Bu pazar ve haftabaşı Ay Balık Burcunda olacak. Bugünlerde ayaklarımız, ayak parmaklarımız hassas olacağından özellikle sporda ve günlük yürüyüşlerde dikkatli olmakta fayda var. Duygusal olacağımız bugünlerde, partnerimizle vakit geçirmek, insanları anlamak, sevmek, empati kurmak ön plana çıkabilir. Duygusal kararsızlıklarımıza ve kafa karışıklıklarına dikkat.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; en yakınınız olsa bile yanlış bir hareket gördüğünüzde tarafsız davranabiliyorsunuz. Önemli insanlarla bir arada olmak için çaba harcayacak, dürüstlüğünüzle güzel kazanımlar elde edeceksiniz. Bu sene, kariyerinizde bazı zorlanmalarınız olsa bile, yeni tekliflere ve işlere açık olacaksınız.

Koç Burcu: Bugün canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyecek. Mümkün olduğunca geri planda durmalı ve önemli kararlardan kaçınmalısınız. Yakın çevre ilişkilerinize dikkat etmelisiniz., kafanızda halledemediğiniz çok konu olabilir.

Boğa Burcu: Bugün vaktinizin çoğunu arkadaş ortamlarınızda ve sosyal olaylara yönelik geçirebilirsiniz. Siz olaylara esnek yaklaştıkça, korkularınızın azaldığını göreceksiniz. Sahip olduklarınız ve karşılaştıklarınız arasında bir bocalama olabilir.

İkizler Burcu: Bugün çalıştığınız yerde ve kalabalık ortamlarda kendinizi rahat ifade edebilirsiniz. Hırslarınızı ve isteklerinizi doğru yönlendirirseniz, daha belirgin sonuçlar elde edebilirsiniz. Aile ve kişisel tercihler arasında kalabilirsiniz.

Yengeç Burcu: Bugün yabancı ortamlarda ve yeni tanışacağınız insanlarla olan duygusal temasınızda moraliniz gün içinde değişkenlikler gösterebilir. Geride durmak, birşeylerle uğraşmak sizi zorlayabilir. İsteğinizi güçlü tutun.

Aslan Burcu: Bugün eşinizin veya sevdiğiniz insanın maddi konularıyla ilgili konularda kafanız meşgul olabilir. Sosyal çevrelerde isteklerinizi gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz. Bazı konuşmalara tepkiniz yüksek olabilir.

Başak Burcu: Bugün karşı tarafın istek ve düşünceleri sizin istek ve düşüncelerinizle çatışabilir. Göz önünde olacağınız yerlerde bazı çatışmalara ve duygu geğişkenliklerine açıksınınız. Özel hayatınızda olayları büyütmeyin.

Terazi Burcu: Günlük işlerinizde bugün dağınık ve biraz da rahat davranmaya müsait olacaksınız. Daha planlı ve programlı olmaya gayret etmelisiniz yoksa işleriniz yetişmeyebilir. Dış ortamlarda verdiğiniz sözler bugün üzerinizde ağırlık yaratabilir.

Akrep Burcu: Aşk ve eğlence hayatınız bugün sizi hareketlendirebilir ama yine de kafanız dağınık olacak. Çocuğunuz varsa onunla ilgili haberler ve konular hayatınızda öne çıkabilir. Maddi konular bu aralar kafanızda büyüttüğünüz konulardan.

Yay Burcu: Ev ve aile konuları bugün vaktinizin çoğunu alabilir. Davranışlarınızı düzenlemeli ve biraz daha esnek olmaya çalışmalısınız. Özel hayatınızda dengeye oturtamadığınız konular bugün karşınıza gelebilir.

Oğlak Burcu: İletişime yönelik işlerinizde kafanızı dinç ve berrak tutmaya özen gösterin. Yakın çevrenize verdiğiniz sözler, günlük diğer işlerinizle çatışabilir. Etrafınıza karşı biraz daha anlayışlı olmanız gereken bir gün içindesiniz.

Kova Burcu: Bugün maddi konularda oldukça yumuşak ve rahat bir tavırla hareket etme isteğiniz, eğlence hayatınızda harcamalara neden olabilir. Harcamaları yaptıktan sonra pişman olabilirsiniz. Sevdiklerinizle aranızı güçlü tutmaya çalışın.

Balık Burcu: Bugün daha hareketli ve aktif birgün geçirebilirsiniz yalnız aile hayatınızda sevdiklerinizle aynı fikirleri, aynı duyguları paylaşmanız biraz zor. Bu yüzden kendi istekleriniz ve onlarla yapacağınız planlar arasında kalabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR