Bu haftabaşı etkili ve güçlü insanlardan göreceğimiz destekler, hayata bakış açımızı sağlamlaştıracak. Geleceğe yönelik işlerimiz için harekete geçebiliriz. Abartılı tavırlardan ve durumlardan uzak duralım. Çarşamba günü sabaha karşı balık burcunda güneş tutulması yaşanacak. Kafa karışıklıkları ve sanatsal konuşmalar haftasonu etkili olabilir. Balık burcunun temaları bu hafta gözle görülür bir şekilde hayatımızda yer edebilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; duyarlı, iyi yürekli, sempatik, cömert bir insansınız. Eliniz çok açık ve sizden daha alt pozisyonda insanlarla karşılaştığınızda oldukça bonkörsünüz. Şansınız çok yüksek. Bu sene, güçlü insanlardan destek alacak ve işlerinizi yolunuza koyacaksınız.




Koç Burcu: Bugün, iş alanlarınızda başkalarından alacağınız destek veya güçle hareket edeceksiniz. Üstleriniz veya patronlarınızla olan ilişkiniz sizi etkili kılacak. Bir yandan da sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz.




Boğa Burcu: Dış ortamlardan alacağınız güçlü desteklerle, organizasyona veya gruplara dayalı işlerinizde başarı sizin olabilir. Geleceğe odaklı her tür işte etkili ve kalıcı sonuçlara varabilirsiniz.




İkizler Burcu: İş alanlarınızda giriştiğiniz işlerinizin karşılığını alacaksınız. Kalıcı ve somut adımlarla ilerlemek sizin için önemli olacak. Göreceğiniz destekler sizi sevindirebilir. Bu haftabaşı uzaklardan güzel haberler alabilirsiniz.




Yengeç Burcu: Bugün, ortaklaşa işlerinizde beraber iş yaptığınız insanlardan yardım ve destek sağlayacaksınız. Hayatı ciddiye almak bir çok konuda işinize yarayabilir. Kendinizi geliştireceğiniz ve öğrenmekten keyif alacağınız bir dönem.




Aslan Burcu: Ev ve aile hayatınıza dayalı sorumluluklarınız için parasal konularda güzel destekler sağlayacaksınız. İş alanlarınızda da kaynaklarınızı kullanmak ve geliştirmek için güzel bir haftabaşı olabilir.




Başak Burcu: Yapılacak her tür ortak işte kalıcı ve sağlam adımlar atabilirsiniz. Özel hayatınızda da sevdiğiniz insan sizi tam anlamıyla destekliyor olacak. Fikirlerinize inanın, bu haftabaşı iş hayatınızda keyfiniz yerinde.




Terazi Burcu: İş alanlarınızda parasal bağlantılarınızı tamamlamak ve kurmak için uygun bir gün olacak. Davranışlarınızın gücü, herkesin sizi tercih etmesine neden olabilir. Bu haftabaşı özel ilişkilerinizde kendinizi mutlu hissedebilirsiniz.




Akrep Burcu: Yaratıcılık gerektiren alanlar, sanatsal işlerinizde hareketlenmeler devrede. Yine aşk hayatınızda önemli etkileşimler altında olacaksınız. Yakın çevrenizden alacağınız destekler iş alanlarınızda işinize yarayabilir.




Yay Burcu: Bugün, gayrimenkul veya aile hayatınıza yönelik adımlarınızda kendinizi etkili ve güçlü hissedebilirsiniz. Maddi konularda destekleneceksiniz. Yakın çevrenizdeki insanlardan güzel haberler ve söylemler alabilirsiniz.




Oğlak Burcu: Geleceğinize yönelik önemli işlerinizde yakın çevrenizdeki insanlardan alacağınız destekle, kalıcı işlere imza atabilirsiniz. İş hayatınızda parasal konularda bu haftabaşı güzel gelişmelere açıksınız.




Kova Burcu: Bugün, kariyer ve iş hayatınızda görünmeyen güçlerin, insanların desteğini üzerinizde hissedecek ve parasal konularda olumlu etkiler altında olacaksınız. Bu haftabaşı keyifli etkinlikler bulunabilirsiniz.




Balık Burcu: İş yaptığınız insanların hayatınızla ilgili konularda sizi desteklediğine şahit olacaksınız. Arkadaşlarınız ve çevrenizden alacağınız destekle şansınız yüksek olacak. Hayatınızda önemli değişimler oluşabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR