Bugün yeniden sahneye çıkan Jüpiter- Satürn karesi Dünya astrolojisinde önemli krizleri, doğal afetleri (deprem, sel, heyelan, tsunami, vokanik etkiler) tetikleyen bir pozisyondur. Risk içeren, parasal işlerimizde bu tutulma sürecinde daralmalar, kısıtlanmalar, engeller ve bir takım sorunlar oluşabilir. Bu oluşum bir yandan bir dizi sorun ve sıkıntıyı tetiklerken, diğer yandan da istediğimiz ve arzu ettiğimiz hayatımıza aslında hizmet etmeyen şeyleri temizleyebilir. Bu süreçte riskli adımlara kalkışmamaya, çok açılmamaya, büyük harcamalarda bulunmamaya çaba sarfedelim.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; güvensizliğiniz sizi bazı noktalarda sekteye uğratabilir. Bu kadar temkinli olmayın ve olayları geldiği gibi yaşamaktan çekinmeyin. Hassas ve ihtiyatlı yönleriniz yanlızlığı tercih etmenize neden olabilir. Bu sene, bazı girişimlerinizde sıkıntılar oluşsa bile durumları kolay toparlayacaksınız.




Koç Burcu: İş seyahatleriniz, iş toplantılarınız ve işinize dair bir çok alanda bir takım daralmalar, sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Yine seyahatlerde sağlığınıza dikkat etmeli ve bu dönemde oluşan olumsuzluklar karşısında nelerin değişmesi gerektiğini iyi gözlemlemelisiniz.




Boğa Burcu: Ortaklaşa para konularında sıkıntılar, problemler oluşabilir. Borç almayın, borç vermeyin, riskli yatırımlardan kaçının ve kendinizi de riskli yerlerde bulunarak tehlikeye atmayın. Borsada yatırım yapıyorsanız riskten kaçının.




İkizler Burcu: İlişkilerde yine daraltan, sizi sıkan sorunların ön plana çıktığını görme ihtimaliniz var. Birtakım sıkışıklıklar, özel hayatınızdaki birtakım sorumluluklar bu hafta sizi bunaltabilir.




Yengeç Burcu: Bugünlerde yakın çevrenizin sağlığıyla ilgili konularda birtakım sıkıntılar, engeller, problemler ve bozulmalar oluşabilir. Yine iletişime dayalı işlerinizde bazı sorunlara açık olabilirsiniz.




Aslan Burcu: Parasal konularda daralmalar yaşayabilir, sıkıntıya düşebilirsiniz. Aşk, çocuk veya eğlence hayatınız için yapacağınız harcamaların sorumlulukları yüzünden parasal konularda birtakım endişeler yaşayabilirsiniz.




Başak Burcu: Aile hayatınızın sorumlulukları, hayatı zor algılamanıza ve kendinizi geliştireceğiniz noktalarda biraz yavaşlamanıza sebep olabilir. Minimal kararlar almaya çalışın ve bu minimal kararları hayatınıza uygun bir şekilde geçirin.




Terazi Burcu: Yakın çevrenizde olup biten konularda hayata daha katı ve negatif bakabilirsiniz bu da maneviyatınızda birtakım zorlanmalar, inançlarınızda birtakım sorunları tetikleyebilir. İşinizde karşılaşacağınız sıkıntıları çok dert etmeyin.




Akrep Burcu: Sosyal çevrenizden gelecek olan birtakım fırsatların, maddi koşullara takılı kaldığını görebilirsiniz. Geleceğinizi ilgilendiren işler için küçülmeler ve kısılmalar oluşabilir. Bu da bazı işlerinizin bitmesine ya da ertelenmesine sebebiyet verebilir.




Yay Burcu: İş hayatınızda birtakım sıkıntı ve problemlerin ortaya çıkması muhtemel. Hayati sorumlulukların, iş hayatınıza olumsuz yansıması söz konusu olabilir. Sağlığınıza özen göstermeniz gereken bir süreç içindesiniz.




Oğlak Burcu: Yabancılarla yapılacak işler, hukuk, eğitim, medya, seyahat alanlarınızda birtakım aksilikler ve sıkıntılar oluşabilir. Bu, başkalarının sorumluluklarına çok fazla eğilmenizden kaynaklı olabilir, olayları çok büyütmeyin.




Kova Burcu: Sosyal ortamlarda geleceğiniz adına giriştiğiniz işleriniz ve parasal konularda birtakım zorlanmalar, daralmalar söz konusu. Ödeme yapmanız gereken konularda veya ödeme almanız gereken yerlerden parasal konularda sıkışabilirsiniz.




Balık Burcu: Ortağınızla/partnerinizle büyümek isterken kariyer sorumluluklarınız yüzünden bütün bunları gerçekleştiremeyebilirsiniz. Bu da ilişkinize olumsuz yansıyabilir. Sevdiğiniz insanla daha fazla paylaşım içinde olun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR