Bu haftasonu Ay Başak Burcunda dolaşıyor; Bugünlerde, her konuda daha detaycı ve mükemmeliyetçi oluruz. En küçük şeyleri bile çok düşünerek kafamıza takarız. Çok disiplinli ve planlı bir ruh haline bürünürüz. Mantıklı hareket eder ve sağlığımıza önem veririz. Tamamlanması gereken günlük işlerimizin üzerine düşmek için harika bir haftasonu.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; edebiyat ve müzikle ilgilenebilirsiniz çünkü sanatsal kabiliyetleriniz çok yüksek. Kendinize güvenmeyi öğrenmeniz ve başkalarının bakış açılarına saygıyla yaklaşmalısınız. Bu sene, hayat sizi birçok açıdan destekliyor. Oldukça şanslısınız.




Koç Burcu: Bu Cumartesi tamamlanması gerekenlerin, yapılması gereken günlük rutin işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Bir yandan da işlerinizden kaytarma meyilinizde olacak. İletişim halinde olacağınız insanlara vereceğiniz sözlere dikkat etmelisiniz.




Boğa Burcu: Bugün oldukça hareketli, aktiviteli, aşk dolu bir gün sizleri bekliyor. Bu alanlarda beklenmedik hızlı gelişmelere açık olacaksınız. Eğlenceye veya sevdiğiniz kişi için yapacağınız harcamalarda abartıdan uzak durun, pişmalıklar olabilir.




İkizler Burcu: Bugün eviniz ve aile ortamlarınızda keyfiniz yerinde olacak. Bu alanlarda kararlar alabilirsiniz. Hayatınıza dair üstleneceğiniz kararları abartacağınız ve özel yaşantınızda stresler yaşayacağınız birgün olabilir.




Yengeç Burcu: Bugün akraba veya kardeşlerinizle beraber vakit geçirebilir, kısa vadeli planlar içinde bulunabilirsiniz. Bana bir şey olmaz düşüncesiyle, duygusal konularda abartıdan uzak durun. Alacağınız bir sağlık haberi moralinizi bozabilir.




Aslan Burcu: Kendinizi bu aralar oldukça iyi hissediyorsunuz. Bugün parasal konularda para harcamaya meyilli olabilirsiniz. Arkadaşlarınız veya dostlarınız için yapacağınız harcamalarınızı abartmamaya çalışın.




Başak Burcu: Hayatınızla ilgili kararların hızlandığı ve değiştiği bir dönem içindesiniz. Duygusal olarak bugün, kalabalık ortam ve yerlerde kendinizi öne çıkarmayı seveceksiniz. Kendi isteklerinizin, ailenizin beklentileriyle çakışması söz konusu.




Terazi Burcu: Bu aralar kendinizi isteksiz ve enerjisiz hissediyorsunuz. Bugün duygusal olarak farklı ortamlarda veya seyahatlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinize güvenmeli, yakın çevrenizin sorumluluklarını kafanıza takmamalısınız.




Akrep Burcu: Bugün sosyal ortamlarınızda, değişik ortamlar, aktiviteler içinde bulunabilirsiniz. Göz önünde olmak hoşunuza gidiyor ama diğer yandan kendinizi biraz da olsa yorgun hissediyorsunuz. Parasal harcamalarınızı kontrollü yapın.




Yay Burcu: Bugün vaktinizin çoğunu kalabalık ortam ve yerlerde harcayabilirsiniz. Çok fazla hareketli olmanıza gerek olmadan, ortamların içinde olacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla abartılı ve keyifli planlar yapabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Gündeminizde olan bir seyahatle ilgili hazırlıklarınızı bugün tamamlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya geleceğiniz ve değişik yerlerde bulunacağınız bir gün sizleri bekliyor. Yemek alışkanlıklarınızda gece saatlerinde abartmamaya çalışın.




Kova Burcu: Bugün iş alanlarınızda yapmanız gerekenler için kolay harekete geçeceksiniz. Ortaklaşa para harcamalarınızda bazı şeyleri gözden geçirmekten korkmayın. Duygusal hayatınızda sevdiğiniz insanla eğlenceli yer ve ortamlarda bulunmak sizi mutlu edebilir.




Balık Burcu: Bugün özel hayatınızda sevdiğiniz insanla rahat bir gün geçirebilirsiniz. Ev hayatınızda duygusal olarak kendinizi iyi hissedeceksiniz. Kalabalık ortamlarda akşam satlerinde dikkatli olmakta fayda var, anlaşmazlıklar oluşabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR