Bu cumartesi ve pazar Ay Aslan Burcu'nda dolaşıyor; bugünlerde canlı, iyimser, yaratıcı enerji dolu, keyifli ve verimli oluruz. Çocuklar ve gençlerle vakit geçirmek keyif verir. Ay aslan burcundayken saç bakımı, makyajla ilgilenmek, saç kestirmek yerinde olabilir. Artistik, sanatsal ve kreatif işlerde kendimizi ortaya koymamız daha kolay olacaktır. Kişisel isteklerimize odaklanabiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; tutkulu, çekici, girişimci, sosyal, kararsız, güçlü bir insansınız. Kararsız ve söz dinlemeyen yapınız sizi en fazla aşk hayatınızda zorlayabilir. Dengeli davranmaya özen göstermeli, sizin yanınızda bulunan ve sizi seven arkadaşlarınıza daha ılımlı davranmalısınız. Bu sene, maddi konularda güzel şanslar yakalayabilirsiniz.

Koç Burcu: Sosyal ortamlarınızı ve aşk hayatınızı bugün iyi idare etmeniz gerekebilir. Arkadaşlarınızla yapacağınız bazı konuşmalar sizi hareketlendirecek. Enerjinizi iyi bir şekilde toplamalısınız.

Boğa Burcu: İş konularına fazlasıyla kanalize olduğunuz bugünlerde, dış ortamlarda ve değişik yerlerde yapılan aktiviteler üzerinizde stres yaratabilir. Sizin için en keyiflisi ev ortamı gibi rahat yerlerde geçirilecek bir Cumartesi günü olacak.

İkizler Burcu: Bugün iletişiminiz yüksek olacak, sevdiğiniz insanla paylaşılacak güzel anlar, aktviteler çok hoşunuza gidebilir. Gün içinde iş hayatınızın yoğunluklarını ve gelecek haftanın streslerini çok fazla dert etmemelisiniz.

Yengeç Burcu: Bugün alışverişlerinizde ihtiyacınız dışında hareket edebilirsiniz. Maddi konularda beklentileriniz yüksek çalışabilir. Seyahatleriniz ve uzak akrabalarınızla bağlantılarınız sizi bugünlerde heyecanlandırabilir.

Aslan Burcu: Sevdiğiniz insanla aynı bakış açısına sahip olamasanız bile bu Pazar günü karşı tarafı azıcık idare etmeye çalışın. Aile içinde bazı anlaşmazlıklarınız olabilir. Güzel sözlerinizle her durumu idare edebilirsiniz.

Başak Burcu: Bu Cumartesi çok kalabalık yer ve ortamlar sinirlerinizi daha çabuk gerebilir. İşlerinizi tamamlayarak yolunuzda ilerleyin.Yine de sevdiğiniz insanla, keyfinizi yerine getirecek planlar hayatınızı renklendirebilir.

Terazi Burcu: Sosyal hayatınız bu haftasonu oldukça renkli olabilir. Kalabalık yerlerde hızlı etkilere açıksınız, çok para harcamamak önemli olmalı ve kendinizi çok yormamaya özen gösterin. Bazı konuşmaları gözünüzde büyütmeyin.

Akrep Burcu: Bugün yalnız olsanız dahi tek başınıza olmak istemeyeceksiniz. Partnerinizle kalabalık ve sıcak ortamlarda vakit harcamak önemli olsa bile, bazı fikirsel anlaşmazlıklara hazır olun. Aile hayatınızda güzel konuşmalarla durumları toparlayabilirsiniz.

Yay Burcu: Bugün vaktinizi değişik ortamlarda geçireceksiniz. Çok çoşkulu bir insan olduğunuzdan yaşayacağınız olayları çok abartmayın, kendi istekleriniz yakınlarınızın planlarıyla çakışabilir.

Oğlak Burcu: Bugün yakın çevrenizin isteklerine kulak verebilirsiniz. Partneriniz size anlayış gösterebilir yalnız çok çabuk konuşmalarınızla ortamı bozabilirsiniz. Sahip olduğunuz herşeyi değerlendireceğiniz bir Cumartesi sizi bekliyor.

Kova Burcu: Kendiniz ve yapacaklarınızla ilgili önemli konuşma ve görüşmelere odaklı bir gün sizi bekliyor. Kalabalık ortamlarda sevdiğiniz insanla bazı sorunlara açık olabilirsiniz azıcık dikkat etmelisiniz. Birbirinizi gaza getirmeyin.

Balık Burcu: Bugün canınız önemli planlar yapmak istemese bile, iş hayatınızda yapılması gereken işlerinizi bitirmek önemli olmalı. Günlük uğraşılarınız düşündüğünüzden daha çok vaktinizi alabilir ama sonrasında dış ortamlarda bulunacaksınız.



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR