Bugün ve yarın Ay Oğlak burcunda dolaşıyor. Ciddi ve kararlı adımlar atmamız mümkün. İşimiz ve kariyerimizle ilgili sorumluluklarımız ön plana çıkabilir. Olaylara duygusal değil, mantıkla yaklaşmayı tercih edebiliriz. Daha karamsar, daha soğuk tavırlar nedeniyle ilişkilerimizde aradığımız başarıyı elde etmek bugünlerde zor olabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; keyifli ortamlara olan düşkünlüğünüz zaman zaman sizi tembelleştirebilir. Hayattaki güzellikleri takdir ediyor ve seviyorsunuz, ailenize karşı güçlü bağlarınız var. Bu sene, seyahatleriniz ve yeni öğreneceğiniz konular hayatınıza anlam katabilir. Eylül ayından sonra fırsatlarınız artıyor.




Koç Burcu: iş hayatınızda bugün etkili ve bir o kadar da dengeli davranabilirsiniz. Önünüzdeki fırsatları değerlendirmek isteyen bir yapınız var. Akşam saatlerinde bazı işlerinizde iletişim sorunlarına açıksınız.




Boğa Burcu: Kendinizi geliştireceğiniz konularda harekete geçmeyi seviyorsunuz. Uzaklardan sizi destekleyen ve sevindiren haberler almanız mümkün. Gece saatlerinde bazı iletişim problemlerine açık olabilirsiniz.




İkizler Burcu: Bu aralar kendinizi ve yaşadığınız olayları yeniden yapılandırmaya ve gözden geçirmeye ihtiyacınız olabilir. Gücünüzü yeniden elden etmek istiyorsunuz. Bazı konuların karşınıza gelmesi tesadüf değil.




Yengeç Burcu: Sosyal çevrenizin zenginliği ve hareketliliği sadece yakın çevrenize değil kendi özel yaşantınıza da dokunuyor. Sevdiğinizle eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz gece saatlerinde bazı arkadaşlarınızla iletişiminizde dikkatli olun.




Aslan Burcu: Günlük işlerinizi toparladıktan sonra bugün kendinizi iyi hissedeceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. İçinizdeki iyimserlik çoşkusu etrafınızdaki herkesi sarabilir. Gece saatlerinde iletişim problemleriniz ortaya çıkabilir.




Başak Burcu: Aşkı yaşamak ve hayatınıza kattığı deneyimleri görmek istiyorsunuz. Bir yandan da önemli işler peşindesiniz. Kariyeriniz ve hayatınızı şekillendirirken daha net ve açık bir iletişimi tercih etmelisiniz.




Terazi Burcu: Bu dönem etrafınızdaki olaylar sizi değiştiriyor ve hayatı farklı algılamanıza neden oluyor. İçinizdeki sizi ve gücü keşfetmeli ve huzurunuzu yeniden kazanmalısınız. Maddi konularda bazı anlaşmazlıklara gece saatlerinede hazır olun.




Akrep Burcu: İşbirlikleri ve hayatı paylaşmak bu aralar tek ihtiyacınız. Çevrenizle beraber adım atacağınız konularda duygusal olarak kolay dengeyi sağlayacaksınız. Özel hayatınızda bazı iletişim hassaslıklarına gece saatlerinde dikkat.




Yay Burcu: İşlerinizdeki güzel gelişmeleri parasal sonuçlara bağlamak isteyebilirsiniz. Bugün sadece somut gelişmeler sizi heyecanlandırabilir. Yine de konuşmalarınızı akşama kadar halletmeye çalışın sonrasında biraz zorlanabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Şu dönem yeni seçenekler ve olasıklıklar sizi heyecanlandırıyor. Bugün istekleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Gece saatlerinde özel hayatınızda bazı iletişim sorunlarına açık olacaksınız aman dikkat.




Kova Burcu: Önemli işleriniz bazen gözünüzde fazlasıyla büyüyor ama hareket geçmeden de işlerinizi tamamlamanız imkansız. Aile hayatınızda bazı hassaslıklar gece saatlerinde devreye girebilir. Net iletişimden yana olun.




Balık Burcu: Arkadaşlarınız her yönden sizi geliştiriyor ve onlardan birçok konuda faydalanıyorsunuz. Önemli duygusal işlerinizde istediğiniz destekler karşınıza gelecek. Gece saatlerinde iletişiminizde dikkatli olmalısınız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR