Bugün devreye girecek olan merkür- mars karşıtlığıyla dilimizin kemiği olsun, sinirli konuşmalardan ve söylemlerden uzak duralım. Anlık tepkilerimizi iyi kontrol etmeliyiz. Fikilerimiz ve düşüncelerimiz bizi harekete geçirebilir. Ay’ın alacağı olumlu açılarla bugün işlerimizi kolay toparlayabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; üzerinize aldığınız sorumlulukları yerine getirmekte inanılmaz bir beceriye sahipsiniz. Sezgileriniz kuvvetli olduğundan özel hayatınızda ve arkadaş seçiminizde kendinize uygun seçimler yapıyorsunuz. Bu sene, önemli konular için harekete geçeceksiniz. Maddi konularda önemli fırsatlar karşınıza gelebilir.




Koç Burcu: Bugün maddi konularda çabuk sinirlenebilir ve gelişen olaylar karşısında ters tepkiler verebilirsiniz. Alacak verecek dengenizi iyi kontrol etmeye çalışın. Özel hayatınızda sizi destekleyen etkiler altındasınız.




Boğa Burcu: Özel hayatınızda bazı zorlanmalar, sevdiğiniz insanla anlaşamama, ona karşı agresif tutumlar, sert söylemler altında olma ihtimaliniz yüksek. Bu süreçte sizi biraz bencil bulabilir ve siz de onun enerjisini ve tutumlarını beğenmeyebilirsiniz.




İkizler Burcu: İş hayatınızda bazı fikirlerinizi kabul ettirmekte zorlanabilirsiniz ya da size karşı yapılacak bir hamle, size karşı söylenecek bir söz çok kolay tepki vermenize ve çok sinirli hareket etmenize sebep olabilir.




Yengeç Burcu: Sosyal ortamlarda hırslı yapınızla aslında söylediğiniz birçok şeyi hemen harekete geçirmek isteyeceksiniz ama şartlar buna izin vermediğinde özellikle başkalarını iğneleme, inatçılık etme gibi durumlara karşı hazırlıklı olun.




Aslan Burcu: İş hayatınızda sinirli ve gayretli yapınızla hareket edeceksiniz. Duyacağınız bazı konuşmalar yüzünden sinirinizi yakın çevrenizden çıkarabilirsiniz. Anne ve babanızın arasındaki birtakım olaylara karşı vereceğiniz tepkiler fazla olabilir.




Başak Burcu: Hırsınızı yakın çevrenizdeki insanlardan çıkarabilirsiniz ve konuşmalarınız iğneleyici, karşı tarafı incitici tarzda olabilir. Bu yüzden bugüne denk gelecek olan toplantılarınızda dilinizin kemiği olsun.




Terazi Burcu: Para harcamalarınızda kolay tepkiler verebilirsiniz. Yine de sıkıntı yaşadığınız konularda çok kolaylıkla karşı tarafın gönlünü alabilirsiniz. Sosyalliğiniz, uyumunuz, ahenginiz, davranışlarınızla olay ve durumları çok kolay toparlayacaksınız.




Akrep Burcu: Sevdiğiniz insana karşı sinirli, agresif, tavırlar sergileyebilirsiniz. İki taraf arasında fikir çekişmeleri ön plana çıkabilir. Hayat girişimlerinizden sevdiğiniz insana bahsettiğinizde, ondan gereken desteği görememeniz moralinizi çabuk yıkabilir.




Yay Burcu: İş hayatınızda beraber çalıştığınız insanlarla anlaşmak kolay olmayacak. Sert söylemler, içinizde biriktirdiklerinizin bir anlamda dışarıya çıkması karşıdaki insanlarla olan bağlantınızı zorlayabilir.




Oğlak Burcu: Sosyal ortamlarda duyacağınız birtakım sözler ya da göreceğiniz birtakım davranışlar, çok çabuk tepki vermenize neden olabilir. Sert söylemlerden kaçının. Hem özel hayatınızda hem sosyal çevreyle ilgili işlerinizde birazcık daha kendinizi kontrol etmelisiniz.




Kova Burcu: Aile hayatınızda bazı sinirli davranışlarınızı kontrol etmelisiniz. Sevdiğiniz insanla aranızı güzelleştirmek, bağlantılarınızı kuvvetlendirmek, gibi etkileriniz yüksek. Aranızdaki sıkıntı ve sorunları gidermek için uygun bir zaman dilimindesiniz.




Balık Burcu: İletişimsel olarak kafanız biraz sinirli çalışabilir. Her şeyin üzerinize geldiğini düşünebilirsiniz. Seyahat, eğitim ve yabancılarla yapılacak olan işlerinizdeki girişimlerinizdeki birtakım olaylar, sizin hayata olumsuz, agresif, sert bakmanıza neden olabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR