Bugün sabah saatlerinde duygusal yönden daha seçici, daha mükemmeliyetçi ve daha organize olabilir, bu konularda abartılı tavırlar sergileyebiliriz. Öğleden sonra saat 16:59 a kadar ay boşlukta olacağından önemli işlerimizin üzerine düşmek yerine işlerimizi tamamlamaya özen gösterelim. Akşam saatlerinde duygusal olarak daha ölçülü, daha dengeli ve özel hayatımıza daha dönük olmaya başlıyoruz.

BUGÜN DOĞANLAR

Bugün doğduysanız; güçlü, zeki, atılgan, tartşmacı, farklı, olayların değişik taraflarını görmeyi seven bir insansınız. Kendinizi her anlamda zorlamayı seviyorsunuz ama bu bazen hazırlıklı değilseniz sağlık problemleri getirebilir. Adalet sisteminiz çok gelişmiş ve insanlar arası dengeyi sağlamak sizin için çok önemli. Bu sene, duygusal konularda önemli şanslar yakalayacaksınız.

Koç Burcu: Günlük iş rutininizde sabah saatlerinde daha şanslı ve keyifli etkiler altındasınız. Duygularınız ve hissettikleriniz önemli olacak. Öğleden sonraysa daha çok özel hayatınıza ve birebir ilişkilerinize odaklanacaksınız.

Boğa Burcu: Aşk hayatınızda duygularınızı sevdiklerinize güzel bir şekilde yansıtabilirsiniz. Yapmanız gerekenler için hayat size yol gösterecek. Öğleden sonraysa iş ve hizmet alanlarınıza daha fazla vaktinizi ayırabilirsiniz.

İkizler Burcu: Aile hayatınızda duygularınız yoğun ve abartılı çalışabilir. Ev almakla, birşeylere sahip olmakla ilgili yoğun duygular altında olabilirsiniz. Öğleden sonraysa çocuğunuzla vakit geçirmek, eğlenceli alanlara yönelmek isteyebilirsiniz.

Yengeç Burcu: İletişimsel işlerinizde hızlanmaları ve ruhen istediğiniz tatminleri sağlamanız mümkün. Yakın çevrenizde olup biten olayları takip edeceksiniz. Öğleden sonraysa aile hayatınızın ayrıntıları ve işleri önem kazanabilir.

Aslan Burcu: Maddi konularda bazı konuşmalar ve duygusal tatminler söz konusu. Öğleden sonra iletişiminiz hızlanırken, yapacağınız kısa planları çok iyi bir şekilde düzenlemeye özen gösterin.

Başak Burcu: Bugün kişisel isteklerinize ve yapacaklarınıza önem vereceksiniz. Gün içinde önemli işlerle uğraşmak istemeyebilirsiniz. Öğleden sonra parasal konular önem kazanırken bugün duygusal olarak kendinizi mutlu hissedebilirsiniz.

Terazi Burcu: Sabah saatlerinde kendinizi ruhen ve manen mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz. Kafanızda yapmak istediğiniz bir sürü planınız olabilir. Öğleden sonraysa hareketleneceksiniz, aile hayatınızda yapacaklarınızı göz ardı etmeyin.

Akrep Burcu: Arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonlar, buluşmalar gün içinde sizi tatminkar kılabilir. Yeni tanışmalar sizi mutlu kılacak. Öğleden sonraysa kendi kabuğunuza çekilmek ve biraz geri planda durmak isteyebilirsiniz.

Yay Burcu: Kariyer ve iş hayatınızda güzel şanslar ve tatminkar duygular içinde olsanız bile öğleden sonraya kadar önemli görüşmelerden kaçının. Öğleden sonraysa dostlarınız veya arkadaş çevrenizle bir araya gelebilirsiniz.

Oğlak Burcu: Seyahat, eğitimsel konular, yabancı insanlardan alacağınız bazı haberler sizi mutlu edebilir. Yine de tüm gün boyunca önemli kararlardan kaçının. Öğleden sonraysa yapacaklarınız konusunda kafanız daha net olabilir.

Kova Burcu: Ortaklaşa parasal işlerinizde güzel gelişmeler altındasınız en azından tatmininiz yüksek olabilir. Öğleden sonraysa daha çok dış ortamlarda veya değişik yerlerde bulunmak isteyeceksiniz.

Balık Burcu: Özel hayatınızda duygularınız bugün abartılı ve çoşkulu olabilir. Ortaklı işlerinizde önemli kararlarınızı devreye sokmayın. Akşama doğru parasal işleriniz kafanıza takılabilir. Harcamalarda bulunabilirsiniz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR