Bu Pazar yani Mayıs ayına girerken, gökyüzünde oluşan güneş- neptün olumlu açısıyla, yardımlaşma ve birbirimizi kollama isteğimiz yoğun olabilir. Enerjimiz düşük çalışırken bir yandan da hayatı daha iyimser, yardımsever ve yaratıcı etkilerle karşılaşayacağız. Sanatsal çalışmalarımız artabilir, çevremize ve hayvanlara karşı sevgidolu yaklaşabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; sevimli, yumuşak, başarılı, insanları seven bir kişiliğe sahipsiniz. Diğer insanlara yardım etmeyi seven yapınızla çevrenizin göz bebeğisiniz. Ailenize oldukça düşkünsünüz. Yaşam size pozitif yaklaşımınızdan dolayı istediğiniz her şeyi sunacak. Bu sene, hayatınızda çok büyük iyilikler ve şanslar yakalayacaksınız.




Koç Burcu: Mayıs ayına maddi konulara daha fazla kendinizi vererek, daha önce konuşulmuş veya yapılmış işlerinizin mali konularına daha fazla vaktinizi harcayarak giriş yapacaksınız. Maddi konularda yardımseverliğiniz bu Pazar sizi rahatlatabilir.




Boğa Burcu: Mayıs ayı, kişisel girişimlerinizi başlatmak adına harika bir ay olacak. Daha fazla kendinize yönelecek, gezecek, dolaşacak, temiz hava almak isteyecek, kendi kişisel girişimleriniz için bu ayı en güzel şekilde kullanmak isteyeceksiniz




İkizler Burcu: Mayıs ayı geri planda durmanız gereken ve herşeyi bir anlamda gözden geçireceğiniz bir ay olacak. Toplum önünde yardım etmeniz gereken kişilere karşı oldukça cömertsiniz. Enerjinizi doğru bir şekilde kullanmaya çalışın.




Yengeç Burcu: Mayıs ayı, sosyal çevrenizin fazlasıyla hareketli olduğu eski arkadaşlarınızla daha sık bir araya geleceğiniz ve hayatınızı şekillendireceğiniz bir ay olacak, güzel ve etkili fırsatlar yakalayacaksınız.




Aslan Burcu: Mayıs ayı, kariyeriniz ve geleceğinizle ilgili konularda yönetici pozisyonundaki insanlardan iyilikler ve faydalar göreceğiniz bir dönem olacak. Merkür’ün bu alanlarınızda hala geriliyor oluşunu göz ardı etmeyin.




Başak Burcu: Mayıs ayında kendinizi geliştireceğiniz alanlar ön plana çıkarken hayatınızı büyütecek, geliştirecek yeni insanlar, yeni yerler, yeni tekliflere de açık olacaksınız. Bu Pazar, sevdiğiniz insanla dolaşacağınız veya bulunacağınız yerlerde keyfiniz yüksek olabilir.




Terazi Burcu: Mayıs ayı, parasal konuların ağırlık kazandığı ama ayın ikinci yarısında daha çok seyahat ve eğitim konularının ön plana çıktığı bir ay olabilir. Bu Pazar, yapılması gereken işlerinizde daha iyi organize olmaya çalışın. Yardımseverliğiniz üzerinizde.




Akrep Burcu: Mayıs ayında tamamen özel hayatınıza kanalize olabilirsiniz. Merkür’ün de bu alanlarınızda geriliyor olması, eski konu ve olayları karşınıza getirebilir ama bunlara çözüm üretmek kolay görünüyor.




Yay Burcu: Mayıs ayına iş alanlarınızdaki yoğunluklarla ve günlük rutin işlerinizi organize derek giriş yapabilirsiniz. Bu ay sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın. Eski iş arkadaşlarınızla önemli işler ve konuşmalar karşınıza gelebilir.




Oğlak Burcu: Mayıs ayında aşk hayatınız, flörtleriniz, gezilecek yerler, çocuklarınız varsa onlarla olan bağlantılarınız ön planda olacak. Bu Pazar yakın çevrenizle beraber oldukça keyifli ve yaratıcı birgün geçirebilirsiniz.




Kova Burcu: Mayıs’ın ilk yirmi gününde çok daha şanslı etkilere sahipsiniz Bugün, aile hayatınızda sevdiklerinize göstereceğiniz güzel tutumlar, hayat enerjinizi arttırabilir. Önemli işlerle uğraşmak yerine başkalarına yardım etmek isteyeceksiniz.




Balık Burcu: Mayıs ayına, yakın çevre iletişiminiz aktif bir şekilde gireceksiniz. Etrafınızda olup biten konu ve olaylar bu ay sizin için önemli olacak. Özel hayatınızı da ilgilendiren özel konuşmalar ve teklifler bu ay karşınıza gelebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR