Bugün gökyüzünde oluşan merkür- satürn olumlu açısıyla fikir ve düşüncelerimizde kalıcı ve somut adımlar atılabilir. Planlı ve programlı davranmak isteyebiliriz. Bazı konuşma ve görüşmelerimizde net ve kalıcı sonuçlar alınabilir. Anlaşmalar ve görüşmeler anlamında bugünü kullanabiliriz.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; zeki, parlak, sezgi gücü kuvvetli, düşünce anlamında huzursuz ve fevri bir insansınız. Sezgilerinizi hayatınızın her alanında kullanmalı, önemli kararlarınızı buna göre vermelisiniz. Bu sene, yılın 2. Yarısında daha şansınızı daha rahat kullanabileceksiniz.




Koç Burcu: Bugün işlerinizin kalıcı fikirlerle desteklendiğini görecek ve uzun soluklu adımlar atmaya yatkın olacaksınız. Eğitim, seyahat, yabancılarla atılacak grupsal işlerinizde ortaya koyacağınız fikirleri ve konuşmaları uygulamaya koyabilirsiniz




Boğa Burcu: Bugün özellikle iş hayatınızda alacağınız parasal desteklerle, sizi daha fazla harekete geçirecek fikirlerin peşinden giderek yeni tekniklere, yeni konulara, yeni konuşmalara açık olacaksınız.




İkizler Burcu: Bugün ortaklaşa iş konularıyla ilgili alanlarda önemli sonuçlar, önemli anlaşmalar söz konusu olabilir. Eğitime ya da geleceğe dayalı işlerinizde kalıcı adımlar atabilirsiniz. Partnerinizle bazı konuşmalar devrede olabilir.




Yengeç Burcu: Bugün iş hayatınızda önemli, kalıcı, adımlar atılabilir. Planlı ve sorumlulukla hareket edecek ve işlerinizi kolay halledeceksiniz. Bir yandan da ailevi konularda maddi olarak kendinizi huzurlu hissedebilirsiniz.




Aslan Burcu: Aşk hayatınızda düşündüklerinizi etkili bir şekilde uygulamak önem kazanıyor. Sevdiğiniz insanla üzerinde konuştuğunuz konuları uygulamaya koyabilirsiniz. Sanatsal işlerinizde önemli bir anlaşma devreye girebilir.




Başak Burcu: Aileniz için yapılması gerekenlerin, günlük rutin işlerin, sorumluluklarını üzerinizde hissedeceksiniz ve maddi anlamda da ailenize gereken desteği göstereceksiniz. İş hayatınızda da güzel gelişmeler oluşabilir.




Terazi Burcu: Bugün yakın çevrenizle beraber girişeceğiniz plan ve projeleriniz kalıcı sonuçlar doğuracak işleri karşınıza getirebilir. Özel hayatınızda verdiğiniz sözleri yerine getirmek isteyeceksiniz. Hayata keyifle baktığınız birgün sizi bekliyor.




Akrep Burcu: Bugün aile hayatınızdaki konuşmaların karşılığını alacaksınız. Yine ev alım-satım konularında bazı konuşmalarınız veya görüşmelerinizde anlaşmaya varabilirsiniz. Huzuru ailenizin yanında bulacaksınız.




Yay Burcu: Bugün iletişim, reklam, satış, pazarlama alanında kalıcı işlere imza atmak, hayatınızı ilgilendiren konulara yönelmek için harika olabilir. Bir yandan da sosyal ortamlarda sevdiklerinizle yapacağınız planlar keyfinizi arttırabilir.




Oğlak Burcu: Parasal konularda güzel getiriler, sağlam ve kalıcı anlaşmalar bu gün devreye girebilir. Kariyerinizde planladığınız bazı işlerinizi adım adım, sabır ve itinayla yerine getireceksiniz. Göz önünde olacağınız yerlerde keyfiniz yüksek.




Kova Burcu: Sosyal ortamlarda çevrenizden ve arkadaşlarınızdan alacağınız güçle fikirlerinizi, planlarınızı ve düşüncelerinizi kalıcı ve sağlam bir zemine oturtabilir ve önemli anlaşmalar yapabilirsiniz. Geleceğe umut ve güvenle bakıyorsunuz.




Balık Burcu: Bugün bazı fikirleriniz, patronlarınız ve sizi destekleyen olgun, tecrübeli insanlardan yana etkili olacak. Yine bu süreçte önemli bir anlaşma karşınıza gelebilir. Sezgilerinizi doğru kullanmalı ve işlerinizi biraz gizlilikle yürütmelisiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR