Bugün ve yarın Ay Balık Burcunda dolaşıyor; Bugünlerde, duygularımız sempatik ve tutkulu bir biçimde ifade ederiz. Hassas, iyi ve nazik, hayal gücümüz kuvvetli, utangaç, iyi kalpli oluruz. Etrafımızdakilerin nasıl hissettiğini ve durumlara nasıl tepki verdiğini iyi sezinleyebiliriz. Ailemiz ve ikili ilişkilerimiz de duygular ön plandadır. Uyum ve anlayış hâkimdir. Güvende olma isteğimiz artar. Sezgilerimiz ve yaratıcılığımız ön plandadır. Sevgilimizle ya da eşimizle sinemaya gitmek, romantik etkileşimlerde bulunmak bize hem keyif verir, hem de rahatlatır.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; kültürlü, zeki, anlayışlı, konuşmayı seven, popüler ve aktif bir insansınız. Hayatınızda şansınızı kendiniz yaratacak ve oldukça keyifli bir yaşam süreceksiniz. Çok çabuk ilgi çekiyorsunuz ve bulunduğunuz çevrelerde desteklenme ihtimaliniz çok yüksek. Bu sene, özel hayatınızda istediğiniz fırsatlar karşınıza gelebilir.

Koç Burcu: Tamamlanması gereken işleriniz bugün devrede olabilir. İş hayatınızda abartılı hareketlerden ve durumlardan uzak durmak önemli olmalı, alacağınız bazı haberler bunu tetikleyebilir.

Boğa Burcu: Organizazyona dayalı işlerinizde tamamlamanız gereken konular üzerine eğilebilirsiniz. Bugün sosyal ortamlarda yapacağınız bazı konuşmalar sizin için önemli olacak. Aşk hayatınızda abartılı tavırlar ön planda olabilir.

İkizler Burcu: Kariyer ve iş hayatınızda cereyan eden olaylar sizi endişelendirmesin. Bazı şeyler elinizde değil ve siz sadece olayları izlemek durumunda kalabilirsiniz. Aile hayatınızdaki karşınıza gelen şansları iyi değerlendirin.

Yengeç Burcu: Uzak yerlerden alacağınız haberler gündeminizde, daha az tanıdığınız insanlara karşı bugün mantıkla yaklaşacaksınız. İş ilişkilerinizde dikkatli olmanız gerekebilir. Fikirsel olarak içinizde bir çoşku var.

Aslan Burcu: Para alacak verecek işleriniz ve etrafınızda cereyan eden olaylar bugün sizi hayrete düşürebilir. Olayları çabuk kabullenmek niyetindesiniz. Bir yandan da parasal gelişmeler harcamalarınızı arttırabilir.

Başak Burcu: Özel ilişkileriniz ve ortaklaşa iş alanlarınızda kendinizi bugün şanslı ve iyimser hissedebilirsiniz. Çoşkulu hareketler ve davranışlar öne çıkabilir. Aile hayatınızda gece saatlerinde duygusal tatminsizlikleriniz yüksek.

Terazi Burcu: İş ve sağlık alanlarınızda kadersel bir takım olaylarla karşılaşmanız mümkün. Bir yandan da bana birşey olmaz tavrınızı gün boyunca sürdüreceksiniz. İletişimsel olarak gece saatlerinde bazı sıkıntılar oluşabilir.

Akrep Burcu: Aşk hayatınızda olay ve durumları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Bir yandan da duygusal olarak bazı konuları gözünüzde büyüteceksiniz. Sosyal çevre ilişkilerinizi özel hayatınız için kullanabilirsiniz.

Yay Burcu: Aile ve ev hayatınızda önemli konu ve olaylara açık birkaç gün içindesiniz. Kariyerinizdeki fırsatlar aile hayatınızda biraz rahat davranmanıza neden olabilir.


Sorumluluklarınızdan kaçmadan ilerlemeye çalışın.

Oğlak Burcu: İletişimsel işlerinizde bugün bazı kadersel etkilere açıksınız. Yakın çevrenizde olup bitenlere pek fazla müdahaleniz olmayacak. Duygusal yönden çoşkulu ve iyimsersiniz. Kimsenin sizi aşağıya çekmesine izin vermeyin.

Kova Burcu: Maddi konularda önemli olaylara açık bir dönem, bir yandan da duygusal yönden harcamalarınız hızlanabilir. Abartılı ve fazla çoşkulu davranmadan yolunuzda ilerleyin. Arkadaş ilişkileriniz bu aralar sizi gerebilir.

Balık Burcu: Hayatınızla ilgili önemli kararlar alma aşamasındasınız. Özel hayatınız ve taşınmayla ilgili konu ve olaylar sizi fazla taşkın ve iyimser yapabilir. Gece saatlerinde duygusal olarak çabuk demoralize olabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR