Bu pazartesi, akşam saatlerinde başak burcunda bir dolunay oluşacak. Dolunayla birlikte iş, hizmet ve sağlık alanlarımızda önemli sonuçlara ulaşmamız mümkün. Başlattığımız işlerin karşılığını bu dolunayla beraber alabiliriz. Soyut bazı işlerimizin somut karşılığını görebiliriz. Ya da ilişkilerimizde bunu deneyimlemek isteyebiliriz. Ne kadar hayal kurduk, şimdi elimizde ne var, temamız bu olacak.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; sadece kendi istediğinizin olmasını arzuluyorsunuz. Ticaret ve iş dünyasında başarılı olabilir, anlayışlı davranışlarınızı daha fazla geliştirerek çok üst pozisyonlarda yer alabilirsiniz. Maddi konularda düşünmeden hareket etmeyin. Bu sene, özel hayatınız ve ilişkileriniz fazlasıyla mercek altında olabilir.

Koç Burcu: Bu dolunayda daha çok iş konularınıza odaklanacaksınız. Hizmet ettiğiniz konularda ve iş alanlarınızda bazı hassaslıklar ve sıkışıklıklar oluşabilir. Yine sağlığınıza bu dolunayda çok dikkat etmeniz gerekecek.

Boğa Burcu: Bu dolunayda aşk hayatınız önem kazanabilir ya da aşk hayatınıza duygusal sebepler nedeniyle dikkat etmek durumunda kalabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili olaylar hızlanabilir. Bu Dolunay'da sosyal çevre ilişkilerinizi ve aşk hayatınızı iyi dengelemeye mutlaka özen gösterin.

İkizler Burcu: Dolunay sizin ev, aile ve yuva alanlarınızda gerçekleşiyor. Ailevi alanlarda, emlakla ilgili konularda duygusal kararlar gündeminizde olacak. İlgi alanınızı işinize daha fazla yöneltmişken vaktinizi ailenize harcamak durumunda kalabilirsiniz. Dengeyi koruyun.

Yengeç Burcu: Bu Dolunayda, sizin yakın çevre, akraba ve kardeşlerinizin hayatında önemli olaylar oluşabilir. Kısa bir yolculuk, sizin bazı planlarınızı altüst edebilir ya da akrabalarınız veya kardeşlerinizden birinin hayatı için yapmanız gereken bir fedakarlık, sizin işlerinizi zorlaştırabilir.

Aslan Burcu: Bugün oluşan Dolunay, para konularına dikkatinizi vermenizi sağlayacak. Birkaç gün boyunca para alacak-verecek dengenizde hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Para dengenizi iyi bir şekilde koruyun. Elinize beklediğiniz bir para geçebilir.

Başak Burcu: Bugün oluşan Dolunay, kişisel alanınızda gerçekleşiyor. Özel hayatınızla kişisel hayatınız arasında iyi denge kurmanız gerekebilir. Özellikle sağlığınıza bu süreçte dikkat etmeli, önemli duygusal kararlara açık olmalısınız.

Terazi Burcu: Bu Dolunay’da beklenmedik birtakım hassaslıklara, gerginliklere hazır olmalısınız. Geçmiş konu ve olaylar karşınıza gelebilir. Bu süreçte hayatın kontrolü sizin elinizde olmayacak. Bu yüzden bu süreçte sakin olup olayları kontrol etmeden ilerlemeye çalışmalısınız.

Akrep Burcu: Bu dolunayla birlikte sosyal çevrenizde yeni açılımlar oluşabilir. Arkadaşlarınızla olan bağlantılarınızda ufak tefek stresler ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi iyi sağlamaya çalışın.

Yay Burcu: Bugün oluşan Dolunay, kariyer hayatınızı etkileyecek. Aile ilişkilerinize bu kadar odaklandığınız bir dönemde kariyerinizdeki güzel gelişmeler, beklenmedik konu ve olaylar maddi anlamda elinizi bollaştırabilir, sizi çok mutlu edebilir.

Oğlak Burcu: Bugün itibarıyla oluşan Dolunay seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak işler, hukuki konular, ticari alanlarınızı aktif hale getirecek. Seyahatleriniz bu dönemden sonra artabilir, bir iş seyahati karşınıza gelebilir. Duygularınızda iniş çıkışlar olabilir.

Kova Burcu: Bugün oluşan Dolunay, ortaklaşa para alanlarınızı etkileyecek. Banka, alacak, verecek, kredi, vergi, faizle ilgili alanlarda önemli konular, duygusal temalar ortaya çıkabilir. Alacak verecek dengesini iyi kurmaya çalışın. Bir ödeme sizi sıkıştırabilir.

Balık Burcu: Dolunay, özel hayatınızı etkileyecek. İkili ilişkiler ve özel hayatınızda hassas birtakım kararlar karşınıza gelebilir. Kendi hayatınıza odaklandığınız bu süreçte eşinizin ya da partnerinizin hayatındaki oluşumlar sizi zorlayabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR