Haftaya ay başak burcundayken yapılması gereken günlük işlerimize odaklanarak başlıyoruz. Bu hafta önemli haftalardan bir tanesi zira Çarşamba günü terazi burcunda bir ay tutulması yaşanacak ve bu tutulma esnasında jüpiter- satürn karesi devreye girecek. Bazı sıkıntılara, sorunlara ve engellenmelere açık olacağız. Haftasonuna doğru ve tutulma esnasında ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. Bazı ilişkilerde bitişler, sonlanmalar ve sıkıntılar görülebilir. Neyse ki haftasonu yapabileceklerimizin enerjisiyle durumları toparlamasını bileceğiz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; kafanız ve zihniniz sürekli meşgul ve siz aklınızı idare etmesini iyi biliyorsunuz. Maddi konularda şanslısınız ve güzel fırsatlarınız olacak. Bu sene, hayatınızda çok güzel şanslar yakalayacaksınız ama bir yandan da hayatınızda dengeyi sağlamalısınız.




Koç Burcu: Bu haftabaşı iş ve hizmet hayatınız fazlasıyla yoğun olabilir ve bu yoğunluk sizi gereksiz yorabilir. Enerjiniz yavaş yavaş yerine geliyor ve bu hafta özel hayatınızı ilgilendirecek önemli sonuçlara ulaşabilirsiniz.




Boğa Burcu: Özel hayatınızın detaylarına daha fazla vakit ayırmalısınız ama bir yandan da sosyal ortamlarınız için yapacaklarınız ve kafanızı meşgul eden işleriniz buna izin vermeyebilir. Bu hafta iş ve sağlık hayatınızda önemli konular karşınıza gelebilir.




İkizler Burcu: İş konularınız bu kadar aktifken, aile hayatınıza ve özel ilişkinize daha fazla özen göstermelisiniz. Sosyal ortamlarınız hareketlenirken kafanızda yapmak istediğiniz çok şey var. Çocuk ve aşk hayatınızda önemli konular karşınıza gelecek.




Yengeç Burcu: Yakın çevre ilişkileriniz ve eğitimsel konular odaklanmanız gereken konulardan. Bu hafta kariyerinizi ve aile hayatınızı ilgilendirecek bir tutulma yaşayacaksınız.Günlük koşturmalarınız bir yana ailenize vakit ayırmalısınız.




Aslan Burcu: Bu haftabaşı maddi kazanımlarınız, paranızın hesabı, sahip olduklarınız üzerine odaklanacaksınız. Bir yandan da fikirsel olarak yakın çevrenizde olup biten olaylar sizi fazlasıyla ilgilendirebilir. Dengenizi iyi koruyun.




Başak Burcu: Bu haftabaşı kendi özel hayatınıza daha fazla zaman ayırmak isteseniz bile ailenize karşı sabırsız ve biraz anlayışsız tutumlar içine girebilirsiniz. Maddi konularda bu hafta önemli sonuçlar ve konular karşınıza gelecek.




Terazi Burcu: Bu haftabaşı işlerinizi organize etmek size zor gelebilir. Tembelliğinizi ve bazı kararsızlıklarınızı bir kenara bırakarak yolunuzda ilerlemelisiniz. Önemli değişimlere ve duygusal oluşumlara hazırlıklı olun.




Akrep Burcu: Sosyal çevrenizin hareketliliği, grupsal işleriniz bu haftabaşı sizi maddi yönden ve manevi yönden zorlayabilir. Bu hafta bir olayın iç yüzü ortaya çıkabilir ve siz beklenmedik durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.




Yay Burcu: Oldukça hareketlendiğiniz bu dönemde iş hayatınızda yapmanız gereken işler sizi biraz sinirli ve agresif kılabilir. Biraz eğlenceye ve aşka ihtiyacınız var. Sosyal ortamlarınızda bazı konular önünüze gelebilir.




Oğlak Burcu: Düşüncelerinizde bir sürü plan var ama kısa vadede bu planları uygulamak size zor gelebilir. Etrafınızda olup biten durumlardan çok kolay etkileneceksiniz. Kariyerinizde önemli sonuçlar bu hafta karşınıza gelebilir.




Kova Burcu: Maddi konularda dengeyi sağlamanız gerektiğini bildiğiniz halde bu haftabaşı sosyal çevreniz ve ortamlarınız için para harcamalarınız sizi sinirli kılabilir. Eğitim, seyahat, hukuk alanlarınızda bazı işlerinizin sonuçlarıyla karşılaşabilirsiniz.




Balık Burcu: Karşı tarafın beklentileri ve isteklerine odaklı birgün geçirebilirsiniz. Özel hayatınızda yolunda gitmeyen işleriniz yüzünden toplum içinde sinirli davranabilirsiniz. Parasal konularda bazı sonuçlar karşınıza gelebilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR