Bugün güneş- jüpiter olumlu açısıyla hayat bize göz kırpabilir. Hayatı geniş açıdan görmeye meyilli olabilir, kendimizi geliştireceğimiz konulara odaklanabiliriz. Karşımız her yönden çeşitli fırsatlar ve şanslar gelebilir. Bugün duygusal olarak yaralarımızı sarmak için uygun bir gün.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; zeki, becerikli, çalışkan, dürüst bir kişiliğe sahipsiniz. Dostlarınız ve özel hayatınız sizin için çok önemli. Yalnız insanlara hiç sorgulamadan açtığınız gönül kapınız bazı noktalarda sizi zarara uğratabilir. Zeki ve farklı insanlar sizi büyülüyor. Bu sene, iş ve kariyer alanlarınızda şansınız yüksek. Önemli bir fırsat hayatınızı değiştirebilir.

Koç Burcu: Bugün, güzel iş anlaşmaları, ön sezilerinize dayanarak vereceğiniz kararlar devrede olacak. Kendinizi işinizde geliştirecek ve atacağınız adımların karşılığını görecek ve çevrenize faydalı olacaksınız.

Boğa Burcu: Aşk hayatınızda gözle görünür fırsatlar, şanslar, bolluk, karşınıza gelebilir. Hayatınızda bir insan varsa beraber aşkı deneyimleyeceğiniz, onunla olan bağlantınızı kuvvetlendireceğiniz, etkiler altındasınız.

İkizler Burcu: Bugün, aile hayatınızda şans sizinle olacak. Manevi yönünüz kuvvetli olacağından ailenize gereken özeni göstereceksiniz ya da aradığınız huzuru daha fazla ailenizin yanında bulacaksınız.

Yengeç Burcu: Yakın çevrenizden alacağınız çeşitli fırsatların ve şansların, sosyal çevredeki aktivitelerle katlandığını görebilirsiniz. İletişim, satış, reklam, pazarlama, bilgisayar alanlarında çok güzel açılımlar elde edebilirsiniz.

Aslan Burcu: Bugün, kariyerinizde alacağınız bir terfi, bir parasal teklif ayaklarınızı yerden kesebilir. İstediğiniz ve beklediğiniz sonuçları yaratabileceğiniz bir dönemdesiniz. Kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz.

Başak Burcu: Bugün, hayatınızı geliştirecek konularda çok güzel şanslara ve tekliflere açık olacaksınız. Bu şanslar yabancılarla yapılacak olan işlerinizde, medyada, hukuki konularda ve eğitimsel konularda karşınıza gelebilir.

Terazi Burcu: Maddi durumunuzda sıkışmalar ortadan kalkabilir, aradığınız şans ve fırsatların karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Partnerinizin parasal durumuyla da ilgili güzel gelişmelere de açık olacaksınız.

Akrep Burcu: Arkadaşlarınız, sevdiğiniz insanla aranızda bir arabuluculuk yapabilirler veya sosyal ortamlarda arkadaşlarınızın yanında sevdiğiniz insandan güzel bir teklif alabilirsiniz. Kalbiniz boşsa dışarıda bulunmaya çalışın.

Yay Burcu: Bugün, iş hayatınızda çok güzel bir teklif karşınıza gelebilir. Göz önünde olacağınız ortamlarda şanslarınız ve fırsatlarınızla kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Kendinize güveninizi tazeleyeceksiniz.

Oğlak Burcu: Yabancı ortamlardan; seyahat, eğitim, medya, ticaret konularında ve hukuksal konularda alacağınız olumlu etkiler, aşk hayatınıza da olumlu bir şekilde yansıyabilir. Sanatsal bir işiniz varsa medyada güzel bir fırsat yakalayabilirsiniz.

Kova Burcu: Ortaklaşa parasal konularda elinize geçecek bir para fırsatıyla beraber aile hayatınızda bolluğu, bereketi, şansı ve mutluluğu göreceksiniz. Bir anlamda gayrimenkul teklifleri bu süreçte karşınıza çıkabilir.

Balık Burcu: Sevdiğiniz insanla iletişiminizi artırabilir, kısa yolculuklar yapabilir, kısa vadeli planlar içine girebilir veya satış, iletişim, pazarlama ve bilgisayar alanlarında ortaklı işler de bulunabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR