Bugün ve yarın öğlene kadar Ay Terazi Burcunda dolaşıyor; Bugünlerde, uyumlu, anlayışlı ve sevgi dolu oluruz. Romantik planlar öne çıkar. Neşeli, esprili bir enerji sarar bizi. Aynı zamanda hassas olabilir ve daha az güvenilir davranabiliriz. Aşk ve ilişkiler ön planda olur ama zaman zaman kararsızlıklarımız bizi zorlayabilir.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; meraklı, duyarlı, insancıl, özgürlüğüne düşkün, rahat bir insansınız. Bir insan size ne yapmanız gerektiğini söylediğinde tam tersi davranmaya meyillisiniz. Seyahat etme tutkunuz çok yüksek ve yeni yerler görmeyi arzuluyorsunuz. Bu sene, işlerinizi yoluna koymak kolay olabilir. Şansınıza ve kendinize güvenin.




Koç Burcu: Özel yaşamınızda işler yolunda gitsede, gitmese de size destek olacak bir partner ihtiyacını bugün fazlasıyla hissedebilirsiniz. Durum ve olaylardan hemen tepki almak isteyebilirsiniz. Sosyal ortamlardan faydanız yüksek.




Boğa Burcu: İş hayatınızda stres altında olursanız, bazı davranışlarınızla bunu çalıştığınız kişilere göstermelisiniz. İletişim halinde olduğunuz kişilerle işlerinizde bugün güzel sonuçlar alınabilir. Kendinizden emin olun.




İkizler Burcu: Başka insanları kendi ailenizden daha fazla düşündüğünüz ve önemsediğiniz bir dönem içindesiniz. Özellikle yabancılarla yapılacak işleriniz daha bir önem kazanacak. Özel hayatınızda güzel gelişmeler sizi memnun edebilir.




Yengeç Burcu: Bugün ailenize karşı sorumluluklarınız yüksek olacak. Gün içinde şansınız davranışlarınızda gizli olacak, bu yüzden kendinizi birkaç kere kontrol etmekten kaçınmayın. Maddi konularda istediğiniz gelişmeler karşınıza gelebilir.




Aslan Burcu: İletişime yönelik konularda bugün fazlasıyla ölçülü ve dengeli olabilir, işinizi bir çok konuda şansa bırakmayabilirsiniz. Sinirleriniz kolay zıplayabilir, sizi daha az tanıyan insanlara karşı toleransınızı yüksek tutmaya çalışın.




Başak Burcu: Bugün olaylara somut ve gerçekçi gözlerle bakacaksınız. Parasal konularda, alışveriş alanlarınızda biraz dengeli ama bir o kadar da ekonomik davranmanız mümkün. Çevrenizin işlerinizde sizi desteklediğini göreceksiniz.




Terazi Burcu: Farklı davranışlarınız yanlış anlaşılabilir ve bu da sıkılganlığınızı arttırabilir. İlişkilerinizdeki dengesizliklere dikkat etmelisiniz. Ayrıca bugün aşk hayatınızda ve eğlenceye, yaratıcılığa dayalı işlerinizde bazı güzel gelişmeler olabilir.




Akrep Burcu: İş ortamlarınızda zaten bir süreden beri fazlasıyla mücadele ediyorsunuz ve artık bu sorunlarla daha fazla ilgilenmek istemeyeceksiniz. Hayalperest taraflarınız özel yaşantınızda gün içinde etkili olacak. Aileniz bu aralar en büyük kaleniz.




Yay Burcu: Yoğun olan özel hayatınız arkadaşlarınıza ve sizi sevenlere daha az tahammüllü olmanıza neden olabilir. Yakın çevrenizden güzel haberleriniz olacak, yakınçevrenizin hayatındaki anlamlı gelişmeler, sizi mutlu edecek.




Oğlak Burcu: Bugün göz önünde olacağınız yerlerde duygularınız sizi zorlayabilir. Yarım kalan işlerinizi halletmeden bugün rahat etmeyeceksiniz. Bir yandan da parasal konularda istediğiniz gelişmeler sayesinde keyfiniz bayağı yerinde olacak..




Kova Burcu: Bugün geleceğe yönelik projelerinizde veya düşüncelerinizde mantıklı, dengeli ve keyifli olabilirsiniz. Duygu iniş çıkışlarınız gün içinde sizi yorabilir. Bu aralar yardımlaşma duygunuz yüksek olduğundan, çevrenize her konuda yardım etmek isteyebilirsiniz.




Balık Burcu: Bugün ortaklaşa yapacağınız harcamalarınızda elinizden geldiği kadar dengeli ve ölçülü olabilirsiniz. Geri plandan yürüttüğünüz ve sizi manevi olarak destekleyen işlerinizden güzel sonuçlar almanız mümkün. Duygusal tatmininiz yüksek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR