Bugün ve haftasonu Ay Aslan Burcunda dolaşıyor; Bugünlerde, planlar, organizasyonlar yapmak ön planda olabilir. Lükse olan düşkünlüğümüz artabilir. Alışveriş konusunda fazlaca cömert davranırız. Kendimizden her konuda emin olur, geri adım atmayız. Cesaretimiz ve özgürlük hissimiz ön plana çıkar. Aynı zamanda gururlu, despot, kontrolcü oluruz. Saçlarımızı kestirmek ve artistik formlar vermek için uygun günler.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız, güzelliklere düşkün, romantik, değişken farklı bir insansınız. Duygularınız çok yoğun olduğu halde bazen hissettiklerinizi göstermekte zorlanıyorsunuz. Sizden farklı ve olgun insanlar daha fazla dikkatinizi çekiyor. Anlayışınızı yükseltmeli, çevrenize karşı daha toleranslı olmalısınız. Bu sene, parasal konularda daha rahat olabilirsiniz. Başkalarını düşünmekten vazgeçin.

Koç Burcu: Kendinizi çok iyi bir şekilde ifade edebilir, yapacağınız işlerde ortaya koyabilirsiniz. Her konuda düşüncelerinizi haklı görmeye müsait olacaksınız buda yanlış adımlar atmanıza neden olabilir.

Boğa Burcu: Harekete geçmeniz gereken yerlerde kendinizi çok sağlamcı bulmanız mümkün. Bugün, hayata derin bir saygı ve anlayışla yaklaşabilirsiniz. Evinizde arkadaşlarınızı ağırlamak öne çıkabilir.

İkizler Burcu: Sosyal çevre alanlarınızdan, arkadaş ortamlarınızdan veya grupsal iş alanlarınızdan olumlu etkiler alıyor olacaksınız. Bugün, diğer insanların bakış açılarına gereken özeni göstermeye çalışın.

Yengeç Burcu: Kariyerinizde ve iş alanlarınızda fırsatlarla dolu bir dönem. Bir konu ve proje üzerinde çalışıyorsanız olaylara farklı noktalardan bakmalısınız. Maddi konular ön planda olacak.

Aslan Burcu: Uzak çevre alanlarınızda, iş konularında özellikle eğitim ve seyahate dayalı işlerinizde hareketli ve hızlı olacaksınız. Hayata keyifle ve biraz da rahat yaklaşmayı deneyin.

Başak Burcu: Ortaklaşa para alanlarınızda beklenmedik konu ve olaylar etrafınızda olabilir. Düşüncelerinizde moralinizi kolay bozuyorsunuz. Bu bugün biraz olayları eskiyle karşılaştırmaktan kaynaklı olabilir.

Terazi Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insana yaklaşımlarınız onu şaşırtmasın veya siz ona çok şaşırmamaya çalışın. İlişkinize bakış açınızı genişletmelisiniz. Arkadaşlarınızla planlar devreye girebilir.

Akrep Burcu: Yapmanız gereken işlerinizde bugünden gerçek anlamda faydalanabilirsiniz. Yine sağlığınızda fazla aşırıya kaçmadan gününüzü değerlendirin. Kendinizi göstereceğiniz ortamlarda bulunacaksınız.

Yay Burcu: Aşk hayatınızda lider ve cesur etkileriniz yüksek olacak. Bugün daha çok dış ortamlarda, değişik ve farklı yerlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Duyacaklarınız moralinizi bozmamalı.

Oğlak Burcu: Ev yaşantınızda ve aile ilişkilerinizde cesur ve baskın tavırlarınız devrede olabilir. Herşeyi kendi istekleriniz göre şekillendirebilirsiniz. Ortaklaşa para alanlarınızda cömert yanlarınızı ortaya çıkaracaksınız.

Kova Burcu: Yakın çevre konularında veya iletişime dayalı alanlarınızda hareketli ve hızlı bir gün olabilir. Bir tek herşeyi ben bilirim tavrından uzak durmaya çalışın.Özel hayatınızda duygusal zorlanmalarınız olabilir.

Balık Burcu: Bugün, parasal konularda beklenmedik bir gün geçirebilirsiniz. Günlük işleriniz için para harcamaya meyilli olacaksınız. Başkaları için üstleneceğiniz sorumluluklar sizi aşağıya çekmemeli.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR