Bu cumartesi ilişkilerimizde oldukça yaratıcı, fedakar ve anlayışlı yönlerimiz ortaya çıkabilir. Romantik takılmak isteyebilir, sevdiklerimize daha fazla zaman ayırabiliriz. Bir yandan da fikirlerimizdeki güçlü ve gerçekçi etkiler bazı konulara takılıp kalmamıza ve bir takım meseleleri fazlasıyla kafamıza takmamıza sebep olabilir.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; yapıcı, azimli, sempatik, atılgan, asabi, talihli bir insansınız. Güçlü akraba ve kardeşleriniz sayesinde istediğiniz bir çok şeye kavuşacaksınız. Sanat yönünüz fazlasıyla gelişmiş olabilir, içinde sanat olan alanlarda başarıya ulaşmanız daha kolay olacak. Bu sene, sosyal çevrenizde güzel gelişmeler altındasınız.

Koç Burcu: Bu cumartesi, toplum önünde biraz takıntılı ve derin düşünceler içinde olabilirsiniz. İş hayatınızdaysa yardımsever ve başkalarını düşünen yönlerinizle insanlar için birşeyler yapmak önem kazanabilir..

Boğa Burcu: Çevrenizle beraber hareket edebileceğiniz birgün içinde olacaksınız. Çevrenizden, etrafınızdan duyacaklarınız; olaylara kuşkuyla, takıntılı bir şekilde yaklaşmanıza sebep olabilir. Gelecek planlarınızı devreye sokun.

İkizler Burcu: Maddi konulardaki plan ve projeler için bu haftasonu keyifli tarihlerden. Parasal konulara çözüm bulmanız için güzel alternatifler ve olasılıklar karşınıza geliyor olacak. Sinirinizi sevdiklerinizden çıkarmayın.

Yengeç Burcu: Obsesif davranışlardan, şüpheli düşüncelerden kafanızı uzaklaştırmaya özen gösterin. Sevdiğiniz insanla belki planladığınız bir tatil ya da bir seyahat, bu obsesif düşüncelerden kolay kurtulmanıza sebep olabilir.




Aslan Burcu: Bu Cumartesi günlük işlerinizde veya iş hayatınızda, ortaklı atılacak adımlarda kendinizi etkili bir şekilde gösterebileceksiniz. Sağlığınızla ilgili bazı konular kafanıza takılabilir. Sinirinizi yakın çevrenizden çıkarmayın.

Başak Burcu: Sevdiğiniz insanla romantik etkileşimler altındasınız ve onun hayatı için çeşitli fedakarlıklarda bulunabilirsiniz. Aşk hayatınızda saplantılı, biraz obsesif düşüncelere karşı dikkat edin. Hislerinizi güçlü bir şekilde ifade edeceksiniz.

Terazi Burcu: Yardımsever ve fedakar etkilerle; aile hayatınızda sağlık konusunda sıkıntı yaşayan insanlar varsa onların bakımını üstlenmek isteyeceksiniz. Yine bu günlerde biraz takıntılı davranabilir, bazı konu ve olayları kafanızda fazlasıyla büyütebilirsiniz.

Akrep Burcu: Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla keyfinizin yüksek olabilir. Sevdiğiniz insanla bir arada olmak isteyecek, planlar yapacaksınız ama onun söyleyeceği bazı şeyler kafanıza fazlasıyla takılabilir ve hiç olmadık yerlerden nem kapabilirsiniz.

Yay Burcu: Maddi konularda ailenize yardım edeceğiniz ve kendinizi evinizde rahat hissedeceğiniz, önemli bir işte yaratıcılığınızı konuşturacağınız bir gün olacak. Aynı zamanda bu Cumartesi kafanıza maddi anlamda önemli bir konu takılabilir.

Oğlak Burcu: Bugün, daha önceden halletmeye çalıştığınız ama bir şekilde işin içinden çıkamadığınız bir konunun şimdi yeniden karşınıza geldiğini göreceksiniz ama bu sefer çözüm de siz de olacak.

Kova Burcu: Bu cumartesi, geri planda durulan işlerde maddi anlamda başkalarına yardım edebilirsiniz. Düşünsel olarak bazı noktalarda fikir ayrılıkları, inatçılık ya da bir konunun kafanıza takılması gibi etkiler söz konusu olacak.

Balık Burcu: Başka insanlara yardım etmek, arkadaşlarınız için harekete geçmek, fedakârlıklarda bulunmak ve yaratıcılıkla ilgili konularda onlardan destek almak için harekete geçebilirsiniz. Aynı zamanda yine bir fikre takılıp kalmamaya ve sosyal ortamlarda inatçılık yapmamaya özen gösterin.




İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR