Bugün devreye giren Güneş- plüton dik açısıyla, bir eşyamız bozulabilir veya güçlü insanlardan istediğimiz destekleri görmekte zorlanabiliriz. Güç çekişmelerinden uzak duralım. Yine bu bugün ilgi alanlarımızı belirleyen Merkür Boğa burcuna geçecek. İletişimimizde 2 hafta boyunca daha dikkatli, temkinli, sabit ve ağır olabiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; mutlu, anlayışlı, sevgi dolu, sezgili bir insansınız. Yaşamda her zaman iyi ve güzel şeyler sizi bulur. Doğa sevginiz nedeniyle hayatınızın belli bölümünü size keyif verecek yerlerde geçirmek istersiniz. Bu sene, hayatınızda önemli olaylarla karşılaşabilirsiniz. Güç savaşlarından kaçının.

Koç Burcu: Bugün itibarıyla para kazanma ve parayı idare edebilme beceriniz artıyor. Gelirinizi arttırmak için yollar bulacağınız gibi sorunlarınız varsa onlara çözüm üretmekten kaçınmayacaksınız. Kariyerinizde bazı sıkıntılara ve güç çekişmelerine bugün dikkat etmelisiniz.

Boğa Burcu: Yabancılarla yapacağınız işlerde, seyahate, eğitime dayalı işlerinizde bir takım sıkıntılar ve bozulmalar oluşabilir. Kendinizle ilgili konuşmalarınız artabilir. Fikirlerinizi ve projelerinizi dillendirmekten büyük keyif ve mutluluk alacaksınız.

İkizler Burcu: sosyal çevre ve ortamlarda, parasal konularda arkadaşlarınızla borç alışverişlerine girmemeye özen göstermelisiniz. Yine bugün itibarıyla, iletişiminizde geri çekilmeler ortaya çıkabilir. Bu süreçte dedikodulara, karşı temkinli olmalı ve önemli sırlarınızı insanlarla paylaşmamalısınız.




Yengeç Burcu: Özel hayatınızda, toplum önünde sevdiğiniz insanla ego sürtüşmelerine ve birtakım sorunlara açık görünüyorsunuz. Yine bugün itibarıyla, sosyal ortamlarda, kalabalık yerlerde daha fazla iletişim içine girebilirsiniz.


Görüşmeleriniz ve konuşmalarınız hızlanabilir.

Aslan Burcu: İş hayatınızda etkili ve güçlü insanlarla anlaşmakta zorlanacaksınız. Bir iş seyahatinizde ya da önemli bir görüşmenizde bazı zorlanmalarınız olabilir. Bugün itibarıyla kariyeriniz önem kazanıyor. İşle ilgili konuşmalar ve yazışmalar içine girebilirsiniz.




Başak Burcu: Aşk hayatınızda, çocuklarınızla olan ilişkilerinizde para alışverişlerinize dikkat etmelisiniz. Bugün itibarıyla yurtdışı bağlantılı işler, eğitim konuları, yayıncılık ve medyayla ilgili konularda yapacağınız anlaşmalar ve bazı fikir alışverişleri gündeminize yerleşebilir.




Terazi Burcu: Partnerinizle aileniz arasında güç çekişmeleri, birtakım ego sürtüşmeleri oluşabilir. Bir eşyanız da bozulabilir. Yine bugün itibarıyla artık finansal konuları konuşmak, planlamak adına düşüncelerinizi çalıştıracaksınız. Finansal konularda sorunlarınız varsa çözümler üretebilirsiniz.

Akrep Burcu: Yakın çevrenizdeki insanlar üzerinde kuracağınız baskı sonucunda yine bazı işlerinizde güç çekişmelerine açık olabilirsiniz. Özel hayatınız, ikili ilişkiler üzerine yapacağınız konuşmalar ve iletişim artmaya başlıyor. Anlaşmalar, yazışmalar hayatınızı renklendirebilir.

Yay Burcu: Parasal konularda üzerinizde söz sahibi olan insanlarla aranızda güç çekişmeleri, oluşabilir. Bugün itibarıyla, iş hayatınızda ve günlük işlerinizde daha temkinli, organize ve pratik olabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularda kontrollerinizi devreye sokmanın zamanı geldi.

Oğlak Burcu: Ailenizde bulunan, sizin üzerinize etki eden güçlü insanlarla birtakım tartışmalara, anlaşmazlıklara açıksınız. Aşk hayatınızı daha fazla konuşacağınız bir döneme giriyorsunuz. Öğrenmekten, yeni hobiler edinmekten mutluluk duyabilirsiniz.

Kova Burcu: Kafanızda kurduklarınız ve bilinçaltı endişeleriniz, tedirginlikleriniz yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda sizi zorlayabilir. Yine bugün itibarıyla, eviniz ve ailenizle olan iletişiminizi arttıracaksınız. Emlak, alım, satım işleriniz devreye girebilir.

Balık Burcu: Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda parasal konularda bazı güç çekişmeleri ve anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Yine bugün itibarıyla yakın çevrenizle olan konuşma ve görüşmeleriniz artmaya başlayacak. Eğitimden hoşlanacaksınız.





İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR