Bugün oluşan güneş- uranüs birlşimiyle, değişik ve farklı herkes ve herşey daha fazla dikkatimizi çekebilir. Önemli açılımlarımız karşımıza gelebilir. Sıradan olan şeylere sırtımızı dönüp, farklı olanın peşinden gidebiliriz. Beklenmedik olaylara açık olalım. Anlık sinirlenmelerden ve tepkilerden uzak duralım.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; olumlu, aktif, çözümcü, sosyal ve faal bir insansınız. Yaşamınızdaki başarıların çoğu sizin uğraşılarınız sonucu elde edilmiş ve bu hep böyle olacak. Etrafınızda size yardımcı olacak dostlarınızı toplamalı, çevrenizde size zararı dokunacak insanları elemelisiniz. Bu sene, aşk hayatınızda şansınız yüksek olabilir.

Koç Burcu: Bu Cumartesi oldukça farklı ve kişisel isteklerinizde sıradışı konulara olan eğiliminiz yüksek olabilir. Hareketli, farklı ve beklenmedik birgün geçirebilirsiniz. Maddi konularda duygusal olarak güçlüsünüz.

Boğa Burcu: Bu Cumartesi beklenmedik ve farklı birgüne hazırlıklı olmalısınız. Kapalı ortamlar, yerlerde bu sürpriz gelişmeler ve insanlarla olan bağlantılarınız devrede olacak. Bir yandan da gününüzü istediğiniz gibi yönlendireceksiniz.

İkizler Burcu: Sosyal çevrenizde, bulunacağınız ortamlarda beklenmedik konular, insanlar ve yerlere ilgi duyabilirsiniz. Sürpriz gelişmelere açık olacaksınız. Bir yandan da ilginizi çekecek konu ve olaylar, farklı temalar olabilir.

Yengeç Burcu: Kariyerinizde normal, günlük, sıradan olan hiçbir şey ilgilinizi çekmeyecek. sizi heyecanlandıracak her şeyin peşinden gidebilirsiniz. Bu süreçte ortaya çıkan fikirler, çok uzun soluklu olmasa bile sizi fazlasıyla heyecanlandırabilir.

Aslan Burcu: Değişik yerler, seyahatler, eğitim fırsatları, farklı kültürden insanlar daha çok ilginizi çekebilir. Bu alanlardaki değişimlerden ve sürprizlerden hoşlanacaksınız. Beklenmedik olan karşınıza gelebilir.

Başak Burcu: Partnerinizin parasal durumunda beklenmedik, ani, sürpriz gelişmeler yaşanabilir ve gelişmelerin hayatınıza güzel bir şekilde yansıdığını görebilirsiniz. Bu etkiyi ortaklaşa parasal konular için değerlendirmeyi unutmayın.

Terazi Burcu: Partner arayışı içindeyseniz tanışacağınız, insanlar, sizin kültürünüzden ya da yapınızdan biraz farklı olabilir. Bir anda birileriyle tanışıp bir araya gelmek isteyebilir, ilişkilerinizi bu dönemde başladığı gibi hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz.

Akrep Burcu: Bu haftasonu farklı ilişkilere çekilebilirsiniz. Özel hayatınızda beklenmedik, sürpriz gelişmeler sizi hareketlendirecek. Bir yandan da değişik iş teklifleri bu tarihte karşınıza gelebilir.

Yay Burcu: Aşk hayatınızda beklenmedik, sıra dışı, heyecanlı, farklı oluşumlar karşınıza gelecek. Bir anlamda aşk hayatınızda kalbiniz hızlı çarpmaya başlayacak. Sizden çok farklı bir insanla aşka yelken açabilirsiniz.

Oğlak Burcu: Ev ve aile hayatınızda farklı, sıradışı etkilerle dolu olabilirsiniz. Beklenmedik bir oluşum, misafir hayatınızı hareketlendirebilir. Değişimden ve ailenizde farklı bireylerle bir araya gelmekten hoşlanacaksınız.

Kova Burcu: Bu Cumartesi, hem idealleri hem düşünce anlamında sizden çok farklı bir insanla bir araya gelme ihtimaliniz var. Bilgisayar ve teknolojiyle ilgisi olanlar, bugünü iyi bir şekilde değerlendirebilirler.

Balık Burcu: Beklenmedik yerlerden göreceğiniz yardımlar, parasal kazançlar karşınıza gelebilir. Bir iş teklifiyle hiç beklemediğiniz yerlerden para kazancınız olacak. Yakın çevrenizdekilerle beraber hareket edeceksiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR