Bugün bizi hem kollektif, hem de bireysel olarak sarsacak, hayallerimizin ne kadar gerçekçi, gerçeklerimizin ne kadar hayal olduğunu bizlere içsel sıkıntılarla gösterecek olan Neptün- Satürn karesi devreye giriyor.. 18 Haziran öncesi bir hafta ve sonrası bir hafta olmak üzere, yaklaşık 2 hafta boyunca hayatımızda bazı karmaşalar, çözülmeler, hayat akışında sıkıntı ve problemler bizi cesaretsizliklere ve hayalkırıklıklarına sürükleyebilir. Gerçeklerimiz hayallerimizle çakışabilir. Hayallerimizin karşılığında elde ettiklerimizi gördüğümüzde memnun olmayabiliriz. Yolunda gitmeyen konularla ilgili vereceğimiz kararlar için panikle, suçlulukla, tatminsizlikle hareket edebiliriz. Depresyonik etkilere, negatif karmalara, anksiyeteye, suçluluk korkularına karşı dikkatli olalım. Değişim için uygun bir dönem değil. Bu süreçte sabretmek, temeldeki soruna odaklanmak, müzik, dans gibi kreatif alanlara yönelmek, bilincimizi kuvvetlendirmek işimize yarayabilir. Defansif ve düşük bir ruh halinde olacağımızdan büyük başarılar ve ilerlemeler beklememeliyiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız, mantıklı konu ve olaylar ilginizi daha fazla çekiyor. Hareketli yönlerinizi ve iş hayatınızı dengeli tutabilmek için sağduyulu davranmayı öğrenmelisiniz. Bu sene, bir yandan sosyal çevrenizle uyumlu işler çıkartırken, hayatınızla ilgili konularda büyük kararlardan kaçınmalısınız.




Koç Burcu: Geleceğinize yönelik işlerde, seyahat, eğitim, hukuk, ticaret ve yabancılarla olan işlerinizde cesaretsizlikler, hayalkırıklıkları oluşabilir. Kalıcı kararlardan kaçınmakta fayda olacak. Herşeyi bu kadar ciddiye almamanız gereken bir dönem içinde olduğunuzu bilmelisiniz.




Boğa Burcu: İlişkilerinizde ve parasal konularda hırslarınızı ve amaçlarınızı iyi bir şekilde sorgulamalısınız. Özellikle sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan parasal bağlantılarınızda bazı sıkıntılar oluşabilir. Kimseye borç vermeyin, kimseden de borç para almayın.




İkizler Burcu: Özel hayatınızda ya da ortaklaşa işlerinizde birtakım karmaşalar, belirsizlikler, hayatın günlük akışında birtakım sorunlar ortaya çıkabilir. Yine bu süreçte eşinizin ya da partnerinizin hayatında birtakım fiziksel sağlık problemleri de oluşabilir.




Yengeç Burcu: Değişim için iyi bir süreç olmayacak. Uzak yollarda fiziksel sağlığınıza dikkat etmeye özen gösterin. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızda bir takım dağılmalar ve çözülmeler oluşabilir, anlık kararlardan kaçının, işinizdeki değişimlerde cesaretsizlik ve tatminsizlikler oluşabilir.




Aslan Burcu: Aşk, eğlence ve çocuk alanlarınızdaki sorumluluklar özellikle ortak parasal kararlarda sizi zorlayabilir. Ortak para havuzunuzda, ortak para yatırımlarınızda birtakım belirsizliklere, karmaşalara, hayatın günlük akışında birtakım sorunlara açık olacaksınız.




Başak Burcu: Belirsizlikler, karmaşalar, hem aile hayatınızda hem özel hayatınızda sizi yorabilir. Bu süreçte ilişkinize iyice bir göz atmalı, nerede yanlış yaptığınızı iyi fark etmelisiniz. Hayalleriniz ve elinize geçenler arasındaki fark çözülmelere neden olabilir.




Terazi Burcu: İletişimsel konularda, girişimlerinizde iş yaptığınız insanlarla yollarınızı ayırabilirsiniz. İşlerinizde düzensizlikler, çözülmeler yaşanabilir. Yakın çevrenizden bir insanın sağlığıyla ilgili sıkıntı ve problemler de sizi fazlasıyla yorabilir.




Akrep Burcu: Aşk hayatınızda ve riskli işlerinizde belirsizlikler, karmaşalar, hayatın günlük akışında birtakım sorunlar ortaya çıkabilir. Aşk hayatınızda, çocuklarınızla olan bağlantılarınızda ve sanatsal işlerinizde hırslarınızı ve amaçlarınızı sorgulayacaksınız. Riskten kaçının.




Yay Burcu: Ev, aile, yuva alanlarınızda ve hayatınızla ilgili önemli kararlarda karmaşalar, hayatın günlük akışıyla ilgili sorunlar oluşabilir. Bu süreçte özel hayatınızda her şeyi olabildiğince sadeleştirmelisiniz, hırslarınızı ve amaçlarınızı sorgulamalısınız. Sağlığınıza ekstra özen gösterin.




Oğlak Burcu: Yakın çevre, iletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar konularında, akraba, kardeşler, kuzen, yakın çevrenizde kim varsa onların hayatındaki belirsizlikler, karmaşalar, günlük hayatın ritminde ve akışında birtakım sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz.




Kova Burcu: Bazı işlerinizde kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz ya da bazı işlerinizden paranızı almak çok da kolay olmayabilir. Her şeyi bu kadar ciddiye almamalı ve bu dönemde kalıcı kararlar almaktan kaçınmalısınız çünkü değişim için iyi bir süreç olmayacak.




Balık Burcu: Kişisel girişimleriniz ve kariyerinizle ilgili konularda amaçlarınızı sorgulayacaksınız. Fiziki sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Aile büyüğünüzün hayatında ya da partnerinizin ailesinin hayatında da birtakım sıkıntı ve problemler oluşabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR