Bu Cuma gece saatlerinde Boğa burcunda bir yeniay oluşacak. Yeniay zamanı atılacak adımlar, yapılacak başlangıçlar uzun soluklu olacağından, önemli kararlar ve başlangıçlarımız için bu tarih ve sonrası harekete geçebiliriz. Yalnız merkür’ünde boğa burcunda gerilediğini hesaba katarsak iletişimimizi daha açık ve net tutumamız önem kazanabilir. Merkür gerilerken yeni adımlar atılması, yeni başlangıçlara başlanılması doğru olmayacağı için, daha önceden konuşulmuş ama olmamış, yarım kalmış, tamamlanmayı bekleyen işlerimizi sonuca erdirmek bu yeniay önemli olmalı. Ya da tanıdığımız insanlarla işbirlikleri içine girebiliriz. Kararlı olduğumuz konularda bu yeniay bizi rahatlıkla harekete geçirecek ve duygusal olarak güçlü adımlar atmamızı sağlayacak.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; rahat bir mizaca sahipsiniz. Güçlü dost ve arkadaşlarınız sayesinde şansınız hep açık olacak. Bu sene, normalden daha fazla kendinizi şanslı ve özgür hissedebilirsiniz. Ele alacağınız projelerde güzel ve etkili gelişmeler yaşanabilir. Bu sene, hayatınızda yeni bir sayfa açılabilir. Şansınız yüksek.




Koç Burcu: Bu yeniay ve onu takip eden günler maddi konularda yeni başlangıçlara ve kararlara sizi itebilir ama hala merkürün gerilediğini hesaba katarsak daha önceden deneyimlediğiniz ve iletişim halinde olacağınız işleriniz için güzel kararlarınızı devreye sokabilirsiniz.




Boğa Burcu: Yeniay, kişisel hayatınızdaki her tür girişimi destekleyebilir. Bu Bu süreçte, daha önceden konuştuğunuz işler üzerine veya daha önceden iletişim halinde bulunduğunuz insanlarla kararlarınızı uygulayabilirsiniz..




İkizler Burcu: Bu Yeniay, herhangi bir konuda harekete geçmemeniz gerektiğinin altını çizmekte. Diğer burçların aksine, bu ay itibarıyla yeni girişimleri başlatmak, yeni adımlar atmak, sizin için uygun değil.




Yengeç Burcu: Bu Yeniayda, sosyal çevre, aktiviteler, davetler ve organizasyonlar adına kararlarınızı uygulayabilirsiniz. Özellikle bu kararlar daha önceden planlanmış, yarım kalmış veya konuşulmuş kararlar olabilir.




Aslan Burcu: Yeniay, kariyerinizle ilgili her tür karar ve başlangıcı destekliyor. Bu Yeniay’ı kariyerinizle ilgili oluşumlar için iyi kullanmalısınız çünkü patronlarınızdan ve aynı zamanda parasal koşullarınızı oluşturabilecek kişilerden olumlu etkiler alıyorsunuz.




Başak Burcu: Seyahat, eğitim ve medya alanlarınızda oluşacak Yeniay ile beraber, bu alanlarda güçlü ve etkili kararlarınızı ve fikirlerinizi uygulamaya koyabilirsiniz. Bu süreçte daha önceden konuştuğunuz ve iş yaptığınız insanlar hayatınızda yer edebilir.




Terazi Burcu: Bu Yeniay, ortaklaşa parasal konularda adım ve kararlarınızı destekleyebilir. Yine de Merkür’ün bu alanlarınızda gerilediğini göz ardı etmeden kararlar almaya özen gösterin. Daha önceden konuşulmuş, kararların devreye girmesine özen gösterin.




Akrep Burcu: İkili ilişkiler ve özel hayat evinizde oluşan Yeniay ile birlikte evlilikle, özel hayatınızla, ilişkinizle ya da ortaklığınızla ilgili önemli kararları devreye sokabilirsiniz. Merkür’ün gerilediğini unutmadan daha önceden konuşulmuş, yarım kalmış konuları tamamlayın.




Yay Burcu: Bu Yeniay, iş hayatınızda karşınıza gelecek kararları destekleyecek. Bir yandan Merkür’ün hala bu alanlarınızda gerilediğini düşünürsek, karşınıza gelecek olan bu iş fırsatları daha önceden konuşulmuş, olmasına özen gösterin ve işlerinizi tamamlamaya çalışın.




Oğlak Burcu: Bu Yeniay ile beraber aşk hayatınızla ilgili önemli kararlarınız uygulayabilirsiniz. Bu kararlarınızı devreye sokun ama herhangi bir anlaşmanın altına imza atmamaya özen gösterin çünkü Merkür’ün hala geriliyor.




Kova Burcu: Yeniay ev, aile, yuvayla ilgili konularda önemli kararları karşınıza getirecek. Ailenizle ilgili konularda kararlarınızı devreye sokabilirsiniz yalnız Merkür gerilediği için daha önce konuşulmuş, yapılması gereken konu ve olayların üzerine düşmelisiniz.




Balık Burcu: Bu Yeniay, yakın çevre ve iletişim alanlarınızdaki her tür kararlarınızı karşınıza getirebilir ama Merkür’ün hala gerilediğini bilerek tamamlanması gereken işleriniz için bu Yeniay’ı kullanmalısınız. Satış, reklam, pazarlama alanlarınız aktif.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR