Bugün Ay Oğlak burcunda dolaşıyor; bugünlerde, ciddi ve kararlı oluruz. İşimiz ve kariyerimizle ilgili sorumluluklarımız ön plana çıkar. Olaylara duygusal değil de mantıklı yaklaşırız. Daha karamsar, daha güvensiz, daha soğuk tavırlar nedeniyle iletişimde pek başarılı olamayabiliriz. Bu etkiler altındayken yeni tanıştığımız kişiler hakkında hemen karar vermemek yerinde olur. Bir yandan da manikür, pedikür, ağda ve epilasyonun etkisinin kalıcı olacağı günlerdeyiz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; kabiliyetli, sezgili, hayalperest, başarılı bir insansınız. Sezgi gücünüz çok yüksek ve her tür yaşayacağınız olayda bu gücünüzü es geçmemelisiniz. Etkin ve aktif zekanızla her tür işin altından kalkmasını iyi biliyorsunuz. Kendi çaba ve uğraşlarınızla bu hayatta iyi noktalara ulaşacaksınız. Bu sene, fazlasıyla seyahat edecek ve eğitiminizle ilgili konularda tamamlamalar yaşayacaksınız.

Koç Burcu: Bugün iş alanlarınızda yakalayacağınız fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Harekete geçeceğiniz fikirlerinizin etrafınızda onay görmesi yüzünüzü güldürebilir. Dengeyi kendi içinizde sağlamaya özen gösterin.

Boğa Burcu: Tamamen geleceğinize odaklı planlarınızın peşine düşmelisiniz. Grupların içindeki çalışmalar, bulunacağınız ortamlarda keyfiniz yerinde olabilir. Biraz daha hızlanmanız gereken bu dönemde zorlukları siz yaratmaya daha meyillisiniz.

İkizler Burcu: Bugün, eviniz, aileniz ve ortaklaşa para durumunuzda isteklerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Sosyal ortamlarda ani düşünceler ve fikirler farklı davranmanıza neden olabilir. Mantığınız ve duygularınız arasında gidip gelmelere dikkat.

Yengeç Burcu: Ortaklaşa işlerinizde biraz daha uzlaşmacı olmak önemli olsun. İş hayatınızdan alacağınız keyif fazla olacak. Bugün sevdiğiniz insanla toplum önünde bazı anlaşmazlıklara dikkat edin. Fikirlerinizle fark yaratıyorsunuz.

Aslan Burcu: Bugün gün içinde etkili bir çalışma sizi bekliyor. Çok çalışacak ve bir çok işinizi bugün çözümleyeceksiniz. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz şanslı etkileriniz devam ediyor. Yine de seyahatlerinizde dikkatli adımlar atmalısınız.

Başak Burcu: Sevdiğiniz insanın söylediği bazı şeyler, bazı imalarını manidar bulabilir ve üzerinde düşünebilirsiniz. Olayları çok fazla içselleştirdiğiniz bu dönemde sevdiklerinize karşı enerjinizi biraz rahat bırakmaya çalışın.

Terazi Burcu: İletişimi yüksek akan bir kaç günün ardından bugün ev ve aile hayatınızın detaylarına odaklanabilirsiniz. Ailenize ve sevdiklerinize ayıracağınız zaman onlarla keyifli paylaşımlara neden olabilir.

Akrep Burcu: Geleceğe yönelik düşünülerek atılacak her adım ileride işinize yarayacak. Başkalarını etkilemek bu dönemde sizin için oldukça önemli. Sanatsal işlerinizde güzel gelişmeler yaşanabilir.

Yay Burcu: Bugün gün içinde maddi konularda etkili davranacaksınız.. İş ve aile alanlarınızda şanslı etkiler altındasınız ama bu keyif ve tatmin duygusu, harcamalarınız konusunda biraz abartılı davranmanıza sebep olabilir.

Oğlak Burcu: Özel hayatınızda keyfiniz yerinde ve güzel oluşumlara açıksınız. Sadece biraz gerginliğinizi azaltmanız gerekebilir. İş konularına harcayacağınız enerjinin karşılığını almak bugün sizin için önemli olacak.

Kova Burcu: Bugün genel olarak üzerinizde bir üşengeçlik ve isteksizlik oluşabilir. İletişim içindeyken biraz daha anlayışlı olun. Hayatınızdaki güzel gelişmeler keyfinizi ve enerjinizi yerine getirecek.

Balık Burcu: Bugün sosyal ortamlarda önemli insanlarla bir araya gelebilir veya arkadaşlarınızla etkili planlar yapabilirsiniz. Hala kendinizi tam anlamıyla güvende hissetmiyorsunuz. Yakın çevrenizin hayatında oluşan güzel gelişmeler sizi de sevindirecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR