Bugün ve yarın Ay Başak Burcunda dolaşıyor; Bugünlerde, her konuda daha detaycı ve mükemmeliyetçi oluruz. En küçük şeyleri bile çok düşünerek kafamıza takarız. Çok disiplinli ve planlı bir ruh haline bürünürüz. Mantıklı hareket eder ve sağlığımıza önem veririz. Ay başak burcunda hareket ederken analiz ve sınıflandırma gereken işlerimizin üzerine düşmekte fayda olabilir. Önemli duygusal konuşmalarda fazla eleştirmekten kaçınalım.




BUGÜN DOĞANLAR




Bugün doğduysanız; mutlu, neşeli, sempatik, enerjik, orijinal, sabırsız bir insansınız. Maddi konularda her zaman şansınız yüksek olacak. Sosyal çevrelerde ve arkadaşlarınız arasında aranılan bir insansınız. Bu sene şansınız her konuda çok yüksek, özel ilişkilerinize daha fazla zaman ayırın.




Koç Burcu: Bugün hayata daha farklı gözlerle bakacaksınız. Etrafınıza karşı daha anlayışlı olabilirsiniz. Bir yandan da iş hayatınızda duygularınız fazlasıyla abartılı çalışabilir. Dış ortamlardan duyacaklarınız modunuzu aşağıya çekmesin.




Boğa Burcu: Aşk hayatınızda duygularınız doğru çalışabilir ve sevdiğiniz insana karşı duvarlarınızı yıkabilirseniz içtenliğinizi etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Çevrenizde olup biten olaylar sizi de dolaylı olarak etkiliyor.




İkizler Burcu: Bugün düşüncelerinizde daha olumlu ve pozitif sonuçlara yatkınsınız. Ailevi konularda kolay tepkiler vermeye de açık olsanız bile içinizdeki iyimserlikle bozulan ilişkinizi toparlamanız mümkün.




Yengeç Burcu: Bu aralar iletişimsel konularda karşınıza gelen fırsatları görmek ve kullanmak sizin elinizde. Kafanız çok çalışıyor ve yetişmeyen işleriniz sizi duygusal olarak zorlayabilir. Bilinmeyen ve gizemli konuları konuşma ihtiyacınız yüksek.




Aslan Burcu: Bugün, özel yaşantınızda söz verdiğiniz ve yerine getirmeniz gereken konu ve olaylar içsel olarak sizi zorlayabilir. Parasal konulara vereceğiniz tepkilere dikkat edin ve öğle saatlerinde yanıgılardan uzak durun.




Başak Burcu: İş, hizmet ve sağlık alanlarınızda önemli şanslar karşınıza çıkabilir. Onları iyi değerlendirmeye çalışın. Bolca gezmek ve kimseyi kafanıza takmak istemeyeceksiniz. Özel hayatınızda bazı sıkıntılar oluşabilir.




Terazi Burcu: Bugün duygusal konularda yalnızlığınız önemli bir avantaj olabilir. Kalbinizden geçenleri kendinize saklayabilirsiniz. İş hayatınızdaki bazı gelişmeler ruhen sizi yorabilir. Çevrenizden gelecek yardım ve desteği geri çevirmemelisiniz.




Akrep Burcu: Arkadaş ortamlarınızda abartılı ve çoşkulu davranacaksınız yalnız gönlünüzde kopan fırtınalar zaman zaman kendinizi kötü hissettirebilir. Bazı şeyleri haketmediğinizi düşünebilirsiniz, dramadan uzak durun.




Yay Burcu: Fikirlerinizde çoşkuyla ve umutla hareket edeceksiniz. Bir yandan da iş hayatınızda bugün zorlanmalar oluşabilir, işinizi bitirip soluğu ailenizin yanında almak isteyebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirmeyi unutmayın.




Oğlak Burcu: Bugün, parasal konularda şansınız yüksek olacak. Yeni fikirlere ve duygusal deneyimlere açık olacağınız bugün etrafınızda olup bitenlerden etkilenmeye devam ediyorsunuz. Sizi daha az tanıyan insanlar moralinizi daha kolay bozabilir.




Kova Burcu: Maddi olanaklarınızı bugün zorlayabilirsiniz. Geleceğe yönelik parasal adımlarınızda biraz daha gerçekçi davranmak işinize yarayabilir. Kendinize ve özel hayatınıza daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz.




Balık Burcu: Özel hayatınızda sevdiğiniz insana ayıracağınız vakti gözünüzde büyütmeyin, hayalinizde yaşattıklarınızdan sıyrılın. Özel hayatınızdaki gerilimleri bir parça da olsa yaratan siz olabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR