Bugün oluşan merkür-plüton karesiyle, bazı fikirlerimizde takıntılı olabiliriz. Olayların derinine gitmek önemli olacak. Neyseki merkür’ün satürnden alacağı olumlu açılarla birçok düşüncemizi, konuşmalarımızı sağlam ve uygun bir zemine oturtabilecek ortamlar karşımıza gelebilir. Verdiğimiz sözleri tutmak önemli olacak.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sosyal, güçlü, etkili, toleranssız bir insansınız. Etkili ve güçlü arkadaşlarınız sayesinde hayatta istediğiniz bir çok şeye sahip olacaksınız. Kendinizi göstermeyi ve ön planda olmayı seviyorsunuz. Bu sene, önemli işlerinizde güzel sonuçlar alabilirsiniz.

Koç Burcu: Konuştuklarınızı uygulama aşamasına sokabilir, gerekli bilgiyi ve gücü kendinizde ve beraber çalıştığınız kişilerde bulabilirsiniz. Anlık ve farklı düşünceler ve fikirler size ilham verecek.

Boğa Burcu: Kafanıza takılan eskiden gelen bir konu, ya da duyacağınız bazı şeyler kolay tepki vermenize neden olabilir. Sizi daha az tanıyan insanlarla anlaşmakta zorlanacaksınız. Bazı fikirlerinizde inatçılık öne geçebilir.

İkizler Burcu: Geleceğinizi ilgilendiren önemli adımlar ve konuşmalar sizi destekliyor. Ortaklaşa atacağınız adımlarda güzel ve kalıcı destekler almaya yatkınsınız. Maddi konularda kafanıza takılan konuların üstesinden gelebilirsiniz.

Yengeç Burcu: Ortaklaşa işlerinizde bazı konuşmalar canınızı sıkabilir ve olayları gereğinden fazla büyütmeye yatkın olabilirsiniz. Özel hayatınızda da şüpheci yaklaşımlardan uzak durun. Bazı görüşmelerinizi istediğiniz şartlara çekebilirsiniz.

Aslan Burcu: Yabancılarla yapılacak olan işlerinizde veya iş seyahatlerinizde bazı anlaşmazlıklar ve sorunlara açık olabilirsiniz. Özellikle konuşulan bazı konuları kafanıza fazlasıyla takabilirsiniz.

Başak Burcu: Ortaklaşa parasal konularda anlık ve farklı gelişmeler altında olabilirsiniz. Bilinciniz ve sezgileriniz bugün size yol gösterebilir. Bir yandan da aileniz için sorumluluk altına girmekten korkmayın, işler istediğiniz gibi gelişecek.

Terazi Burcu: İletişimsel konularda kalıcı ve net kararlar ve adımlar atacak, anlaşmalar yapacaksınız. Aile hayatınızda kafanıza takılanları gözünüzde çok büyütmeyin. Sevdiklerinizle inatlaşmak size göre değil.

Akrep Burcu: İş hayatınızda bazı anlaşmazlıklar devrede olsa bile, bu biraz da sizin sabit düşüncelerinizden veya kafanıza bir konuyu takmanızdan kaynaklanabilir. Düşündüklerinizi, fikirlerinizi iş hayatınızda uygulamalısınız.

Yay Burcu: Bu dönem çok fazla harcamalar yapmamanız gerekiyor. Güzel gelişmeler, hayatınızda sizi destekliyor ama bir yandan da riskli adımlar, riskli yatırımlar size kaybettirebilir. Hayatınızın ritmini tutturmalısınız.

Oğlak Burcu: Güzel, etkili bir iş görüşmesi karşınıza gelebilir. Bazı noktalarda fikir ayrılıkları ve anlaşmazlıklara da açıksınız ama yine de bu iş görüşmesi ya da konuşması sizi bir anlamda heyecanlandıracak.

Kova Burcu: Yakın çevrenizde iletişim halinde olduğunuz insanlarla bazı fikir ayrılıkları sizi bazı noktalarda zorlayacak ama bir yandan da geleceğinize yönelik işlerinizde de önemli gelişmeler içinde olacaksınız.

Balık Burcu: Sosyal çevrelerde parayla ilgili konuşulanlara kolaylıkla ikna olmayabilir, olayların ardında başka sebepler arayabilirsiniz. Olayların derinine gidene kadar hiçbir şekilde peşini bırakmayacaksınız, parasal konularda keyifli adımlar söz konusu.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR