kendi değerinizi bilmek ve buna göre davranmak isteyebilirsiniz.




Oğlak Burcu: Birden fazla planınızın olması seçim yapmak konusunda sizi zorlayabilir. İş hayatınızda bazı konuşmalar sizi yolunuzdan çevirmesin, ufak düzenlemelerde bulunun. Gece saatlerinde ilgi alanlarınız para konuları olabilir.




Kova Burcu: Eğlence ve keyfe dayalı planlarınız parasal konulara takılabilir, yeni düzenlemeler yapmalısınız. Sakin ortamlarda bulunmak ilginizi çekerken, gece saatlerinde hareketleneceksiniz. Önemli işleri gece saatlerine bırakmak sizi verimli kılabilir.




Balık Burcu: Ailenizin hayatında önemli kararlar gündeme gelebilir ve siz bu kararları yeniden düşünmelisiniz. Sosyal yönünüz kuvvetli, arkadaşlarınızla beraber yapılacak işlerinizde kolay harekete geçeceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR