Bugün itibarıyla Mars akrep burcuna geçerek gerilemeye devam edecek. Bizi zorlayan fiziksel enerjilerden sonra ruhsal anlamda da bazı zorlanmalar devreye giriyor. 30 Haziran’a kadar ortaklaşa parasal işlerimizde, ödemeler, vergiler, borçlar, başkalarının kaynakları alanlarında ve önemli girişimlerimizde sıkıntı ve sorunlara açık olabiliriz. Bizi hırslandıran çok istediğimiz girişimlerimizde bazı blokajlara, enerji sıkıntılarına açık olabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; özel hayatınızda şanslı ve mutlu bir insansınız. Çok fazla göstermediğiniz liderlik yeteneğinizle ve özgün tarafınızla büyük başarılar kazanmaya meyillisiniz. Bu sene, ortaklaşa parasal konularda eski sorunları veya sıkıntıları halletmek için uygun ortamlar yakalayabilirsiniz. Seyahatler hızlanıyor.




Koç Burcu: Mars, ortaklaşa para alanlarınızda gerilemeye başlıyor. Başkalarıyla paylaştığınız kaynaklarda, kendi imkanlarınızın dışında gelişen olaylarla karşılaşabilirsiniz. Haziran sonuna kadar borç altına girmeyin, parasal risklerden kaçının.




Boğa Burcu: Mars’ın ilişkiler alanınıza kaymasıyla beraber, özel hayatınızda biraz huzursuzluklara, sıkıntılara, sorunlara açık olacaksınız. Haziran sonuna kadar eski ve tamamlanmamış girişimleriniz özel hayatınızda karşınıza gelebilir.




İkizler Burcu: Bugün itibarıyla Haziran’ın sonuna kadar iş, hizmet ve sağlık ile ilgili konularda birtakım sıkıntılar, sorunlar, engeller, blokajlarla karşılaşabilirsiniz. Eskiden iş yaptığınız insanlarla bağlantılar artabilir.




Yengeç Burcu: Aşk hayatınızda, romantizmle ve çocuklarla ilgili konularda, sanatsal ve artistik yeteneklerde, sportif aktivitelerde, borsa gibi spekülatif işlerde enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz. Sıkıntı ve sorunlara açıksınız.



Aslan Burcu: Bugün itibarıyla Mars sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda gerileyecek. Aile hayatınızdaki mücadelelerinizde birtakım sıkıntı ve sorunlar oluşabilir. Haziran sonuna kadar ailenizle olan ilişkilerinizde, enerjinizi ortaya koyuş şeklinizde sıkıntılara açıksınız.




Başak Burcu: Bugün itibarıyla 17 nisan’dan beri ev, aile ve yuva alanlarınızda gerileyen Mars, artık yakın çevre alanlarınıza kayıyor. İletişimsel konularda birtakım aksilikler ve sorunlar yaşamaya hazırlanın. 30 haziran’a kadar enerjinizi iletişimsel konularda istediğiniz gibi ortaya koyamayabilirsiniz.




Terazi Burcu: Mars, parasal alanlarınıza kayarak gerilemeye devam edecek. 30 Haziran’a kadar bu alanlarda birtakım aksilikler, mücadelenizde birtakım sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Önemli parasal girişimlerden ve harcamalardan bu dönemde kaçının.




Akrep Burcu: Mars’ın sizin kişisel evinize gerilemesiyle beraber kişisel mücadeleleriniz, atılımlarınız ve girişimlerinizde birtakım engeller ve sorunlarla karşılaşmanız mümkün. Haziran’ın sonuna kadar bu etki devam ediyor. Sağlığınıza ve ruhsal durumunuza dikkat etmelisiniz.




Yay Burcu: Haziran sonuna kadar çok önemli girişimlerden kaçının. Özellikle aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilgili konularda, sanatsal işlerinizde ve risk içeren yatırımlarınızda birtakım sıkıntı ve problemlere açıksınız. Eski konu ve olaylar karşınıza gelebilir.




Oğlak Burcu: Mars, sosyal çevre ve arkadaşlık evinize kayarak gerilemeye devam edecek. Haziran sonuna kadar, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınızla olan bağlantılarınıza dikkat etmelisiniz. Zaman zaman ortaya koyacağınız enerjinizde sıkışmalar, sorunlar, problemler ön plana çıkabilir.




Kova Burcu: Bugün itibarıyla Mars, gerilemeye kariyer ve iş hayatınızda devam edecek. Haziran sonuna kadar kariyerinizde ve iş hayatınızda birtakım risklere, sorunlara, aksiliklere ve problemlere dikkat edin. Eskiden beraber çalıştığınız insanlarla bağlantılar karşınıza gelebilir.




Balık Burcu: Mars seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, hukuk, ticaret alanlarınıza kayarak bu alanları etkilemeye başlıyor. 30 Haziran a kadar birtakım aksilikler, sıkıntılar, enerjinizi istediğiniz gibi ortaya koyamama gibi durumlar karşınıza gelebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR