Bugün oluşan jüpiter-plüton olumlu açısıyla sosyal hayatımızda pozitif değişimlere yatkın olacağız. Enerjimiz hem istediğimiz gibi akacak hem de istediğimiz sonuçları yaratmakta rahat olacağız.Reform yapma, yeniden yapılanma gibi konuların üzerine eğilebiliriz. Bizlerle beraber büyüyecek insanlarla bu ilhamı paylaşmak bize kazandırabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; güçlü, araştırmacı, cesur, yenilikçi ve sürekli değişen bir insansınız. Bilime ve entelektüel ortamlara bayılıyorsunuz. Özel hayatınızda ve iş ortamınızda sürekli değişkenlik peşindesiniz, bu da sizi riskli işlere yöneltebilir. Bu sene, kafanızda kurduğunuz hayalleri gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Koç Burcu: Enerjinizi kariyerinize ve iş hayatınıza daha iyi kanalize edebileceksiniz. Sadece kendiniz için değil, etrafınızdaki insanlar için de bir şeyler yapmak önemli olacak. Aile hayatınızda huzurlu yapınız devrede.

Boğa Burcu: Sanatsal ve yaratıcı işlerinizde çevrenize karşı ilhamınız yüksek olabilir. Yolunda gitmeyen işlerinizi yeniden yapılandırmak için gerekli enerjiyi üzerinizde taşıyorsunuz. İletişiminiz bugün tam da istediğiniz gibi akacak.

İkizler Burcu: Maddi konularda daha iyimser olmanıza rağmen hala bir orta yol bulmuş değilsiniz. Yine de aile hayatınızda özellikle parasal alanda değişmesi gereken konu ve olayları iyice gözden geçirmek işinize yarayabilir.

Yengeç Burcu: Özel hayatınızda iletişimsel olarak sevdiğiniz insana vereceğiniz destek ve ilham yüksek olabilir. Ortaklı işlerinizde yapılması gerekenleri gözden geçirmeyi unutmayın. Kişisel isteklerinizin yoğun olduğu bugün değişilk ortamlarda bulunacaksınız.

Aslan Burcu: İş hayatınızda parasal konularda enerjinizi tam da istediğiniz gibi yönlendirecek ve bazı işlerinizin kolaylıkla yoluna girdiğini göreceksiniz. Geçmişi anacağınız bugün güzel anılar sizi mutlu kılabilir.

Başak Burcu: Sosyal ortamlarda size eşlik edecek insanlarla gününüzü oldukça verimli ve keyifli kılabilirsiniz. Aşk hayatınızda ya da çocuğunuzun konularında kişisel istekleriniz ve hırsınız sizi daha fazla motive edebilir.

Terazi Burcu: Ailevi konularda kendi gücünüzü etkili bir şekilde hissedeceğiniz bir dönem. Ailenizdeki insanlara ilham oluyorsunuz ve onlar sizden fazlasıyla etkileniyorlar. Göz önünde bulunacağınız yerlerde bunun konusu dönebilir.

Akrep Burcu: Dış ortamlara dayalı işlerinizde yaratıcılığınız ve keyfiniz bugün yüksek olabilir. İletişimsel işlerinizde istediğiniz değişimi kolaylıkla sağlayabilirsiniz. Çevrenizdeki olayların sizi değiştirdiği bir dönem.

Yay Burcu: Kariyer ve iş alanlarınızda kişisel bilginizin arttığı, bazı noktalarda aydınlanacağınız bir dönem olabilir. Sizinle büyüyecek olan insanlarla yapacaklarınızı paylaşmalısınız. Çevrenizdeki herkes sizin enerjinizden faydalanıyor.

Oğlak Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz kişiyle yapacağınız bazı planlar bugün sizi mutlu edebilir. Hayatınızı değiştirecek olaylar yaşamaya meyillisiniz ve bu olaylar sizi daha fazla hırslandırabilir. Çevrenizdekilere ilham veren bir yapınız var.

Kova Burcu: Yapılması gereken günlük işlerinizi rahatlıkla halledebileceksiniz. Psikolojik ve manevi yönden insanlara yardım ettiğiniz ve onlara ilham verdiğiniz bu dönemde, olayların gerisindeki dinamikleri kolaylıkla farkedeceksiniz.

Balık Burcu: Sosyal ortamlardaki güçlü insanlarla girişeceğiniz işbirlikleri, ortaklı işlerinizde istediğiniz şekilde ilerlemenize sebep olabilir. Kişisel bilginizin artacağı bu dönem tüm bu deneyimleri sevdiklerinizle paylaşmalısınız.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR