Bugün ve yarın Ay Oğlak burcunda dolaşıyor; bugünlerde, ciddi ve kararlı olabiliriz. Olaylara duygusal değil de mantıklı yaklaşırız. İş hayatımız daha ön planda olur. Daha karamsar, daha güvensiz, daha soğuk tavırlar nedeniyle iletişimde anlaşılamayabiliriz. Bir yandan da manikür, pedikür, ağda ve epilasyonun etkisinin kalıcı olacağı günlerdeyiz. Cilt bakımı içinde bugünlerden faydalanalım.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sakin ve barışcıl, cömert, açık fikirli bir insansınız. Açık fikirli kafanız ve insancıl prensipleriniz herkesin gönlünü kazanmanıza neden olacak. Sosyal çevrenizden iş hayatınızda her zaman destek ve yardım göreceksiniz. Bu sene, bolca gezecek, yeni fırsatların karşınıza geldiğini göreceksiniz.

Koç Burcu: Bugün iş alanlarınızda yakalayacağınız fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Uzun zamandır üzerinde uğraştığınız iş ve kariyer alanlarınızda olumlu etkileşimler yüzünüzü güldürebilir.

Boğa Burcu: Bugün, kendinizi bir çok konuda şanslı hissedeceksiniz. Tamamen geleceğinize odaklı planlarınızın peşine düşmelisiniz. Sosyal ortamlarda hoşlandığınız bir insan karşınıza çıkabilir. Sevdiğiniz kişilerden destekleriniz yüksek.

İkizler Burcu: Bugün, eviniz, aileniz ve ortaklaşa para durumunuzda isteklerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Parasal konularda bazı takıntılarınızı iyi kontrol edin. Sosyal ortamlarda ani düşünceler ve fikirler farklı davranmanıza neden olabilir.

Yengeç Burcu: Ortaklaşa işleriniz için bugünün olumlu etkilerinden faydalanabilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız keyif bugünde fazla olacak. Bugün sevdiğiniz insanla toplum önünde bazı anlaşmazlıklara dikkat edin.

Aslan Burcu: Bugün etkili bir çalışma sizi bekliyor. Çok çalışacak ve bir çok işinizi bugün çözümleyeceksiniz. Beklenmedik yerlerden göreceğiniz şanslı etkileriniz devam ediyor. Yine de seyahatlerinizde dikkatli adımlar atmalısınız.

Başak Burcu: Bir kaç gündür evinize veya ailenize yönelik koşturmalarınız yerini, eğlenceli konu ve olaylara bırakabilir. Sevdiğiniz insanın söylediği bazı şeyler, bazı imalarını manidar bulabilir ve üzerinde düşünebilirsiniz.

Terazi Burcu: İletişimi yüksek akan bir kaç günün ardından bugün ev ve aile hayatınızın detaylarına odaklanabilirsiniz. Ailenize ve sevdiklerinize ayıracağınız zaman onlarla keyifli paylaşımlara neden olabilir.

Akrep Burcu: Geleceğe yönelik düşünülerek atılacak her adım ileride işinize yarayacak. Başkalarını etkilemek bu dönemde sizin için oldukça önemli. Sanatsal işlerinizde ve ailevi konularda güzel gelişmeler yaşanabilir.

Yay Burcu: Bugün gün içinde maddi konularda etkili davranacaksınız.. İş ve aile alanlarınızda şanslı etkiler altındasınız ama bu keyif ve tatmin duygusu, harcamalarınız konusunda biraz abartılı davranmanıza sebep olabilir.

Oğlak Burcu: Özel hayatınızda keyfiniz yerinde ve güzel oluşumlara açıksınız. İş konularına harcayacağınız enerjinin karşılığını almak bugün sizin için önemli olacak. Uzun zamandır beklediğiniz haberler, farklı ortamlardan gelebilir.

Kova Burcu: Bugün genel olarak üzerinizde bir üşengeçlik ve isteksizlik oluşabilir. Hayatınızdaki güzel gelişmeler keyfinizi ve enerjinizi yerine getirecek. Bugün iş konularında şansınız yüksek akabilir.

Balık Burcu: Bugün sosyal ortamlarda önemli insanlarla bir araya gelebilir veya arkadaşlarınızla etkili planlar yapabilirsiniz. Sosyal çevrenizin hayatında ve özel hayatınızda oluşan güzel gelişmeler sizi de sevindirecek.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR